Αρχική » Ο Κόσμος ζητά φθηνά αναβολικά …μπορείτε να βοηθήσετε;

Ο Κόσμος ζητά φθηνά αναβολικά …μπορείτε να βοηθήσετε;

by admin

Ντίλερ και παραγωγοί αναβολικών  … Δείξτε το κοινωνικό σας πρόσωπο! Ακούγεται ουτοπικό αλλά είναι αληθινό ως αίτημα, η μείωση των τιμών στα αναβολικά στεροειδή έχει δυνατότητες, κυρίως τώρα που η αγορά έχει πλημμυρίσει από γενόσημα αναβολικά – ανδρογόνα – στεροειδή, ορμόνες, πεπτίδια και συναφή φαρμακευτικά προϊόντα που παρασκευάζονται σε υπόγεια εργαστήρια και αποθήκες.

Σύμφωνα με το ΙΟΒΕ, το ποσοστό των ελληνικών νοικοκυριών που μόλις τα βγάζει πέρα αυξάνεται διαρκώς. Συγκεκριμένα, το ποσοστό των Ελλήνων που οριακά καλύπτουν υποχρεώσεις και ανάγκες έφθασε το 64% τον Ιανουάριο του 2019, από 60% τον Δεκέμβριο και 57% τον Νοέμβριο του 2018. Την ίδια στιγμή το 85% των Ελλήνων, δεν μπορεί να αποταμιεύσει, ποσοστό που μειώθηκε μόλις κατά 1% σε σχέση με πέρυσι.

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες δικαιολογημένων παραπόνων από πιστούς χρήστες αλλά και νέους gym Junkies που διαμαρτύρονται για την ακλόνητη διαπραγματευτική νοοτροπία των προμηθευτών τους. Σε κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις κάποιοι έμποροι – ντίλερ δέχονται να κάνουν μικρές μειώσεις αλλά στην πλειοψηφία τους ακολουθούν μια αυστηρή πολιτική πωλήσεων στην διανομή της ντόπας.[quote]Οι άνθρωποι κατανοούν την ανάγκη των εμπόρων να μεγαλώσουν, να σπουδάσουν τα παιδιά τους ή και να αποταμιεύσουν χρήματα, για να κάνουν τρελά γούστα το καλοκαίρι με τα θελκτικά μωρά τους στις ηλιόλουστες παραλίες.[/quote]

Οι συνθήκες όπου εξελίσσεται το fitness life style μεταβάλλονται,  ως κοινωνικό φαινόμενο και οικονομική δραστηριότητα. Σήμερα πολλά γυμναστήρια νόμιμα ή και βιτρίνα μείωσαν τις  τιμές για τις ανάγκες του λαού που θέλει να κάνει ζεστό μπάνιο με τις ώρες,  να γυμναστεί , να κάψει ρεύμα στον ηλεκτρικό διάδρομο, να κάνει καμάκι. Το ίδιο έπραξαν και κάποια πρωτεινο- store καταστήματα νόμιμα και βιτρινάτα.
Έγινε κατανοητό; πως η ανάπτυξη της ιδιωτικής κατανάλωσης συνεχίζει να μην υπερβαίνει το 1% σε ετήσια βάση και δεν αναμένεται να επιταχυνθεί, καθώς ο πληθυσμός συρρικνώνεται (κατά περίπου 0,4% ετησίως), οι ρυθμοί αποταμίευσης των νοικοκυριών είναι αρνητική και η τραπεζική πίστωση συνεχίζει να συρρικνώνεται.


Φθηνή ντόπα στο λαό

Οι άνθρωποι κατανοούν την ανάγκη των εμπόρων να μεγαλώσουν, να σπουδάσουν τα παιδιά τους ή και να αποταμιεύσουν χρήματα, για να κάνουν τρελά γούστα το καλοκαίρι με τα θελκτικά μωρά τους στις ηλιόλουστες παραλίες. Όμως! Μια μείωση τιμών κυρίως τώρα που πολλοί διανέμουν πρότυπα φάρμακα με τεράστιο κέρδος , επιτρέπει μια κοινωνική πολιτική σε όσους και όσες  φιλοδοξούν να παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό σώμα, τώρα! που πολλοί μαλώνουν στο σπίτι για να βρουν χρήματα για την αναβολική τους δίαιτα, σε μια χώρα  όπου το ποσοστό των Ελλήνων που οριακά καλύπτουν υποχρεώσεις και ανάγκες έφθασε το 64% τον Ιανουάριο του 2019, από 60% τον Δεκέμβριο και 57% τον Νοέμβριο του 2018.

Δείξτε λοιπόν μια κοινωνική ευαισθησία στην τιμολογιακή πολιτική της ντόπας  υπάρχει δυνατότητα! από την ήδη υπάρχουσα χρηματοοικονομική καβάτζα να γίνει μια εκπτωτική πολιτική …οι αγώνες πλησιάζουν αλλά και το καλοκαίρι με τις κοσμικές παραλίες.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα