Αρχική » Οι Έλληνες Muscle Modulators!

Οι Έλληνες Muscle Modulators!

by admin

Είναι οι έλληνες  Muscle Modulators!  Που από ότι φαίνεται θα μας απασχολήσουν και το 2019. Επηρεάζουν, διαμορφώνουν απόψεις, προκαλούν αντιδράσεις, σε ένα κοινό που τους έχει αποδεχτεί. Μια πρώτη ανάγνωση θα δημιουργήσει ερωτήματα, ποια είναι  η κοινή τους σχέση;  Η κουλτούρα των μυών. Ποιες είναι οι διαφορές τους; Οι προσωπικότητες τους, ο κώδικας επικοινωνίας τους, η  όμοια στόχευση στο κοινό των μυών, που παρ ταύτα την διαφοροποιεί η μεθοδολογία, η διαλεκτική τα σημεία αναφοράς. Προσωπικότητες διαφορετικές που όμως εκπροσωπούν ένα μεγάλο μέρος του κοινού.

Σταύρος Παπαδόπουλος ο ξενιτεμένος

Bodybuilder που δεν ζει στην Ελλάδα καταπιάνεται με σύγχρονα ζητήματα, μιλά με ρεαλισμό και αμεσότητα , συζητά απενοχοποιημενα, θέτοντας τον εαυτό του στην κρίση των fans. Με ευκολία στο λόγο καταπιάνεται από ζητήματα που αφορούν την μαστούρα, την χρήση αναβολικών, έως την αθλητική δίαιτα και την προπονητική.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”fymleoAYdyM”]


Κώστας Στεφανίδης ο έμπειρος

Bodybuilder επαγγελματίας αθλητής της ΕΟΣΔ, έχει ένα κοινό που τον ακολουθεί φανατικά, διότι έχει καταφέρει να απλοποιήσει την επικοινωνία με τους οπαδούς των μυών. Σεναριογραφεί την εικόνα του, η ερασιτεχνική του υποκριτική έχει μια αμεσότητα που αρέσει στις λαϊκές γειτονιές των γυμναστηρίων. Δεν κομπορρημονεί για την αστική του παιδεία, αλλά καταφέρνει να προκαλεί τον ενδιαφέρον των fans που επιζητούν τον απλό επεξηγηματικό λόγο.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”UycWJ4qsLoI”]


Γιώργος Τουλιάτος ο επιστήμων

Bodybuilder Γιατρός, ο έχων αστική παιδεία, και επιστημονική κατάρτιση ισορροπεί στα δυο άκρα από την μια η χημική  υποκουλτούρα, και από την άλλη πλευρά ο επιστημονικός ορθολογισμός. Μια διαφορετική περίπτωση bodybuilder – γιατρού που αντιπαλεύει καθημερινά με τον επιστημονικό συντηρητισμό, και την άκρατη επιθυμία των Gym junkies για εντυπωσιακή  χημική βελτίωση. Η Βιωματική του πορεία έχει εκτεθεί σε δημόσια θέα, το κοινό του, τον ακολουθεί σε αυτή την πορεία, όπου συγκρούεται η χημική ανάγκη για ωραιοποίηση με τον απαρέγκλιτο λόγο της επιστημονικής κοινότητας.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”EjA36PpkGcM”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα