Αρχική » Ντιλεράκι με χασίσι και αναβολικά στην ΚΥΠΡΟ

Ντιλεράκι με χασίσι και αναβολικά στην ΚΥΠΡΟ

by admin

H νέα τάση χασίσι και αναβολικά αναπτύσσεται και στην Κύπρο.  Έναν 24χρονο Ελληνοκύπριο από την Χλώρακα συνέλαβαν χθες βράδυ μέλη της ομάδας Ζ της Αστυνομίας. 

Ήταν φορτωμένος ναρκωτικά, μέρος των οποίων ομολόγησε ότι είχε στην κατοχή του με σκοπό να τα μεταφέρει από ένα σημείο σε άλλο έναντι αμοιβής.

Το όχημα του 24χρονου ανακόπηκε από τους μοτοσικλετιστές αστυνομικούς της ομάδας Ζ, στην λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού. Μόλις σταμάτησε το όχημα παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα γραμμάριο κάνναβης. Ακολουθήσε έρευνα στο όχημα του όπου εντοπίστηκε ένα νάιλον σακούλι που περιείχε 73 γραμμάρια κάνναβης.

Υποβλήθηκε σε έλεγχο ναρκοτεστ και ήταν θετικός, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του εντοπίστηκαν 3 συσκευασίες αναβολικών.

Σε κατάθεση του παραδέχτηκε ότι το ένα γραμμάριο κάνναβης και τα αναβολικά ήταν δικά του ενώ για την  μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών παραδέχτηκε ότι ανέλαβε να την μεταφέρει, χωρίς να κατονομάζει επί του παρόντος τους μεγαλύτερους προμηθευτές.

Ο 24χρονος κρατείται από την αστυνομία.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα