Αρχική » Νεκρός ο JEFF EVERSON πρώην σύζυγος της Cory Everson 

Νεκρός ο JEFF EVERSON πρώην σύζυγος της Cory Everson 

by admin

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ  ο Jeff Everson, ο θρυλικός bodybuilder, πέθανε από φυσικά αίτια σε ηλικία 68 ετών. Ο Everson ήταν ο πρώην σύζυγος της Cory Everson 6 φορές πρωταθλήτρια του Ms Olympia ενώ παράλληλα διατέλεσε και προπονητής της.

Ο Jeff Everson ήταν ανοικτός στη χρήση στεροειδών στο παρελθόν αλλά όπως δημοσιεύτηκε δεν είχε κάνει χρήση για πολύ καιρό. Στην κορυφή της καριέρας του ο Everson εμφανίστηκε σε πολλά “μυϊκά” περιοδικά τόσο o ίδιος όσο και με την Cory.

 

Ο Dr. Robert Goldman επιβεβαίωσε την τραγική είδηση με ανάρτηση στο Facebook το απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου 2019.  Ο Goldman χαρακτήρισε τον Everson ως “πραγματικό καινοτόμο σε όλα από τις επιστήμες του σώματος, τη διατροφή, και τις εκδόσεις … Ήταν ο ιδρυτής του περιοδικού Planet Muscle.

 

Το ΤΜΖ  ανέφερε ότι ο  Jeff Everson βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 25 Φεβρουαρίου. Η έκθεση αναφέρει ότι δεν υπάρχει υποψία για δολοφονία ενώ οι αστυνομικοί δεν ερευνούν τον θάνατο του ως αυτοκτονία. Πηγές είπαν στον ιστότοπο ότι ο Everson είχε διαμαρτυρηθεί πρόσφατα για πόνους στα πόδια και στις πατούσες του.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”N8J2_zFObok”]

Είχε διδακτορικό δίπλωμα. στη φυσική αγωγή και συναντήθηκε με τη μελλοντική σύζυγό του στο Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν όπου εργαζόταν ως προπονητής δύναμης. Ήταν παντρεμένοι από το 1982. Ο Everson είχε δηλώσει στο περιοδικό PEOPLE το 1991 ότι προσελκύστηκε κυρίως από το σώμα της Cory όταν συναντήθηκαν. Είπε: “Είμαι ενθουσιασμένος με μια γυναίκα που έχει καμπύλες.”  Το ζεύγος ήταν διαζευγμένο από  το 1996 αλλά είχαν επικοινωνία.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα