Αρχική » Μωρό μου σε Αγαπώ! έλα να πουλήσουμε μαζί αναβολικά

Μωρό μου σε Αγαπώ! έλα να πουλήσουμε μαζί αναβολικά

by admin

Η ζωή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φάνταζε ειδυλλιακή. Ο bodybuilder Dyllan Shaw και η φίλη του μοντέλο Nateesha Barlin είχαν καταφέρει αυτό που εκατομμύρια άνθρωποι επιδιώκουν, την κοινωνική αναγνώριση και ένα πλούσιο life style. Όλα όμως άλλαξαν, όταν απεδείχθη πως η ιδεατή ζωή τους ήταν μια εικονική πραγματικότητα, που στηριζόταν στην πώληση αναβολικών στεροειδών φαρμάκων και ορμονών.
Ήταν ένα ερωτευμένο mucle & fitness ζευγάρι, από τα πολλά που υπάρχουν σήμερα..το ζευγάρι της Ντόπας! Το ζευγάρι παραδέχτηκε την ένοχη του για μια σειρά αδικημάτων που είχαν να κάνουν με την παράνομη διακίνηση φαρμάκων, όταν αξιωματικοί της Αυστραλιανής Συνοριακής Δύναμης ανακάλυψαν μια ποσότητα  στεροειδών και ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης που τους στάλθηκε μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου 2016.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”Zjw_DIjglxQ”]

Έως τώρα δεν αποδεχόντουσαν την ενοχή τους, ο bodybuilder καυχιόνταν λέγοντας  «εφοδιάζω σχεδόν ολόκληρη την κεντρική ακτή» μια περιοχή στην Αυστραλία βορειοδυτικά του Σίδνεϊ. Αλλά τώρα ο Dyllan Shaw και η φίλη του Nateesha Barlin αντιμετώπισαν χθες το δικαστήριο, και ομολόγησαν τη ενοχή τους αφού οι αρχές συγκέντρωσαν περισσότερα από 11 λίτρα υγρής τεστοστερόνης, 175 φιαλίδια ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης, πέντε φιαλίδια αναβολικών στεροειδών και πολύ περισσότερο αλλά από τους αξιωματικούς της ABF σε ένα γιγαντιαίο διαμέρισμα στο Jiliby, όπου βρήκαν περισσότερα φάρμακα, πριν εφορμήσουν στα σπίτια τους στο Warnervale και Tacoma που ανήκουν στους γονείς του Shaw και της Barlin.

45

Οι δικηγόροι του ζευγαριού προσπάθησαν να υποστηρίξουν ότι τα φάρμακα εισήχθησαν για προσωπική τους χρήση, με την Barlin να αναφέρει ότι είχε μια δύσκολη παιδική ηλικία μετά το χωρισμό των γονιών της και ήταν θύμα εκφοβισμού επειδή ως παιδί ήταν ένα “άσχημο παπάκι”και τελικά να παρασύρεται από την κουλτούρα του γυμναστηρίου για να βρει παρηγοριά, και όπου εκεί  γνώρισε τα στεροειδή.

ert

Η 23χρονη Nateesha Barlin

Όταν το ζευγάρι εμφανίστηκε για τη δίκη στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Γκόσφορντ την Πέμπτη, αποκάλυψαν πόσο εύκολο ήταν για αυτούς να δημιουργήσουν το εμπόριο με τα στεροειδή, όπου αναμενόταν να “παίρνουν μεγάλα ποσά χρημάτων κάθε φορά από την πώληση “. Το ζευγάρι έδινε την εντολή για τη  διακίνηση στεροειδών και ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης από την Κίνα και τις Φιλιππίνες και την έστειλε μέσω του ταχυδρομείου στο όνομα ενός συγγενή στο διαμέρισμά τους και στις διευθύνσεις των γονιών τους.

Τελικά ο Dyllan Shaw παραδέχθηκε την ενοχή του για τρεις κατηγορίες, μεταξύ των οποίων η εισαγωγή ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης, εισαγωγή αναβολικών στεροειδών και τη διακίνηση στεροειδών- πώληση. Η Nateesha Barlin βρέθηκε ένοχος για την εισαγωγή και διακίνηση αναβολικών στεροειδών.
Η εισαγγελία δήλωσε ότι παρόλο που ενδέχεται να έχουν χρησιμοποιήσει τα φάρμακα και για τους εαυτούς τους, το καθεστώς εισαγωγής “ενθαρρύνθηκε κυρίως από το οικονομικό όφελος”.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα