Αρχική » Μυϊκή Μπανανία όταν τα media διασκεδάζουν με τα αναβολικά

Μυϊκή Μπανανία όταν τα media διασκεδάζουν με τα αναβολικά

by admin

Έτσι που βαίνουν τα πράγματα θα γίνει κλειστό club, θα μείνουν οι φανατικοί gym junkies και οι ντίλερ. Είναι αυτό που λέμε  θα έρθουν 5 πελάτες και θα φύγουν 500! Ουσιαστικά ο πολύς κόσμος  που τα βλέπει αυτά και φεύγει! Φεύγει!  Φεύγει! …

που να εξηγήσεις για μάρκετινγκ ο καθένας κάνει ότι μπορεί για την οικογένεια του βρε παιδί!

«Σπαρταριστούς» διάλογους από το κύκλωμα των παράνομων αναβολικών στο οποίο συμμετείχαν και πρωταθλητές του bodybuilding, κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΛ.ΑΣ καθώς κάποιοι χρήστες αυτών των επικίνδυνων σκευασμάτων, διαμαρτύρονται για την έντονη στυτική δυσλειτουργία που παρουσίασαν από την χρίση τους.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος όπου ένας πελάτης του κυκλώματος διαμαρτύρεται στο παρασκευαστή των ουσιών – εν προκειμένω των πρωταθλητή bodybuilding από την Κρήτη – λέγοντας του: «…έλα ρε φίλε…τις τελευταίες ήμερες νιώθω αδυναμία και τρέμουν τα πόδια μου. Δεν ξέρω τι γίνεται,

Εντάξει έχω πάρει όγκο αλλά τις προάλλες πήγα με την ….(αναφέρει γυναικείο όνομα) και έτρεμα ολόκληρος τίποτα δεν έκανα. Και την επομένη μέρα το ίδιο έγινε…έχει αρχίσει και μου την λέει πια, τι να κάνω;”

Η απάντηση του φερόμενου αρχηγού του κυκλώματος και παρασκευαστή αυτών των επικίνδυνων σκευασμάτων, στο πελάτη του είναι αφοπλιστική: «Μην ανησυχείς ρε αυτά τα συμπτώματα είναι παγκόσμια, όλοι το παθαίνουν. Για το άλλο πήγαινε στο φαρμακείο και πάρε (αναφέρει γνωστό φάρμακο για την στυτική δυσλειτουργία) και όλα θα πάνε καλά κύριος θα είσαι».

Μάλιστα του λέει πως θα του στείλει ένα καινούργιο φάρμακο το οποίο θα εξαφανίσει ως δια μαγείας της οποίες παρενέργειες από τα επικίνδυνα αναβολικά, πάντα βέβαια με το αζημίωτο.

 [quote]“Εντάξει ρε φίλε αλλά προχθές πήγα με την ….(αναφέρει γυναικείο όνομα) και ξεφτιλίστηκα γιατί ρε φίλε;”[/quote]

Και ξανά… ανικανότητα

Σε άλλο επίσης σπαρταριστό διάλογο, τα πράματα φαίνεται να είναι πιο σοβαρά, καθώς ο χρήστης έχει πυρετό, ενώ πονάνε και τα άκρα του: “…έλα φίλε χάλια….πονάνε τα πόδια μου και τα χέρια μου και έχω δυο μέρες πυρετό τι γίνεται;”.

Η απάντηση η ίδια: “Μην ανησυχείς ρε φίλε, είναι παγκόσμιο λέμε, σε όλους τα ίδια είναι και περνάνε”.

Έπειτα έρχεται η επόμενη απορία – διαπίστωση του χρήστη των επικίνδυνων αναβολικών: “Εντάξει ρε φίλε αλλά προχθές πήγα με την ….(αναφέρει γυναικείο όνομα) και ξεφτιλίστηκα γιατί ρε φίλε;”

Η απάντηση αφοπλιστική και συνάμα καθησυχαστική: “Φίλε όλα ντάξει είναι. Πήγαινε στο φαρμακείο και πάρε….(γνωστό φάρμακο για την στυτική δυσλειτουργία) και θα ρεφάρεις φίλε. Μην ανησυχείς”.

ΠΗΓΗ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ


 

επίσης τίτλος εφημερίδας

news post

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα