Αρχική » Μουσουνίδης Αμφισβητεί ! … Τριπολιτσιώτης Απαντά!

Μουσουνίδης Αμφισβητεί ! … Τριπολιτσιώτης Απαντά!

by admin

Ο νεαρός bodybuilder Νίκος Μουσουνίδης έθεσε  δημόσια ερωτήματα για τον πανελλήνιο αγώνα που διεξήχθη στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη θεσσαλονίκη, και τη θέση που κατέλαβε. Μεταξύ των fans που απάντησαν στα ερωτήματα του, ήταν και ο αντίπαλος του Δημήτρης Τριπολιτσιώτης, που εξέφρασε την άποψη του, απαντώντας δημόσια.

 

Μουσουνίδης:  Καλημέρα φίλοι μου λοιπόν λύστε μου μια απορία εκεί στην ifbb ρε παιδιά τελικά πως τα θέλετε τα κορμιά  με κοιλούμπες μεγάλη μέση και  χοντροκομμένους “αγράμμωτους”; γιατί εγώ νομίζω ότι το bodybuilding είναι τέχνη συμμετρία αρμονία το λέει και η λέξη άλλωστε όχι τίποτα για να μάθει και ο κόσμος επιτέλους τι ζητάτε!  διότι το Νοέμβριο βγάλατε αθλητή και μιλήσατε για στενή μέση που είχε τώρα τι?

Τριπολιτσιώτης : Νικόλα καλημέρα
Σε εμένα αναφέρεσαι όταν λες για κοιλούμπα ,αγράμμωτους και χοντροκομμένους ?

Μουσουνίδης:  Καταρχήν καλημέρα φιλε μου  μιλάω για γενικά διότι στο diamond είχαμε το ίδιο θέμα, επίσης συγχαρητήρια κιόλας πολύ μεγάλη βελτίωση αλλά ας κρίνει ο κόσμος καλύτερα, εγώ δε μπορώ να πάρω θέση, επίσης θέλω να μου πουν τι ζητάν ακριβώς;  αυτός και ήταν ο λόγος που το έγραψα και απ’ ότι βλέπω δεν έχουν συγκεκριμένα κριτήρια και επειδή έχω μάθει να διεκδικώ, .. ζητώ τι θέλουν φιλέ; αυτό ακριβώς..

Τριπολιτσιώτης :  Τυχαίνει όμως με τους χαρακτηρισμούς σου που είναι συγκεκριμένοι να “στοχοποιείς” κάποιον μπορεί να κάνω και λάθος , επίσης το σχόλιο σου δείχνει πως παίρνεις θέση όσον αφορά για τις ομοσπονδίες,  πάντα τα πράγματα ήταν και θα είναι “μπερδεμένα” σου έκατσαν ατυχίες από όσο έχω μάθει τον τελευταίο καιρό συν το γεγονός ότι ο αγώνας έγινε στην πόλη σου και ήθελες το “καλύτερο” δυνατό και το σέβομαι αλλά προσπάθησε να το ξανασκεφτείς με καθαρό μυαλό ,από το λίγο που μιλήσαμε και από τον τρόπο που σε αντιμετώπισα κατάλαβες πιστεύω τι άτομο είμαι και επειδή και εσύ είσαι “μοσχαροκατασκευη” όπως και εγώ φόρτωσε ανέβα και πάνω να ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ στον επόμενο αγώνα και με χαρά να δεχτώ το οποιοδήποτε αποτέλεσμα. σχολιάζω με εκτίμηση και σεβασμό στο πρόσωπο σου!

Μουσουνίδης:  Πολύ σωστός! λοιπόν σου βγάζω το καπέλο φίλε  μου μιλάς ορθά και στο “ξαναλέω” δεν έχω “κανένα” πρόβλημα μαζί σου αλλά πές μου τι θες ρε φίλε γιατί  να χάνω μάζες γιατί !!!!!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα