Αρχική » Μαζί σε όλα Αγάπη, Αναβολικά και Πελάτες.. έμπλεξαν ξανά!

Μαζί σε όλα Αγάπη, Αναβολικά και Πελάτες.. έμπλεξαν ξανά!

by admin

Δεν είναι το μοναδικό ζευγάρι που ζώντας τον έρωτα του, παράλληλα ζει και την διακίνηση αναβολικών στεροειδών φαρμάκων – ορμονών. Νέοι άντρες και γυναίκες που έχουν κατακτήσει την θεαματική μυική μεταμόρφωση δίνουν όρκους αιώνιας πίστης και ταυτόχρονα συμφωνούν για τους τρόπους αύξησης των εισοδημάτων τους διαμέσου της fitness κουλτούρας. Αυτοί είναι ζευγάρια που διαγωνίζονται σε μυϊκά shows (αθλητές), διάφοροι εμπλεκόμενοι με την βιομηχανία των μυών, αλλά και οπαδοί της μυϊκότητας που αναγνωρίζουν την ευκαιρία για μια ιδεατή fitness ζωή.


https://youtu.be/m_YzBxuvSMs?t=2s

 

Μαζί σε όλα αγάπη, αναβολικά και πελάτες

Όπως αναφέρουν τα media  Η Nateesha Barlin και ο Dylan Shaw οργάνωσαν μια παράνομη αυτοκρατορία εισαγωγής στεροειδών, η σερβιτόρα Nateesha Barlin και ο φίλος της Dylan Shaw ήταν έτοιμοι να ξεφύγουν από τη φυλακή για τη συμμετοχή τους σε μια «εγκληματική επιχείρηση» που εισήγαγε παράνομα στεροειδή και αυξητικές ορμόνες.  Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν  13.672 δισκία, 11.2 λίτρα τεστοστερόνης, 600ml αναβολικού στεροειδούς,  20 φιαλίδια και 55 φύσιγγες ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης.

4F59932300000578-6093913-image-a-4_1535098887847

Ο δικαστής Μάικλ Μπόζιτς δήλωσε τον Ιούνιο ότι ήταν ικανοποιημένος που το ζευγος  είχε δείξει τύψεις και εξέταζε μια εντολή διόρθωσης  για το ζευγάρι για να αναστείλει την ποινή  φυλάκισης. Όμως ! ο Shaw, συνελήφθη ξανά τον περασμένο μήνα στο νοτιοδυτικό Σίδνεϊ, αφού η αστυνομία βρήκε 200.000 δολάρια στο αυτοκίνητό του, ενώ έψαξε στο σπίτι του βρίσκοντας στεροειδή και παράγωγα φαρμάκων.

088

Σε μια ακροαματική διαδικασία που διεξήχθη την Παρασκευή στο περιφερειακό δικαστήριο του Γκόσφορντ, ο δικαστής Μπόζιτς εξέφρασε την «βαθιά ανησυχία» του για την νέα παρεκτροπή του ζεύγους.

Η σύλληψη του Dylan Shaw

4F59931700000578-6093913-image-a-5_1535099079416

Ο δικαστής είχε λάβει υπόψη επιστολή της Barlin, 23 ετών, που ειχε γραψει στο δικαστήριο τον Ιούνιο, καθώς και μια ψυχολογική έκθεση ισχυριζόμενη ότι υπέφερε από ήπια σωματική δυσμορφία. Ο δικηγόρος του Μπάρλιν, Μάικλ Μαντάιτ, δήλωσε ότι η χαμηλή αυτοεκτίμηση του ήταν ο παράγοντας που οδήγησε στο αδίκημα της και ότι είχε επηρεαστεί  κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας επειδή ήταν «άσχημο παπάκι».

77

Αυτό  την έστρεψε στην  απελπισία  διότι δεν ταίριαζε με τον πολιτισμό του γυμναστήριου και την  οδήγησε σε μια εισαγωγή με στεροειδή.  Η Barlin και ο Shaw εισήγαγαν τεστοστερόνη, αυξητική ορμόνη και στεροειδή από την Κίνα και τις Φιλιππίνες.  Επίσης το ζευγάρι εισήγαγε ένα μείγμα χονδρικής, προμίγματος ουσιών και πρώτων υλών για παρασκευή αναβολικών στεροειδών φαρμάκων. Η αστυνομία είχε  χαρακτηρίσει την «εγκληματική επιχείρηση» της Barlin και του Shaw ως μια «ανεξάρτητη εμπορική επιχείρηση»

033

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα