Αρχική » Μίλησαν για τα αναβολικά Γιώργος Τουλιάτος Γιάννης Βασάλος

Μίλησαν για τα αναβολικά Γιώργος Τουλιάτος Γιάννης Βασάλος

by admin

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Tοp Story» με τον Πέτρο Κουσουλό μίλησαν για τα αναβολικά, αλλά και για την τελευταία υπόθεση που αφορά την εξάρθρωση του κυκλώματος που παρασκεύαζε και διακινούσε αναβολικά στεροειδή στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μίλησαν ο Νίκος Μαστροκωστόπουλος, o Δικηγόρος του, ο Γιώργος Τουλιάτος, ο Γιάννης Βασάλος, αλλά και η μητέρα του κατηγορουμένου Από την ενδιαφέρουσα εκπομπή διακρίνουμε κάποια αποσπάσματα, στο 11: 55 λεπτό αναφέρετε πως οι αρχές είναι στα ίχνη νέας οργάνωσης με αναβολικά στεροειδή!

Στο 12:45  ο Δικηγόρος Κων/νος  Γώγος επεξηγώντας ώστε να γίνει κατανοητό από  τους τηλεθεατές ανέφερε πως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχουν αθλητές! Τα καλλιστεία η σωματοδότηση, το ποζάρισμα δεν είναι εγγεγραμμένο άθλημα στην γενική γραμματεία αθλητισμού, δεν είναι άθλημα ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο 15:00 λεπτό μιλά ο Γιάννης Βασάλος που τονίζει πως δεν είναι πεπειραμένος στα φάρμακα, ενώ θέτει το ερώτημα… το bodybuilding σημαίνει φάρμακα δηλαδή; υπηρετώ το χώρο 40χρόνια!

περισσότερα εδώ

 Α’ ΜΕΡΟΣ 

 


Β’ ΜΕΡΟΣ 

ο Νίκος Μαστροκωστόπουλος ΑΝΑΦΕΡΕΙ πως ο προσδιορισμός αγώνες δεν υφίσταται !..

Είναι κάτι σαν καλλιστεία σωματοδόμησης. Εγώ χρησιμοποιούσα κάποια σκευάσματα για να μπορέσω να διαγωνιστώ, όπως έκανα στην Ιταλία. Δεν έδινα καμία οδηγία σε κανέναν. 


δείτε επίσης εδώ 

 Μαστροκωστόπουλος; εγώ δεν τον γνωρίζω! …
δεν ήταν μόνος; νέα στοιχεία

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα