Αρχική » Καμπαρετζού & αθλήτρια fitness

Καμπαρετζού & αθλήτρια fitness

by admin

Βάλε μου ένα διπλό! Η Νεαρή γυναίκα ανοίγει το μπουκάλι και χύνει το αλκοόλ στο ποτήρι. Το μυώδες μπράτσο προκαλεί το ενδιαφέρον του πελάτη
Γυμνάζεσαι ε! 

H Γυναίκα χαμογελά ..βάζει το μπουκάλι στην θέση του… είναι μια γυμνασμένη bar woman.

Γυμνασμένες φιτνεσούδες

Τα Τελευταία χρόνια πολλές γυναίκες ασχολήθηκαν με την γυμναστική και το ντοπάρισμα. Είναι πολλές, αναρτούν καθημερινά φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσπαθούν να επιβιώσουν σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο προβάλλοντας το σώμα. Είναι μια νέα τάση που έχει παρουσιαστεί ως μια ευκαιρία οικονομικής και κοινωνικής ανέλιξης.

Γουστάρουν αλλά δεν έχουν τα φράγκα

Κάποιες από αυτές τις γυναίκες δεν έχουν μπαμπά που τα χώνει, δεν έχουν φραγκάτο φίλο που να είναι καψούρης με την πάρτη τους ή δεν γουστάρουν να είναι εξαρτημένες οικονομικά. Έτσι, αποφάσισαν να δουλέψουν σε bar, να βγάζουν το νυχτοκάματο που είναι απαραίτητο για την ντόπα τους, τις πρωτεΐνες τους, και τα υπόλοιπα.
Είναι μια δουλειά, διαφορετική από τον εξιδανικευμένο κόσμο του fitness με τα υγιεινά γεύματα και τις φωτογραφίες γυμναστικής.

Στο χώρο της δουλειάς συναντούν χαρακτήρες ανθρώπων, κωλόγερους που δεν έχουν ιδέα από γυμναστική, αλκοολικούς που γνωρίζουν την κατηγορία των ουίσκι, νεαρά μυϊκά καψουράκια που θέλουν να φανούν άντρες.

Ο Κόσμος δεν τα θέλει αυτά!

Σήμερα ένα κομμάτι του personal training είναι και πορνεία, είναι και διοχέτευση ψυχαγωγικών ουσιών, το ποιο υποκριτικό είναι να βάλεις στο στόχαστρο την φιτνεσού, που έγινε και καμπαρετζού, διότι δεν μπορεί να βγάλει χρήματα από την υποτιθέμενη ανθηρή βιομηχανία του fitness.  Παράλληλα η γυμνασμένη μπαρόβια φοβάται να πει ότι κάνει αυτή την δουλειά, διότι έρχεται σε σύγκρουση με το υγιεινό image που προβάλει καθημερινά στο facebook και στο Instagram.

Όλα είναι μια φιγούρα και μια λεκτική προπαγάνδα (παπατζιλικι) πόσοι και πόσες άραγε λένε, λένε, και σακατεύουν κόσμο οργανικά, και μυοσκελετικά, ή κλέβουν το πορτοφόλι ανυποψίαστων ανθρώπων με τις εξειδικευμένες προπονητικές παροτρύνσεις.
Όλοι αυτοί είναι δακτυλοδεικτούμενοι …πολύ λιγότερο είναι η μιστερού καμπαρετζού ή καλύτερα η μυϊκή  μπαρόβια, διότι τα καμπαρέ έχουν εκλείψει λόγω κόστους!

δείτε επισης 

Η Κρυστάλλινη κούκλα του Fitness
8919855

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα