Αρχική » Και bodybuilders μέσα στους συλληφθέντες ανάστατοι οι εργαζόμενοι της φάμπρικας Favre

Και bodybuilders μέσα στους συλληφθέντες ανάστατοι οι εργαζόμενοι της φάμπρικας Favre

by admin

Όπως δημοσιεύουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, οι έρευνες  των αρχών κατέστησαν δυνατή την κατάσχεση περίπου 134.000 ευρώ σε μετρητά και πολυάριθμων αναβολικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων στεροειδών και αυξητικών ορμονών,  αυτό ανέφερε η εισαγγελία με δήλωση της. Ο ιδρυτής Eric Favre και ο διευθύνων σύμβουλος των εργαστηρίων “Les Trois Chênes” ο Hubert Jaricot, είναι ύποπτοι με την κατηγορία ότι είχαν οργανώσει την κυκλοφορία των παράνομων σκευασμάτων. Περίπου είκοσι άτομα συνελήφθησαν την Τρίτη και οκτώ από αυτούς έχουν παραπεμφθεί στη Λυών, μεταξύ αυτών, ο Eric Favre, ο ιδρυτής του εργοστασίου που βρίσκεται στο Villechenève, στην West Lyonnais. δες εδώ  Συνέλαβαν για ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ και ξέπλυμα το Αφεντικό των Γάλλων Eric Favre 

Εκτός από τους ηγέτες του Three Oaks, έχουν συλληφθεί αρκετοί πρωταθλητές του bodybuilding που σπονοράρονται από το εμπορικό σήμα Favre .

Σήμερα ημέρα Παρασκευή  η δραστηριότητα φαινόταν φυσιολογική στο χώρο του εργαστηρίου Les 3 Chênes. Περίπου στις 8 μ.μ., στο πάρκινγκ υπήρχαν περίπου δεκαπέντε αυτοκίνητα. Στο εργαστήριο, οι εργαζόμενοι διακατέχονται από  σιωπή. “Τίποτα δεν λέει, ότι όλα είναι καλά”, είπε ένας από αυτούς. Η εκπρόσωπος  υπόσχεται να στείλει δελτίο τύπου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Culturiste et patron de laboratoire

Στο χωριό της περιοχής, οι κάτοικοι αναφέρουν : «Ήμουν πολύ έκπληκτος που έβλεπα τα φορτηγά των αστυνομικών , δεν είχαμε δει τον Eric Favre». «Πέσαμε από τα σύννεφα», επιβεβαιώνει ένας άλλος, «είναι λυπηρό για ένα χωριό σαν το δικό μας». Οι απόψεις διαχωρίζονται για την προσωπικότητα: «ποτέ δεν είπε γεια», καταγγέλλει ένας. “Είμαστε μάλλον στο πλευρό του,” λέει ένας διανομέας, “είναι ένα παράδειγμα επιτυχίας. Απασχολεί πολλούς ανθρώπους στην πόλη. Ένας άλλος καταστηματάρχης ανησυχεί: «Πρέπει να ελπίζουμε ότι δεν θα πάει πολύ μακριά, θα έχει αντίκτυπο στην τοπική οικονομία, θα αλλάξει το χωριό, την επιχείρησή του.  Τον γνωρίζουμε τον καλά. Δεν θέλουμε καταστραφεί».

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”F_hRlrS8mVA”]

Ο Hubert Jaricot, ο διευθύνων σύμβουλος, κατηγορούμενος με τον Eric Favre, τέθηκε υπό δικαστική εποπτεία, ο δικαστής δήλωσε ότι η φυλάκισή του δεν ήταν απαραίτητη. Ο Hubert Jaricot αμφισβητεί το σύνολο των πραγματικών περιστατικών που του προσάπτονται. Μια προκαταρκτική έρευνα που ξεκίνησε από τη Λυών επέτρεψε να εντοπιστούν διάφοροι bodybuilders που ασχολούνται με την αγορά-μεταπώληση των προϊόντων ντόπινγκ. Επίσης, οδήγησε στη δραστηριότητα ενός ομίλου εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων δύο εταιρειών χαρτοφυλακίου που εδρεύουν στο Λουξεμβούργο και ενός εργαστηρίου στο Rhône-Alpes, που παράγουν παραφαρμακευτικά και διατροφικά προϊόντα τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο ο όμιλος Les Trois Chênes.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”r4yf-U-0uV8″]

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα