Αρχική » Κάνε ζωάρα! Φάε σαν Λούκουλλος σε μυϊκά πλαίσια

Κάνε ζωάρα! Φάε σαν Λούκουλλος σε μυϊκά πλαίσια

by admin

Κάνε ζωάρα! Φάε και απόλαυσε τη ζωή σου, αρκεί να έχεις τα σωστά βελτιωτικά! τα oποία θα ρυθμίσουν την ομοιοστασία, τους αδένες και την μεταβολική οξέωση ! και άσε τους άλλους να τρώνε ρύζι κοτόπουλο. Όλοι θα απορούν, με την πειθαρχία σου! αυτό το καλογερίστικο διατροφικό μοντέλο.  Ζήσε! σε ιδεατά πλαίσια το χημικό feedback, απολαμβάνοντας τις χαρές της ζωής, η πείνα είναι παρωχημένη κατάσταση, θα βγεις στεγνός σταφίδα…ουσιαστικά κατοχικός.
Η διατήρηση της σταθερής οξεοβασικής ισορροπίας του οργανισμού σου σήμερα δεν είναι ένα παραμύθι, είναι μια χημική αλήθεια, αρκεί ο γκουρού σου να σου δώσει το μοναδικό χημικό διατροφικό μοντέλο, βασίσου λοιπόν σε έναν γνήσιο τύπο, που δεν δηλώνει δάσκαλος που δεν δηλώνει μέντορας, (ωχ με έκαψε πάει ο όγκος!) αλλά έχει εντρυφήσει, γιατί; τα βακτήρια σου ελέγχουν τη διατροφική συμπεριφορά, γιατί; η διαφοροποίηση της έκφρασης των υποδοχέων αναφέρονται ως οι ενδεχόμενοι μηχανισμοί δράσης, μα πάνω από όλα! θα έχεις έναν  οδηγό για την φυσιολογική μεταβολική διαδικασία μέσα στο σώμα σου, για την επιθυμητή  βιοχημική ισορροπία.


δείτε επίσης εδώ 

PHIL HEATH πρέπει να
πειθαρχήσεις στο φτωχό φαί !

09

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα