Αρχική » Θα σε αδυνατίζουν οι Γυμναστές στην Τηλεόραση! ..Νέα εκπομπή

Θα σε αδυνατίζουν οι Γυμναστές στην Τηλεόραση! ..Νέα εκπομπή

by admin

Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο θα έχεις την ευκαιρία να μεταμορφώσεις το σώμα σου! πρόκειται για το «Revenge Body» με παρουσιάστρια την Ιωάννα Λίλη, που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 στις 20.00,  την εκπομπή  ξεκίνησε πρώτη στις ΗΠΑ η Khloe Kardashian  παρακάτω η είδηση..[quote]Στο «Revenge Body» θα έχουν μια ομάδα καταξιωμένων γυμναστών μια ομάδα κορυφαίων διατροφολόγων αλλά και την Μαρία Ψωμά, γιατρό ειδικευμένη στην παχυσαρκία[/quote]

Revenge Body: Πότε κάνει πρεμιέρα
η νέα εκπομπή της Ιωάννας Λίλη στο OPEN (vid)

Έχεις τη θέληση να κάνεις αλλαγές; Στο «Revenge Body» μπορείς να τις πραγματοποιήσεις και να αναγεννηθείς!

Η Ιωάννα Λίλη σε κάθε επεισόδιο του «Revenge Body» υποδέχεται ανθρώπους που βρίσκονται σε μία ιδιαίτερη φάση της ζωής τους. Έχουν ζήσει την αμφισβήτηση ή και την απόρριψη. Νιώθουν απογοητευμένοι, θέλουν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Να πιστέψουν ξανά στον εαυτό τους. Ο στόχος όλων είναι ένας: Να αλλάξουν ό,τι τους ενοχλεί -εξωτερικά και εσωτερικά.

Έχουν τη θέληση να ανανεωθούν. Να νιώσουν πιο δυνατοί και πιο υγιείς. Να αισθάνονται αυτοπεποίθηση κοιτάζοντας το είδωλό τους στον καθρέφτη. Γι’ αυτό αποφάσισαν να έρθουν στο Revenge Body, την εκπομπή που ξεκίνησε στις ΗΠΑ η Khloe Kardashian και άλλαξε τον τρόπο ζωής και την εικόνα εκατοντάδων ανθρώπων.

dsc01675.jpg

Οι συμμετέχοντες στο «Revenge Body» είναι αποφασισμένοι να αναγεννηθούν. Η διαδικασία δεν είναι εύκολη. Όμως δέχτηκαν την πρόκληση για να κερδίσουν αυτό που τους αξίζει. Και είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν.

Άλλωστε, στο «Revenge Body» θα έχουν τους καλύτερους συμμάχους. Μια ομάδα καταξιωμένων γυμναστών (Μαρίνα Πήχου, Βασίλης Ιάσωνας Σταυρόπουλος, Βασίλης Ματσάγγος,  Νικος Στρατίκης,  Δώρα Γκουγκούση, Γωγώ Καλιακούδα, Γιώργος Μπάλλας, Μάκης Κοτσιρόπουλος) και μια ομάδα κορυφαίων διατροφολόγων (Κωνσταντίνος  Ξένος, Τάσος Παπαλαζάρου, Θαλής Παναγιώτου και Πωλίνα Γιαννιώτη) αλλά και η Μαρία Ψωμά, γιατρός ειδικευμένη στην παχυσαρκία, θα είναι δίπλα τους σε κάθε βήμα.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”bGj6Sz0WKzA”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα