Αρχική » Θα ξεβρομίσω στο Γυμναστήριο! τζάμπα είναι

Θα ξεβρομίσω στο Γυμναστήριο! τζάμπα είναι

by admin

Κεντρικό γυμναστήριο σε μεγαλούπολη της Ελλάδος, ο συνωστισμός κυριαρχεί στα αποδυτήρια, επί το πλείστον νέοι άντρες καταλαμβάνουν τα ερμάρια των αποδυτηρίων, συνοστισμένοι αρκετοί από αυτούς στα λουτρά του γυμναστηρίου.

Η προσφορά τους ελκύει!

Ο ιδιοκτήτης έχει μειώσει τις τιμές, το ετήσιο συμβόλαιο φαντάζει ως μια ελκυστική πρόταση που καλύπτει την εκγύμναση, το οφθαλμόλουτρο στα κολάν των γυναικών και το λουτρό στα αποδυτήρια.. όλα αυτά με κάτω από μισό σεντ την ημέρα!

 

Το ξεβρόμισμα του καουμπόι!

Όσοι έχουν δει ταινίες γουέστερν θυμούνται τον σκονισμένο καουμπόι που είχε ανάγκη το μπάνιο, μετά από πολλές μέρες ταλαιπωρία στην έρημο, η ευτυχία του ήταν το μούλιασμα στο βαρέλι ή την ξύλινη μπανιερά με το νερό! Σήμερα το ίδιο γίνεται σε κάποια ελληνικά γυμναστήρια, πολλοί βρίσκουν ως ιδανικό μέρος για να ξεβρομίσουν το γυμναστήριο, απαραίτητα  κάθε μέρα ! κάνοντας προπόνηση ή δήθεν προπόνηση!  Κάθονται κάτω από το νερό με τις ώρες. λες και έχουν να πλυθούν από την εποχή που τους γέννησε η μαμά τους.

Κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν το πιστολάκι, όπου στεγνώνουν τα μαλλιά τους, τις μασχάλες τους, την πλάτη τους, τους όρχεις τους κ.α Μάλιστα όταν φεύγουν περνούν με το πιστολάκι και τις τελευταίες ατέλειες υδροσταγονιδίων που επικάθονται στο δέρμα τους, ενώ είναι ήδη ντυμένοι για να επιτύχουν το τέλειο αποτέλεσμα …άστο να «καίει» λοιπόν το σεσουάρ να τρέχει και το νερό λες και είναι ποτάμι …λίγα σεντς την μέρα είναι η συνδρομή.

Τι καλύτερο να ξεβρομίσεις στο γυμναστήριο «αλλουνού» είναι !

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα