Αρχική » Θα ελέγχουν την ένταση της Μουσικής στα γυμναστήρια;

Θα ελέγχουν την ένταση της Μουσικής στα γυμναστήρια;

by admin

Θα ελέγχουν την ένταση στην Μουσική ! είτε γυμνάζεσαι σε ένα πορωτικό υπόγειο αχούρι, είτε σε κάποιο συνοικιακό γυμναστήριο θα σε ελέγχουν; ή θα γίνεται έλεγχος κυρίως στα “μουράτα” γυμναστήρια;

Παρακάτω η είδηση

Το υπ.Υγείας χαμηλώνει τη μουσική στα γυμναστήρια! Τι αλλάζει

Εντολή για ελέγχους και σε γυμναστήρια που βάζουν δυνατά τη μουσική ενοχλώντας όμως τους κατοίκους, έδωσε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Ειδικότερα ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Γιάννης Μπασκόζος με εγκύκλιό του ενημερώνει τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες ότι θα πρέπει να κάνουν κανονικά ελέγχους και σε γυμναστήρια για οχλήσεις από ηχητικές εκπομπές, καθώς κάτι τέτοιο προβλέπεται και από τη νομοθεσία.

Μάλιστα σύμφωνα με την εγκύκλιο οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται με τον ίδιο τρόπο όπως και σε άλλα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και μουσικά κέντρα διασκέδασης όπως αναφέρεται.

Ο Γενικός Γραμματέας επικαλείται και τα σχετικά προεδρικά διατάγματα και τις διατάξεις που προβλέπουν τον υγειονομικό έλεγχο και τη λήψη κατάλληλων μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από θορύβους που δημιουργούνται στα Κέντρα Διασκέδασης και λοιπά καταστήματα, μόνο από τη μουσική.

Γι αυτό και σύμφωνα και με τις υγειονομικές διατάξεις ο έλεγχος θα γίνεται με τη διαδικασία που εφαρμόζεται στα λοιπά καταστήματα, προς τα οποία προσομοιάζει περισσότερο το είδος μουσικής των γυμναστηρίων, σημειώνεται στην εγκύκλιο.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα