Αρχική » Τολμηρή IΑΤΡΙΚΗ ο Τουλιάτος στο Human Radio Network

Τολμηρή IΑΤΡΙΚΗ ο Τουλιάτος στο Human Radio Network

by admin

Τελικά ο bodybuilder Γιατρός ανατρέπει τα συντηρητικά δεδομένα και μαζί με την αδελφή του επίσης γιατρό τολμούν και βοηθούν την γιαγιά τους να περάσει το πρόβλημα υγείας που είχε στους πνεύμονες ενώ παράλληλα αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της καχεξίας που θα προέκυπτε σε περίπτωση που δεν ελάμβαναν προληπτικά μετρά.

Ο Γιώργος Τουλιάτος μίλησε στο Super Human Radio Network  για την αγωγή στην οποία προχώρησαν στην υπεραιωνόβια  γιαγιά του κάνοντας χρήση Deca-Durabolin.

Όπως δημοσιεύτηκε στο Super Human Radio Network  ο Τουλιατός είναι ο γιατρός που προσπάθησε να σώσει τον αγαπημένο του  συγγενή χαρακτηρίζοντας τον θαρραλέο, αναλαμβάνοντας ακόμη το ρίσκο να χάσουν την άδεια για να ασκεί ιατρική. Αλλά η αγάπη κάνει τους ανθρώπους να κάνουν πράγματα που πολλές φορές δεν είναι για το δικό τους συμφέρον!

Παρακάτω η αγωγή

Έκανε μετάγγιση αίματος και έλαβε EPO,  6×50  Deca-Durabolin, Whey protein , Colostrum, Bcaas, Glutamine ,Glutathione, EFAs ,ALA ,Vit C ,Q10 ,Iron, B12 ,D3

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα