Αρχική » Η American Media δεν είναι μόνο bodybuilding και Mr Olympia είναι πολλά!

Η American Media δεν είναι μόνο bodybuilding και Mr Olympia είναι πολλά!

by admin

American Media δεν είναι μόνο περιοδικά bodybuilding, και διοργάνωση του Mr Olympia. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της American MediaDavid Pecker, μπορεί να χρησιμοποιεί τους δεσμούς του με τον Πρόεδρο Trump ως διαπραγματευτικό chip, καθώς θεωρεί ότι επεκτείνει τις δραστηριότητές του στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με τους New York Times.

p2
Η ιστορία σημειώνει την παρουσία του Kacy Grine, Γάλλου επιχειρηματία, ο οποίος έχει μεσολαβήσει σε συμφωνίες μεταξύ Σαουδάραβων επενδυτών και εταιρειών στη Γαλλία, τη Σενεγάλη και τις ΗΠΑ, σε συνάντηση του Λευκού Οίκου τον Ιούλιο που περιελάμβανε τον David Pecker και τον πρόεδρο Trump. [quote]Ο David Pecker, στο παρελθόν παραδέχθηκε ευθέως τη χρήση της εταιρείας του για να υποστηρίξει το Trump και να επιτεθεί στους εχθρούς του. Ισχυρίστηκε ακόμη ότι οποιαδήποτε επίθεση στο Trump ήταν μια επίθεση στην εταιρεία του, λόγω του πόσο κοντά είναι και οι δύο.[/quote]

donald-trump-davd-pecker

Η αμερικανική εκδοτική υπερδύναμη – American Media  έχει στείλει ένα φινετσάτο  περιοδικό, το «The New Kingdom », το οποίο εκθειάζει τις αρετές  του Σαουδάραβα πρίγκιπα Mohammed bin Salman και της χώρας του. Το περιοδικό, το οποίο περιλαμβάνει μια συνέντευξη με τον Kacy Grine (ο οποίος απεικονίζεται παρουσιάζοντας τον με το Trump στο Οβάλ Γραφείο), πωλείται σε καταστήματα, συμπεριλαμβανομένης της Walmart. Το National Enquirer, μια έκδοση της American Media, έχει μια μακρά ιστορία ευνοϊκής κάλυψης του Trump.

Εκτός από το γεγονός ότι υποστήριξε τον Trump  για την πρώτη του θητεία ο  National Enquirer πλήρωσε το ποσό των 150.000 δολαρίων το 2016, με αντάλλαγμα τη σιωπή του μοντέλου του Playboy Karen McDougal, σχετικά με την υποτιθέμενη σχέση του με τον Πρόεδρο. Οι σχέσεις του Pecker με τους Σαουδάραβες περιλαμβάνουν την προσπάθεια του Ιανουαρίου για να εξασφαλίσει χρηματοδότηση από τη Σαουδική Αραβία,  για την πιθανή εξαγορά του περιοδικού Time ! Το αποτέλεσμα των προσπαθειών του David Pecker να συνεργαστεί με τους Σαουδάραβες παραμένει ασαφές. Ωστόσο ο ίδιος εξακολουθεί να εργάζεται προς την κατεύθυνση αυτή. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από μερικές ημέρες ο ίδιος και ο  Grine παρευρέθηκαν σε εκδηλώσεις στη Νέα Υόρκη με τον Πρίγκιπα Μοχάμεντ, ο οποίος ήταν σε περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

δείτε επίσης εδώ  

Το πήρε το Mr Olympia από την IFBB Pro League
o David J. Pecker!
david-726x400

 

 

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα