Αρχική » Η Ομοσπονδία bodybuilding της Βραζιλίας χαρακτηρίζει Ντοπαριστικό το Arnold Classic South American 2019

Η Ομοσπονδία bodybuilding της Βραζιλίας χαρακτηρίζει Ντοπαριστικό το Arnold Classic South American 2019

by admin

Δεν είναι όλοι με τον Αρνι, με το πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια που τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει έντονη ακτιβιστική δράση για να σώσει τον πλανήτη. Όπως το να μην τρώμε κρέας!.  Με αφορμή την γιορτή των μυών στην Βραζιλία το Arnold Sports Festival – South American η κόντρα με το NPC του Jim Manion έχει φτάσει σε τραγελαφικά επίπεδα γραφειοκρατικής κόντρας.  Tο NPC του Jim Manion για πρώτη φορά φέτος ελέγχει το Arnold Classic – South American 2019 και ουσιαστικά οι κατηγορίες χτυπούν και τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ  διότι το show το χαρακτηρίζουν ντοπαριστικό!

Confederação associa evento
de Schwarzenegger a doping e anabolizantes

Οι δημοσιογράφοι Ντάνιελ Ε. Ντε Κάστρο και Ντιέγκο Γκαρσία αναφέρουν

Το αθλητικό φεστιβάλ  του Arnold, μια αθλητική διοργάνωση και ψυχαγωγικό SHOW  που συνδέεται με τον ηθοποιό και τον πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια Arnold Schwarzenegger, δέχθηκε κριτική από τη Βραζιλιάνικη Συνομοσπονδία Bodybuilding, και Fitness (CBMFF) διότι συνδέεται με το ντόπινγκ και τη διακίνηση στεροειδών!

Η συνομοσπονδία κατηγόρησε τη διοργάνωση Arnold Sports Festival ότι ήταν συνεργός στη χρήση του ντόπινγκ έχοντας ως κυρίαρχο θέαμα τους δικούς του διαγωνισμούς bodybuilding ενώ παράλληλα στη έκθεση έρχονται σε επαφή άνθρωποι και εταιρείες που πωλούν παράνομα αναβολικά στεροειδή.

Ο Εθνικός Οργανισμός Παρακολούθησης της Υγείας (Anvisa) επιτρέπει την πώληση αυτών των προϊόντων μόνο στα φαρμακεία με ιατρική συνταγή.

Την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια δημόσιας ακρόασης στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερουσίας, οι εκπρόσωποι της Συνομοσπονδίας υπέβαλαν τις καταγγελίες τους  κατά της εκδήλωσης και ζήτησαν από διάφορες ομάδες, συμπεριλαμβανομένου του Οργανισμού Doping Control της Βραζιλίας (ABCD) και της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, να διερευνήσουν ενδεχόμενη αναβολική διακίνηση. Έφτασαν δε σε σημείο η Βραζιλιάνικη Συνομοσπονδία Bodybuilding, και Fitness (CBMFF) με έγγραφο που έστειλε στην Γερουσία, να ζητήσει αναβολή της διοργάνωσης από τους οργανισμούς επιτήρησης της υγείας!

 

Το Bodybuilding, ένα άθλημα που αξιολογεί  τα αποτελέσματα της προπόνησης  του bodybuilding σε διάφορες κατηγορίες, έχει ως στόχο να γίνει ολυμπιακό άθλημα. Το πρώτο βήμα ήταν να εισέλθει το πρόγραμμα των Παναμερικανικών Αγώνων στη Λίμα, το οποίο θα διεξαχθεί τον Ιούλιο.   Η Anvisa ανέφερε ότι όλες οι εισαγωγές φαρμάκων στα άτομα που δεν έχουν άδεια εισόδου στη χώρα εμποδίζονται από τον οργανισμό.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα