Αρχική » Η αθλήτρια της ΕΟΣΔ ολόγυμνη στο Σολάριουμ !

Η αθλήτρια της ΕΟΣΔ ολόγυμνη στο Σολάριουμ !

by admin

Eίναι αλήθινο; Στην αθλήτρια της ελληνικής ομοσπονδίας σωματικής διάπλασης, ΕΟΣΔ αναφέρονται τα media, συγκεκριμένα η Espresso δημοσιοποίησε τα κάτωθι:

20046476_10155076446519822_4937342899004643517_n

 Τσίτσιδη στο σολάριουμ ηθοποιός του Φώσκολου

Πρώην του Βασάλου που είχε παίξει στο «Καλημέρα Ζωή»

Μπήκε στο σολάριουμ έτσι όπως τη γέννησε η μαμά της! Η Βασιλική Αγιαννοπούλου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό στις αρχές της προηγούμενης χρονιάς λόγω της σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Βασάλo, ανέβασε επικίνδυνα τη… θερμοκρασία στο Instagram με ένα Story που μοιράστηκε με τους followers της.

 Σε αυτό η εντυπωσιακή αθλήτρια bodybuilding εμφανίζεται ολόγυμνη μέσα στο μηχάνημα του τεχνητού μαυρίσματος.

Φρόντισε, βεβαίως, να καλύψει επιμελώς τα επίμαχα σημεία του κορμιού της, καθώς το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει αυστηρούς κανόνες σε σχέση με το γυμνό και δεν είναι λίγες οι φορές στο παρελθόν που έχουν μπλοκαριστεί λογαριασμοί χρηστών σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Ας μαυρίσουμε» σχολίασε η πρώην του Βασάλου στο Story της, φανερώνοντας την επιθυμία της το χρώμα που θα πάρει να είναι ομοιόμορφο, δίχως σημάδια από μαγιό ή από εσώρουχο.

Αρκετά χρόνια προτού ασχοληθεί με τον αθλητισμό, η Βασιλική υπήρξε ηθοποιός και είχε συμμετάσχει σε πασίγνωστα σίριαλ όπως το «Καλημέρα Ζωή» του Νίκου Φώσκολου.

Στην πορεία ωστόσο την κέρδισε το bodybuilding, ενώ η μοίρα έφερε κοντά τον πρώην παίκτη του «Survivor», ο οποίος έχει το ίδιο αθλητικό πάθος.

Η Αγιαννοπούλου δημοσιοποίησε τη σχέση της με τον σημερινό πανελίστα της εκπομπής «Survivor Πανόραμα» όταν εκείνος συμμετείχε στο reality. Εν συνεχεία τον «διεκδίκησε» ακόμη μία αθλήτρια bodybuilding, η Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν, με αποτέλεσμα να «ξεκατινιαστούν» μεταξύ τους στα social media.

Οταν όμως ο Κωνσταντίνος Βασάλος αρνήθηκε σε συνέντευξή του κάθε ερωτική σχέση και με τις δύο, δέχτηκε τα οργισμένα λεκτικά πυρά τους.

unnamed-1-6

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα