Αρχική » Εντοπίστηκαν οι “Φουσκωτοί” που έδειραν τον Διαιτητή Θανάση Τζήλο

Εντοπίστηκαν οι “Φουσκωτοί” που έδειραν τον Διαιτητή Θανάση Τζήλο

by admin

Όπως αναφέρουν τα media…Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού του διαιτητή Αθανάσιου Τζήλου, με την αστυνομία να έχει εντοπίσει τους δράστες και τον καθοδηγητή της επίθεσης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikisports.blogspot.com,η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Αττικής, είναι ένα βήμα πριν τη σύλληψη των δραστών του ξυλοδαρμού Τζήλου.

Οι κάμερες ασφαλείας “μίλησαν” και εντόπισαν τους τρεις δράστες της επίθεσης και έναν καθοδηγητή. Οι αρχές έχουν στα χέρια τους και ακόμη ένα στοιχείο που ταυτοποιεί τα 4 άτομα. Μάλιστα επιβεβαιώνεται ότι το περιστατικό συνδέεται με το ποδόσφαιρο.

Αναμένονται συλλήψεις.

  • Η ιστοσελίδα dikisports.blogspot.com έφερε στο φως της δημοσιότητας άλλο ένα στοιχείο για τον ξυλοδαρμό του Διαιτητή  από τη Θεσσαλία, δημοσιεύοντας πως :  Δεν είναι κάτοικοι Λάρισας οι τρεις δράστες του ξυλοδαρμού Τζήλου. Οι αστυνομικές αρχές έχουν στοιχεία ότι ταξίδεψαν το προηγούμενο βράδυ της επίθεσης για τη Θεσσαλική πόλη, όπου οργάνωσαν και εκτέλεσαν την επίθεση κατά του διαιτητή. Όπως και ότι ο καθοδηγητής δεν ταξίδεψε στη Λάρισα.

Να σημειωθεί εδώ πως πριν λίγες ημέρες το έθνος είχε δημοσιεύσει

[quote]Το αποκαλυπτικό βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται τρεις σωµατώδεις άνδρες να ξυλοκοπούν άγρια τον διεθνή ρέφερι µπροστά από το σπίτι του[/quote]

Υπόθεση Τζήλου: Αρση τηλεφωνικού απορρήτου και «ξεψάχνισµα» των βίντεο

Το βίντεο που έφερε στο φως της δηµοσιότητας το OPEN TV µε τη σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε από «φουσκωτούς» ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος, την περασµένη Τετάρτη, στη Λάρισα, «ξεψαχνίζει» η Αστυνοµία.

Το αποκαλυπτικό βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται τρεις σωµατώδεις άνδρες να ξυλοκοπούν άγρια τον διεθνή ρέφερι µπροστά από το σπίτι του στην περιοχή της Νεράιδας, βρίσκεται στα χέρια των ειδικών της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι αναλύουν καρέ καρέ την επίθεση.

Το λευκό αυτοκίνητο µε το οποίο διέφυγαν οι τρεις δράστες αποτελεί το στοιχείο που ακολουθούν, είτε προσπαθώντας να εντοπίσουν την πορεία του µέσω άλλων καµερών είτε µε την «αποκρυπτογράφηση» των πινακίδων.

Παράλληλα, οι αστυνοµικοί έχουν πάρει καταθέσεις τόσο από το θύµα όσο και από αυτόπτες µάρτυρες, προκειµένου να δηµιουργήσουν το προφίλ των δραστών. Επίσης, περισυλλέγουν στοιχεία και καταθέσεις για τυχόν ύποπτες κινήσεις στην περιοχή το προηγούµενο διάστηµα.

Θα ρίξει φως Στο ίδιο πλαίσιο αναµένεται οι διωκτικές Αρχές να προχωρήσουν σε αίτηση για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό του Θανάση Τζήλου, αλλά κυρίως σε τηλεφωνικές συνοµιλίες που πραγµατοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή πριν και µετά την επίθεση στον Λαρισαίο διαιτητή.

Κάτι που ενδεχοµένως θα ρίξει περισσότερο φως στο µαφιόζικο χτύπηµα. Κάτι ανάλογο είχε συµβεί τόσο στη βοµβιστική επίθεση στον φούρνο του πρώην διαιτητή και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα όσο και στον ξυλοδαρµό του πρώην διαιτητή και παρατηρητή διαιτησίας Κύρου Βασσάρα.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”RS8cTcizENM”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα