Αρχική » Ενδομυϊκές ενέσεις / υποδόριες ενέσεις – ΚΟΡΤΙΖΟΛΗ – προσπάθεια ομοιοστασίας βότανα – αντιστροφή του ίκτερου στο ήπαρ!

Ενδομυϊκές ενέσεις / υποδόριες ενέσεις – ΚΟΡΤΙΖΟΛΗ – προσπάθεια ομοιοστασίας βότανα – αντιστροφή του ίκτερου στο ήπαρ!

by admin

Ολοκληρώθηκαν δέκα επεισόδια Ask Dr. Testosterone στο Muscular Development. Στο 10ο επεισόδιο ο γιατρός – bodybuilder Γιώργος Τουλιάτος άπαντα για την χρήση συμπληρωμάτων – βοτάνων όπως το ashwagandha και το red yellow ως μια προσπάθεια ομοιοστασίας – ορμονικής ισορροπίας από την χρήση αναβολικών στεροειδών φαρμάκων. (Σημ :Γίνεται αναφορά στην κορτιζόλη)

Στο 9:40 τίθεται ερώτημα για την αρωματοποίηση από την χρήση φαρμάκων σε Post cycle therapy (δίνονται δοσολογίες) και τις πιθανές προφυλάξεις που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει. Επίσης γίνεται αναφορά για τις ενδομυϊκές ενέσεις έναντι των υποδόριων ενέσεων  όπως και για τις επιδράσεις των φαρμάκων Anavar και Primobolan στο λιπιδαιμικό προφίλ.  Στο 12:08 τίθεται ενδιαφέρον ερώτημα για την κετογονικη δίαιτα από άνθρωπο που την έκανε για μήνες αλλά η χοληστερόλη του  ήταν υψηλή και η τεστοστερόνη χαμηλή! Σημαντική η πρόταση του γιατρού – bodybuilder στο 18:16 για την αντιστροφή του ίκτερου στο ήπαρ, στο 18:58 παρατίθενται προτάσεις χρήσης με συμπληρώματα διατροφής, όπως τα Krill Oil , ωμέγα 3 – 9, νιασίνη .

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα