Αρχική » Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γιος του “μηχανόβιου” της σπείρας των φαρμάκων

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γιος του “μηχανόβιου” της σπείρας των φαρμάκων

by admin

Την πλήρη άγνοιά του για την εγκληματική δραστηριότητα της οργάνωσης στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο πατέρας του, δήλωσε στην απολογία του ο γιος του “μηχανόβιου” της σπείρας των αντικαρκινικών φαρμάκων δημοσιεύται από το dikaiologitika.gr και το www.protothema.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια διαφθοράς ο γιος του μέλους της σπείρας αντικαρκινικών φαρμάκων, με παρατσούκλι “μηχανόβιος” την υπόθεση με τα αντικαρκινικά φάρμακα. Στο σπίτι του είχαν βρεθεί αναβολικά χάπια και πολύτιμοι λίθοι.

Κατά την απολογία του, υποστήριξε ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στην οργάνωση. Δεν έχω καμία συμμετοχή στην οργάνωση. Είμαι μόνο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της φαρμακαποθήκης. Δεν έχω καμία σχέση με τις δραστηριότητες της , φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται ότι κλιμάκιο αστυνομικών πραγματοποίησε έρευνα σε σπίτι στην Πεύκη, όπου όπως όλα δείχνουν μέλος της σπείρας αντικαρκινικών φαρμάκων διεξήγαγε παράνομο εμπόριο αναβολικών, παράλληλα με την εμπλοκή του στη σπείρα εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου.

 Η οικονομική Αστυνομία είχε πληροφορίες ότι σε αυτό το οίκημα το μέλος της σπείρας αντικαρκινικών φαρμάκων με παρατσούκλι “μηχανόβιος” αποθήκευε παράνομα αναβολικά σκευάσματα. Τα διακινούσε, μάλιστα, με μία τσάντα ντελίβερυ για να μην κινήσει τις υποψίες.

SPEIRA MHXANOBIOS.jpg

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα