Αρχική » Είσαι Πιτσιρικάκι, φιλόδοξος νεαρός πούλα ΜΟΥΡΗ.. προοπτικές κέρδους!

Είσαι Πιτσιρικάκι, φιλόδοξος νεαρός πούλα ΜΟΥΡΗ.. προοπτικές κέρδους!

by admin

ΝΑΙ! έχουμε να κάνουμε με έναν νέο μυϊκό ρεαλισμό. Τώρα και το πιτσιρικάκι και ο φιλόδοξος μυώδης άντρας με την βοήθεια των βελτιωτικών δύναται να σχηματίσει ένα ζεύγος αξιοπρεπών δικεφάλων και ένα six pack κοιλιακών μυών, ταυτόχρονα τοπικές ενέσεις που θα εκχυθούν στους δελτοειδής και τους τρικέφαλους θα εξισορροπήσουν το νέο μυϊκό μοντέλο σε μια φιγούρα που θα τραβήξει τα βλέμματα. Δεν χρειάζεται να είσαι τεράστιος μυϊκά  το σώμα fitness αρκεί. 

38486788_327802398045559_1295191596207177728_n(1)

Επίσης δεν χρειάζεται να ρισκάρεις βιοχημικά, να φθάσεις στα άκρα, σήμερα πολλοί “ειδικοί” πουλούν συμβουλές, προϊόντα  και υπηρεσίες με το αζημίωτο βγάζοντας πολλά περισσότερα από έναν ογκώδη bodybuilder. Το ζήτημα είναι να μπορέσεις να πλασάρεις μούρη κατά τέτοιον τρόπο ώστε να προσελκύσεις τους οπαδούς, να προβάλεις ένα έξυπνο μυϊκό μάρκετινγκ που θα ενθουσιάσει τους νέους οπαδούς που θα σε ακολουθήσουν σε όλα τα βήματα σου, λες και είσαι ιεροκήρυκας.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα