Αρχική » Είμαι αποφασισμένος θα προσκυνήσω για να φουσκώσω! ΝΑΙ! και το νοσοκομείο;

Είμαι αποφασισμένος θα προσκυνήσω για να φουσκώσω! ΝΑΙ! και το νοσοκομείο;

by admin

Πολλοί προπονητές και Ντίλερς σε Ελλάδα και αλλοδαπή απαιτούν σεβασμό και υπακοή,  με ηχηρά εγκωμιαστικά likes στις προσωπικές του σελίδες, από τους οπαδούς τους, που τους έχουν ηρωποιήσει σε επίπεδο ηγέτη που καθοδηγεί σε χημικό  κοινόβιο, κατά μια  μεταφορική έννοια  κάτι σαν τον παλαβιάρη Τσάρλς Μάνσον.

Πριν λίγες ημέρες ο Μέντορας προπονητής -bodybuilder, Fakhri Mubarak παρότρυνε τους οπαδούς του να αγοράσουν το περιοδικό Muscle and Fitness, όπου για πρώτη φορά καθάριζε την μπουγάδα με τα αναβολικά στεροειδή, ο ίδιος ανέφερε:

Δείτε το νέο μου άρθρο στο περιοδικό Muscle and Fitness αυτό το μήνα. Πιστεύω ότι είναι το πρώτο ευαίσθητο άρθρο του περιοδικού σχετικά με τα στεροειδή! Ήμουν ευτυχής να ρίξω φως στο θέμα που δεν συζητιέται  πολύ. Η μόρφωση και η αυτογνωσία είναι πολύ σημαντική

Αυτό το τελευταίο  πράγματι είναι πολύ σημαντικό!..είναι μια φράση που εξωραΐζει το χημικό χαρακίρι και το ντύνει με λόγια που δημιουργούν συναισθήματα υπερηφάνειας και γοήτρου, και μοιάζουν με άλλα μεσογειακά αντίστοιχα μηνύματα που παρατηρούμε και εδώ, όπως: Μπράβο αγορίνα μου!..
Μην τους ακούς, μόνο εμείς ξέρουμε τι σημαίνει πειθαρχία, και προσπάθεια, ή κράτα γερά και σε λίγο θα μπουκάρουμε στη Τουρκία με τα μπράτσα σου!

Τελικά αν και ο μέντορας bodybuilder δημοσιοποίησε την προτροπή του να διαβάσουν το άρθρο του στις 14 Μαΐου 2018, στις αρχές Ιουνίου 2018  “μπουκάρισε” εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω σακατέματος στα νεφρά!

Σήμερα αντιλαμβανόμενος τον αντίκτυπο, δίνει συνεντεύξεις και προσπαθεί με νέες φωτογραφίες να εξισορροπήσει την κατάσταση από  το σοκ,  ηρεμώντας  τους πελάτες, που είναι δυνατοί άντρες και θελκτικές γυναίκες.

Εδώ να αναφέρουμε πως και το περιοδικό τόνιζε για το άρθρο του ειδικού προπονητή μέντορα:

Ήταν κοντά στα 30 χρόνια από τότε που το κογκρέσο πέρασε το νόμο για τον έλεγχο των αναβολικών στεροειδών, καθιστώντας την τεστοστερόνη και άλλες ουσίες παράνομες.
Με πολλούς τρόπους, χάρη στο διαδίκτυο και στη μαύρη αγορά, η χρήση των PED (φάρμακα που βελτιώνουν την απόδοση)  είναι τόσο διαδεδομένη όπως πάντα σε σχεδόν κάθε άθλημα στην Αμερική – αν και η κοινότητα του bodybuilding συχνά στοχεύει, δίκαια ή άδικα, ως το επίκεντρο της στεροειδούς κουλτούρας. Ενώ υπάρχουν προφανείς κίνδυνοι για την κατάχρηση στεροειδών, υπάρχει επίσης μια ανεξέλεγκτη παραπληροφόρηση σχετικά με τα αποτελέσματά τους. Για να ξεκαθαρίσουμε τη σύγχυση, θέλαμε να έχουμε ειλικρινείς συνομιλίες με ειδικούς στον τομέα, για να σας δώσουμε μια αίσθηση τι πρέπει να γνωρίζετε.

Ειδικός εδώ είναι  ο μέντορας που μπήκε στο νοσοκομείο για τα νεφρά!..αλλά από το περιοδικό δεν το ήξεραν έγινε σε μεταγενέστερο χρόνο!

Ο ίδιος σε ένα σημείο αναφέρει: Στα 16, άρχισα να γυμναζόμαστε με βάρη και προπονήθηκα  με φυσικό τρόπο  μέχρι τα 26 μου. Τη στιγμή που ήμουν 20 ή 21, βοηθούσα τους φίλους μου να ετοιμάζονται για μυϊκά shows (αγώνες) , γιατί είχα περισσότερες γνώσεις από ό,τι οι περισσότεροι. Αυτό ήταν στις αρχές της δεκαετίας του ’90, και δεν υπήρχε διαδίκτυο. Δεν είχαμε αυτά τα εμπορικά γυμναστήρια – είχατε μόνο hardcore γυμναστήρια.  

28428720_2073726222860991_5177386829682311168_n

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα