Αρχική » Δολοφονία στη Λέσχη… για “φουσκωτούς” και “τσιλιαδόρους”μιλά το Periodista

Δολοφονία στη Λέσχη… για “φουσκωτούς” και “τσιλιαδόρους”μιλά το Periodista

by admin

Το Periodista  αναφέρεται στο Ξεκαθάρισμα λογαριασμών και το φονικό έξω από χαρτοπαικτική λέσχη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι της δολοφονίας προηγήθηκε συμπλοκή στην οποία μετείχαν τρία άτομα. Το θύμα φέρεται να είναι Ελληνας,  και κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν ο ιδιοκτήτης της λέσχης, όπως δημοσιεύεται στον ελληνικό τύπο.


Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το τελευταίο αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ για τον παράνομο τζόγο. Γύρω από το απόστημα που απειλεί την ελληνική οικονομία, κοινωνία και οικογένεια, περιστρέφεται ένα ολόκληρο σύστημα του υπόκοσμου. Έχουμε περιγράψει και αποκαλύψει το σύστημα που λειτουργεί με τους μπράβους, τους τσιλιαδόρους, τα φιμέ τζάμια, τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών που παραπέμπουν σε όρους μαφίας.

Επιβεβαιώθηκαν τα όσα έχουμε γράψει χθες με την εν ψυχρώ δολοφονία στην Καλλιθέα ενός 52χρονου έξω από χώρο ίντερνετ καφέ – λέσχης. Στον χώρο αυτό λειτουργούσε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, επρόκειτο δηλαδή για έναν χώρο παράνομου τζόγου, και ενώ αρχικά στα ρεπορτάζ γραφόταν πως το θύμα πήγαινε στον συγκεκριμένο χώρο καθημερινά ως θαμώνας, τώρα βγαίνει από αστυνομικές πηγές πως ήταν αφανής ιδιοκτήτης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στον χώρο ήταν “μπροστινοί” διάφοροι αχυράνθρωποι.

Πριν από ημέρες είχαμε δημοσιεύσει ένα προφητικό ρεπορτάζ εν όψει τη εορταστικής περιόδου, στο πλαίσιο της οποίας ο παράνομος τζόγος οργιάζει. Ο τίτλος του ρεπορτάζ ήταν“Αποκαλύπτουμε τη μαφία του παράνομου τζόγου – Ωχριά μπροστά της το κύκλωμα των ενεχυροδανειστών “ (Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ).

Δυστυχώς, το ρεπορτάζ μας με τους “φουσκωτούς” και τους “τσιλιαδόρους”, επιβεβαιώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, με σφαίρες να πέφτουν βροχή στους δρόμους της Καλλιθέας, με έναν νεκρό, ο οποίος ήταν πολύτεκνος, με τους λογαρισμούς της “μαφίας” του παράνομου τζόγου να ανοίγουν και κλείνουν και με την κατάσταση να γίνεται ανεξέλεγκτη και να απαιτεί δραστικά μέτρα από την πλευρά της πολιτείας.

Καταλαβαίνει πλέον ο κάθε ένας πως η ανάγκη η πολιτεία, το κράτος, η κυβέρνηση, οι αρχές να λάβουν ακόμη πιο δραστικά μέτρα για τη συντριβή και εξάλειψη του παράνομου τζόγου είναι ακόμη πιο επιτακτική. Τα παράνομα καζίνο, οι παράνομες χαρτοπαικτικές λέσχες βρίσκονται, δυστυχώς, σε κάθε γειτονιά, στην πρωτεύουσα και σε κάθε πόλη της Ελλάδας. Πρόκειται για ανοιχτή πληγή. Οι αρχές γνωρίζουν τι συμβαινει, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έχουν τη βούληση να κόψουν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας (Διαβάστε ΕΔΩ) και το μόνο που απομένει είναι να δούμε τα αποτελέσματα.

Ο παράνομος τζόγος υπολογίζεται σήμερα στα επίπεδα των 6 -7 δισεκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για έγκλημα κατά της χώρας. Τα χρηματικά ποσά που χάνονται είναι τεράστια αφού δεν μπαίνουν ποτέ στα κρατικά ταμεία. Το 2017 στα ταμεία του ελληνικού κράτους μπήκαν 750.000.000 ευρώ από την φορολόγηση των νόμιμων εταιρειών τυχερών παιγνίων, την στιγμή που ο παράνομος τζόγος ζει και βασιλεύει.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα