Αρχική » Δολοφονία ο δράστης έχει πάρει Αναβολικά και Πρωτεΐνες!

Δολοφονία ο δράστης έχει πάρει Αναβολικά και Πρωτεΐνες!

by admin

Την αποκάλυψη ότι είχαν προηγηθεί πολλές πρόβες θανάτου πριν από την δολοφονία του Γιάννη Μακρή έκανε ο δικηγόρος της Βικτώριας Καρύδα, Μπάμπης Λυκούδης, επισημαίνοντας ότι ο φερόμενος ως δράστης έχει πάρει αναβολικά και πρωτεΐνες για να αλλάξει τον όγκο του. (σημείωση αναφορά μετά το 4:46 λεπτό για συμπληρώματα διατροφής)

Μιλώντας στον Σκαϊ, είπε ότι υπάρχουν αδιαμφισβήτητα στοιχεία για αυτά που υποστηρίζει, κάνοντας λόγο για πολλές ενοικιάσεις αυτοκινήτων για τον σκοπό αυτό καθώς και πειστήρια από τηλεφωνικές συνομιλίες των δύο αδελφών μόνο κατά τη διάρκεια αυτών των προβών.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη σωματοδομή του συλληφθέντα που δεν είναι ίδια με αυτήν του εικονιζόμενου στο βίντεο της δολοφονίας, ο Μπάμπης Λυκούδης στο  5:00 λεπτό είπε ότι, είναι απολύτως ακριβές ότι ο φερόμενος ως δράστης  το τελευταίο χρονικό διάστημα  έπαιρνε αναβολικά και πρωτεΐνες  προκείμενου να αυξήσει τον όγκο του σώματος του! και ότι είναι πεπεισμένος ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο τόσο ο ίδιος όσο και οι αρχές που διέταξαν τη σύλληψη του.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα