Αρχική » Δημήτρης Δράκος δηλώνει: πρώτος στον Κόσμο !

Δημήτρης Δράκος δηλώνει: πρώτος στον Κόσμο !

by admin

Ο Δημήτρης Δράκος  πήρε και αυτός επαγγελματική κάρτα στο IFBB Santonja’s Cup στο Ναύπλιο και ΔΗΛΩΝΕΙ  “ πρώτος στον Κόσμο !”

Ifbb mens physique world champion
Officially IFBB PRO!!!
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους….έχω πάρει τόση πολύ αγάπη και δύναμη από τόσο κόσμο που νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη!!!!!!
Μου έχετε δώσει πολύ δύναμη σε αυτό το ταξίδι και την προσπάθεια…πραγματοποίησα ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω…έγινα παγκόσμιος πρωταθλητής και επίσημα επαγγελματίας κατακτώντας και Pro card με πολύ πείσμα θέληση και προσπάθεια!!!!! Όλα γίνονται τελικά!!! Αν το θέλεις πραγματικά!!!!
Ευχαριστώ πάρα πολύ τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα κοντά μου και τους φίλους μου που με στηρίξανε!!!!!
Ευχαριστώ πααααααρα πολύ τον προπονητή μου @lefterisfintikakis που μαζί έχουμε κάνει όλο αυτή την πρόοδο και το ταξίδι τόσο καιρό!!!!! Τον χορηγό μου @goldtouch_nutrition_official που με στήριξε!Τον αθλητικό σύλλογο νους και δύναμη και τον Χάρη Βουρλίτη για την υποστήριξή…Τον @elias_chrisov που με το τέλειο βαψιμο μου έβγαλε την καλύτερη δυνατή εικόνα αλλά κ που ήταν δίπλα μου με κάθε τρόπο….
Πραγματικά είμαι ευγνώμων!!!!!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα