Αρχική » Δεν θα γίνεις ποτέ έτσι δεν έχεις τα γενετικά χαρακτηριστικά.. What ?

Δεν θα γίνεις ποτέ έτσι δεν έχεις τα γενετικά χαρακτηριστικά.. What ?

by admin

Πραγματικά είναι εντυπωσιακό,  εδώ έχουμε μια ολική γυναικεία μεταμόρφωση που κάνει πολλούς να αναρωτιούνται για τα αντρικά γενετικά τους χαρακτηριστικά. Για αυτό τον μυϊκό φραγμό που κάθε φορά που ρωτούν τον φίλο τους, η τον ειδικό μέντορα τους  παίρνουν την αποστομωτική απάντηση..δεν θα γίνεις ποτέ έτσι διότι δεν έχεις τα γενετικά χαρακτηριστικά ή πιο απλά, δεν το έχεις ότι και να πάρεις!
Τότε πολλοί από αυτούς  που έχουν δώσει πολλά χρήματα στα βελτιωτικά προϊόντα ζητούν συγγνώμη! και φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι.

Αλλά και κάποιοι που συμμετέχουν  σε διαγωνισμούς των μυών νιώθουν απογοητευμένοι, που τόσα χρόνια δεν μπόρεσαν να αλλάξουν το μυϊκό τους βάρος, αντίθετά με άλλους άντρες και γυναίκες!..το μόνο εύκολο είναι να ειρωνεύεσαι αυτές τις γυναίκες, άλλα τα χιλιάδες θύματα που δεν κατάφεραν να επιτύχουν την μυική εικόνα με μάζα ακόμη κλαίνε τα λεφτά τους.


 

 Παρακάτω η εντυπωσιακή και επιτυχημένη  Joanna Romano
μια μυϊκή πριγκίπισσα στην IFBB Pro.League


[pp_gallery gallery_id=”48533″ width=”200″ height=”200″]


Joanna Romano COACH PRO. Overall World Champion 2014. Αrnold Classic Europe 2014.St. Louis Pro USA 2017. TOP5 USA

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα