Αρχική » Βασιλική Αγιαννοπούλου Ναι θυσίασα τα πάντα !

Βασιλική Αγιαννοπούλου Ναι θυσίασα τα πάντα !

by admin

H αθλήτρια της ελληνικής ομοσπονδίας σωματικής διάπλασης ΕΟΣΔ Βασιλική Αγιαννοπούλου  δηλώνει μετά τις επιτυχίες της:  Ναι θυσίασα τα πάντα ! Διακοπές ψώνια προσωπική ζωη χρόνο με φίλους !! Άξιζε .. αξίζει τα παντα ολα γιατι χωρις αυτο δεν μπορω να με φανταστώ !! Το bodyboulding ειναι απο τα πιο δύσκολα αθλήματα και κανεις δεν ξερει αν δεν το κανει σε επίπεδο πρωταθλητισμού τι απαιτεί για να φτάσεις οχι να διακριθείς αλλα να πατήσεις στη σκηνή !!! Ο κοσμος βλέπει το απότελσμα ομως εμεις όλοι δινουμε την ψυχή μας κ την καρδιά μας αλλιως δεν γινεται …. δεν μπορει να γινει αλλιως !!!!!! 

 

Επίσης δηλώνει για τον προπονητή της Κωνσταντίνο Κούτρα…

19 Νοέμβρη 2017 Diamond Cup Athens Greece ????????
Όσες φορές κ να δω αυτο το βίντεο δεν το χορταίνω !!! Εκανες τα παντα για να με κανεις να χαλαρώσω ησουν εκει κ με φρόντισες !!! Μου δινεις δυναμη κ κουραγιο κ μονο που άκουγα τη φωνή σου οταν ήμουν στη σκηνή έπαιρνα δυναμη !!!
Όλοι αυτη που βιάστηκαν να πουν τις κακίες τους δεν ξέρουν το δεσιμο μας !!! Ξερεις ολα μου τα μυστικά μιλαμε για τα παντα !!! Με εμπιστεύεσαι κ εγω εσενα !!!!
Φιλια λεγεται αυτο κ δεν θα πάψει !!!!!! Η σχεση προποντη αθλητή ειναι μια μοναδική σχεση κ εμεις παρόλο που δουλεύαμε με τοση απόσταση τα καταφέραμε ολες τις φορές !!!!! Οι γνώσεις σου κ το πείσμα μου μας κάνανε αχτύπητο δίδυμο !!!! Οτι κ να πω για σένα ειναι λιγο !!!
Σου αφιερώνω αυτο το Βιντεο
Love u coach !!!!!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα