Αρχική » Βασάλος ψάχνεις αναβολικά; από μένα φεύγεις !

Βασάλος ψάχνεις αναβολικά; από μένα φεύγεις !

by admin

 Ο δημοσιογράφος  του star channel αναφέρει, πως ο πατέρας Βασάλος μας λέει μόνο ένα πράγμα… μακριά από τα ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ! Όπως δημοσιεύουν τα media ο για 40 χρόνια! Προπονητής της ελληνικής ομοσπονδίας σωματικής διάπλασης (ΕΟΣΔ) Γιάννης Βασάλος με σπουδές στη ψυχολογία, έδωσε συνέντευξη στο star με αφορμή τις συλλήψεις που αφορούν το νέο κύκλωμα αναβολικών στεροειδών φαρμάκων ο ίδιος  επισημαίνει πως δεν έπαιρνε αναβολικά εδώ και χρόνια συγκεκριμένα αναφέρει ,..
πως δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε τώρα εάν έπαιρνα εδώ και 40χρόνια ουσίες..  

Ταυτόχρονα ξεκαθαρίζει με εμφαντικό και απόλυτο τρόπο… αν καταλάβω ότι  κάποιος ψάχνει για τέτοια πράγματα από μένα φεύγει! …φεύγει ! φεύγει !

δείτε εδώ  Συνελήφθησαν 11 Έλληνες σε κύκλωμα αναβολικών

444-726x400

Είναι απόλυτος δεν δίνει ουδεμία
ευκαιρία στη χρήση αναβολικών..

Συνεχίζοντας ο πατέρας Βασάλος αναφέρει πως οι απαγορευμένες ουσίες αφορούν όλο το κομμάτι, όλο το φάσμα  του αθλητισμού, και έχουν πιαστεί κατά καιρούς ντοπέ.. παντού! σε όλα τα αθλήματα. Παράλληλα ο ίδιος τονίζει, ας πάψουμε να βλέπουμε τα αναβολικά ως πρόβλημα στο bodybuilding !


 Σε πρόσφατο αγώνα 24ο Πανελλήνιο Κύπελλο Σωματικής Διάπλασης & Fitness της Ε.Ο.Σ.Δ.-Ι.F.B.B….όπου αναφέρεται.. Οικογενειακή υπόθεση!! 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οικογενειακή υπόθεση!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιαννης Βασαλος (@giannesbasalos) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα