Αρχική » Ασραφ Αλλαντίν: Να Πηδάς αυτούς που σου βάζουν εμπόδια!

Ασραφ Αλλαντίν: Να Πηδάς αυτούς που σου βάζουν εμπόδια!

by admin

Η νεολαία έχει τα πρότυπα της, που κατά καιρούς ταράζουν την εφησυχασμένη καθεστηκυία τάξη των ηλικιακά μεγαλυτέρων. Στη κοινότητα των μυών ένα νέο αστέρι έχει εμφανιστεί, είναι ο μέχρι πρότινος μυώδης τζούνιορ Ασραφ Αλλαντίν, που εξελίσσεται σε έναν δυναμικό εκπρόσωπο μια νέας μυϊκής γενιάς που θέλει να δώσει το δικό της στίγμα στα κοινωνικά δρώμενα. Οι δηλώσεις και τα μηνύματα του νεαρού bodybuilder φαίνεται πως ξεσηκώνουν τους νεαρούς fans, που στο πρόσωπο του βλέπουν ένα ιδανικό μυϊκό διεκδικητή.

Ο ίδιος δηλώνει: Every morning you have 2 choices:
Continue to sleep with your dreams or wake up and chase them.

nn

 


ΌΣΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ…ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΗΔΑΣ…
ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΔΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΒΑΖΟΥΝ!!

68

Καλή εβδομάδα σε όλους με πολλές θετικές σκέψεις!!
Πριν περίπου τέσσερις μήνες είχα πάθει ένα πολύ σοβαρό τραύμα στο χέρι το είχα σπάσει και είχα βάλει μία λάμα με 7 βίδες στο δάχτυλο Οπότε αυτό έπρεπε να με εμποδίσει να κάνω προπόνηση και μου είχε πει ο γιατρός αποχή εντελώς από τα βάρη για τρεις μήνες ολόκληρους Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσα να το κάνω αυτό δεν είναι σωστό και το ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί δεν θα υπάρχει ανάρρωση γρήγορη που πρέπει, αλλά επειδή είχα ένα στόχο είπα πρέπει να το φτάσω αλλά με πάρα πάρα πολύ προσοχή. Αρχίζω και πιστεύω πως η θέληση μπορεί να κάνει τα πάντα η πραγματική θέληση και όταν αγαπάς κάτι που κανείς θα βρεις χιλιάδες τρόπους Πού να το κάνεις.Όσο δύσκολα κι αν είναι το θέμα που περνάει κάποιος Οπότε πήρα την απόφαση τότε με το χέρι και είπα θα κάνω όσο μπορώ προσεκτικά δεν ξέρω πως το έκανα αλλά το έκανα, και μου βγήκε αυτό που βγήκε Για μένα μετράει πάρα πολύ αυτή η προσπάθεια που έκανα γιατί δεν έκατσα να δικαιολογήσω τον εαυτό μου πως έχω το χέρι μου και ας κάτσω λίγο σπίτι να ξεκουραστώ. Αλλά και πάλι συνέχισα την προπόνηση μου ακόμα και αν έκανα με το 20% και αυτή τη στιγμή η προπόνησή μου είναι με το 60% Εκτός από τα πόδια που είναι 200%. Οπότε μία συμβουλή από μένα Μην τα παρατάτε ποτέ να έχετε πίστη στον εαυτό σας Γιατί εάν εσείς δεν πιστεύετε στον εαυτό σας κανείς δεν θα πιστέψει σε εσάς!!
NEVER GIVE UP..!!

670

 


44126987_1714866755290875_4467505710057390080_n

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα