Αρχική » Το συμπλήρωμα του θεού! Ο στόχος είναι τα λεφτά! Έτσι είπε η Μαμά Εταιρεία, έτσι είπε ο Μπαμπάς Αφεντικό.

Το συμπλήρωμα του θεού! Ο στόχος είναι τα λεφτά! Έτσι είπε η Μαμά Εταιρεία, έτσι είπε ο Μπαμπάς Αφεντικό.

by admin

Συμπληρώματα διατροφής η νεροζούμια και σκόνες κακάο!
Πραγματικά κάποιοι στην τωρινή εποχή πιστεύουν ότι έχουν να διαπραγματευτούν με λούμπεν κορόιδα! Πουλώντας το ένα και μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής, που τα θεραπεύει όλα! Είναι αυτό που κατά περίπτωση μπαίνει στο σώμα και θεραπεύει κάθε νόσο, ή εάν εξασκείσαι ως συμπλήρωμα σου δίνει τους υπέρμετρους Μύες. Εταιρείες, τηλεοπτικοί celebrity’s, Fitness Idols φροντίζουν για το δικό σου συμπληρωματικό καλό. hommediaΚάποτε στην Δύση … Ο πυρετός του χρυσού στις Ηνωμένες πολιτείες την εποχή της Wild West έφερε έκτος από διψασμένους χρυσοθήρες, αποφασισμένους ιεροκήρυκες, Cowboys και αρκετούς απατεώνες που πρόσφεραν θεραπευτικά ποτά που γιάτρευαν τα πάντα, τάχιστα και αποτελεσματικά. Ένα καλοστημένο παραμύθι σε αρχαϊκή μορφή marketing, όπου οι πλανόδιοι θεραπευτές πουλούσαν ιατρική στους αφελείς. Δοκίμαζες μια γουλιά από το ποτό και θεραπευόσουν γινόσουν νεότερος! Ικανός και σούπερ ντούπερ ενεργά σεξουαλικός! Ναι σου λέω! από όλα μπορούσες να γίνεις ..Πιές το ποτό! Το συμπλήρωμα του θεού !

Το δικό μου story

Τις εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής τις γνωρίζω εργάστηκα για αυτές γνώρισα την μέθοδο ανάλυσης και παραγωγής σύμφωνα πάντα με τα έγγραφα που κατατίθονταν στο κρατικό χημείο και στα τελωνεία ώστε να φανεί η αξία του προϊόντος. Γνώρισα την νοοτροπία και την ιδεολογική τακτική. Συνδιαλέχτηκα με χημικούς τροφίμων, τελώνες(custom clearance ) και τμήματα διεθνών πωλήσεων. Στις ΗΠΑ οι σοβαρές εταιρείες δεν ρισκάρουν την φήμη τους παράγουν για το κέρδος αλλά οχυρώνονται και νομικά ώστε να μην προσβάλλονται σε περίπτωση ελέγχου από τον Ομοσπονδιακό οργανισμό FDA. Διότι ο FDA είναι το FBI των συμπληρωμάτων, τροφών και φαρμάκων στις ΗΠΑ. Κατά περιόδους ο FDA έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία σκευασμάτων, έχει ακόμη εισβάλει με ειδικές ομάδες σε αποθήκες και προπαρασκευαστήρια σκευασμάτων όπου παρατηρηθήκαν παρανομίες.
Όταν δημιουργείς ένα συμπλήρωμα διατροφής επιδιώκεις το κέρδος αλλά και την καταξίωση του προϊόντος έναντι των ανταγωνιστών. Το κόστος παραγωγής διαμορφώνει και την τελική τιμή, φθηνή παραγωγή και ταυτόχρονη υψηλή βιολογική αξία δεν ταυτίζεται. Ότι πληρώσεις παίρνεις είναι το σύνθημα. Το επιχειρηματικό στοίχημα είναι να παραχθεί προϊόν το οποίο να έχει αποτέλεσμα και παράλληλα η τιμή να είναι στα πλαίσια του εφικτού.[quote]μην ρωτάτε πόσα χρήματα δώσαμε ως αμοιβή στην γνωστή παρουσιάστρια ώστε να προβάλει την ωφελιμότητα του προϊόντος[/quote]

 

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Οι δυο ιστορίες Α και Β

Α.Η πωλήτρια κάνει πραγματικό υποκριτικό αγώνα, εδώ και ώρα προσπαθεί να πείσει. Είναι ο πομπός του μηνύματος, οι δέκτες παρακολουθούν το ηλεκτρομαγνητικό μήνυμα ..”Το δικό μας προϊόν είναι αξιόπιστο, είναι το πιο αποτελεσματικό!” πραγματικά θεραπεύει λίγες σταγόνες (η κάψουλες) είναι αρκετές να θεραπευόσουν οστά, συνδέσμους μυών, νύχια, δέρμα, πάση νόσων και επιθυμία σας! ”Μα δείτε το δέρμα μου πως λάμπει!”

Capturar1

Το μήνυμα είναι απλό αγοράστε το προϊόν μας και γίνετε άλλος άνθρωπος, εγώ σας το λέω και για να σας το επιβεβαιώσω δείτε την γνωστή famous παρουσιάστρια που το χρησιμοποιεί , ”εγώ σας το λέω είναι υπέροχο ! Αλλά φυσικά μην ρωτάτε πόσα χρήματα δώσαμε ως αμοιβή στην γνωστή παρουσιάστρια ώστε να προβάλει την ωφελιμότητα του προϊόντος.

Β. O Νεαρός άντρας φροντίζει να προβάλει τους μύες του και την ιδεολογία του marketing, πρόσφατα ο ίδιος έχει συμμετάσχει σε αγώνες σωματικής βελτίωσης (Bodybuilding)και  προτείνει όπως οι επαγγελματίες bodybuilders που θαυμάζει μια σκόνη σε ένα κουτί, με αυτό το κουτί μεταμορφώνεσαι! ή εάν δεν είναι τόσο αφελής τουλάχιστον βελτιώνεσαι,τα ποντίκια σου φουσκώνουν, γεμίζεις Μύες.[quote]Δες με φιλέ μου! πως είμαι με την καθαρή πρωτεΐνη η καλύτερη που έχω δοκιμάσει 80%- 90%η πιο δυνατή, σου το λέω εγώ, Πίστεψε με! [/quote]

best pro

Tο έχω ανάγκη να το πουλήσω, (φυσικά αυτό δεν το αναφέρει) όπως φυσικά δεν αναφέρει ότι κάποιοι τον τοποθέτησαν εκεί που είναι τώρα, στο βάθρο της αμφιταλαντευόμενης ματαιοδοξίας. Τώρα εάν γνωρίζει και ο ίδιος τι πουλάει; δεν έχει σημασία, αυτό του είπαν να προωθεί αυτό κάνει, τι μέθοδο ανάλυσης και παραγωγής; ή University Tested και χημικά στοιχεία, ποιος  ενδιαφέρεται! και η εταιρεία του αντιγραφή άλλων εταιρειών είναι! που κόλλησε και ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο στο κουτί και πουλάει βελτιωτικό image σε σκόνη αμφίβολης ποιότητας.

Δεν είναι τι θα πεις, είναι πως θα το πεις!

Η υποβολή είναι μια θαυμάσια τεχνική στην μέθοδο των πωλήσεων, το ζητούμενο είναι ο τρόπος που θα επιβληθεί το προϊόν, ως αναγκαιότητα, που δεν αμφισβητείται. Αυτό που προκαλεί το μήνυμα δεν είναι σε πρώτη φάση η αναγκαιότητα χρήσης του προϊόντος. Είναι η αφύπνιση των αρχέγονων ενστίκτων όπως ο φόβος, η αυτοσυντήρηση η προάσπιση του εγώ, η κυριαρχία διαμέσου του σύγχρονου εργαλείου της μαρκετίστικης πώλησης.

[quote]Γνωρίζω Μυώδης ανθρώπους που δεν χρησιμοποιούσαν συμπληρώματα διατροφής, τους έζησα στον ίδιο χώρο προπόνησης[/quote]

Η εμπιστοσύνη που πρέπει να κατακτηθεί από τον κυρίαρχο πομπό στον πελατειακό δέκτη. Πίστεψε με .. Εμπιστεύσου με.. γνωρίζω τον τρόπο! εδώ είσαι ασφαλής. Όλα αυτά πρέπει να εμπεδωθούν στον υποψήφιο πελάτη με το κατάλληλο προπαγανδιστικό μήνυμα.

Γνωρίζω Μυώδης ανθρώπους που δεν χρησιμοποιούσαν συμπληρώματα διατροφής, τους έζησα στον ίδιο χώρο προπόνησης, είχαν την γενετική υποδομή και την οικονομική δυνατότητα να καταναλώνουν ποιοτική τροφή σε ποσότητες για χρόνια. Συνδύασαν την εκγύμναση με στεροειδή και παρεμφερής ουσίες και επέτυχαν ένα αποτέλεσμα για το οποίο ήταν υπερήφανοι ιδεολογικά. Οι ίδιοι άνθρωποι που δεν πρότειναν, Ναι! δεν πρότειναν συμπληρώματα διατροφής στο παρελθόν, στην τωρινή περίοδο της οικονομικής κρίσης με την εισροή πληθώρας εταιρειών συμπληρωμάτων διατροφής τα προτείνουν σε πληθώρα νέων ανδρών και γυναικών στηρίζοντας το Μαρκετίστικο μήνυμα. Εγώ τα χρησιμοποιώ χρόνια! Πάντα τα χρησιμοποιούσα! Τα επαναλαμβανόμενα μηνύματα έχουν την σημασιολογική τους αξία, χρειάζεται χρόνος για να δημιουργηθεί εμπιστοσύνη και σταθερές πεποιθήσεις, από το κοινό, για τα μοναδικά οφέλη του προϊόντος, και πρέπει να οικοδομηθούν συναισθηματικοί δεσμοί με τους πελάτες[quote]Ο στόχος είναι τα λεφτά! Έτσι είπε Η Μαμά Εταιρεία, έτσι είπε ο Μπαμπάς Αφεντικό[/quote]

fd908785ac2a98edec1817ab19ad67fc

Τελικά ο Μυώδης τύπος που ξαφνικά αγάπησε τα συμπληρώματα είναι μεταλλαγμένα αληθινός, τώρα χρειάζεται τα χρήματα, σε μια δύσκολη εποχή, και για αυτό θα πράξει το οτιδήποτε για το οικονομικό όφελος. Θα προτείνει σκόνη και χαπάκια σε δόσεις,  αν και δεν το πιστεύει, ακόμη και εάν η αμφίβολη ποιότητα της εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής που τον σπονσοράρει, δεν έχει ουσία βιολογικής αξίας. Οι νεαροί πελάτες είναι τα ψάρια! Κυρίως οι νέοι και ανυποψίαστοι πελάτες των γυμναστηρίων.

money[quote]και ο ίδιος γνωρίζει ότι στο παρελθόν δεν εκτιμούσε τις σκόνες[/quote]

Φροντίζει με τα σύγχρονα μέσα που του παρέχει η σύγχρονη ηλεκτρονική φύση του διαδικτύου να ποστάρει φωτογραφίες, όπου προτείνει θαυματουργά ποτά, τα οποία καταναλώνει και στο γυμναστήριο εάν χρειαστεί, για να αποδεικνύει ότι για χρόνια ακολουθεί την διατροφική πειθαρχία, με τα συμπληρώματα, αν και ο ίδιος γνωρίζει ότι στο παρελθόν δεν εκτιμούσε τις σκόνες.

Το ίδιο θα πράξει και η τηλεοπτική ηθοποιός, δημοσιογράφος, γυμνάστρια, celebrity που αγωνιά για το μέλλον της, θα πράξει το οτιδήποτε για το οικονομικό όφελος. Οι νεαρές και ηλικιωμένες κυρίες είναι τα ψάρια.
Πρέπει να πειστούν όλοι για το υγιεινό ελιξίριο ζωής που τα αποδίδει όλα στο μέγιστο. Μπορεί να κλονίζεται η υστεροφημία της, που μετά από περασμένα οικονομικά μεγαλεία προτείνει θαυματουργές σταγόνες και κάψουλες, όμως η εμπιστοσύνη, η αμφίδρομη σχέση με το κοινό, είναι η εγγύηση για το αποτέλεσμα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής , καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

Δές ακόμη εδώ: Το ζευγάρι των Bodybuilders, Ζωή & Όνειρα..Μια μικρή Ιστορία

 

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα