Αρχική » Γυναίκα & Συντροφικότητα VS Ντόπα & Κοιλιακοί

Γυναίκα & Συντροφικότητα VS Ντόπα & Κοιλιακοί

by admin

Μια κοινωνιολογική και πολιτισμική προσέγγιση

Αγαπώ τον σύντροφο μου αλλά μου φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό έχει ξεφύγει… Καθημερινές τετριμμένες Μυϊκές εικόνες διαδίκτυο, τηλεόραση όλα προβάλουν το ίδιο ιδανικό ανδρικό πρότυπο μια άνευ προηγούμενου Μυϊκή επίθεση στα μάτια σου και στα αυτιά σου. Ένα κουραστικό επαναλαμβανόμενο στερεότυπο που κουράζει, θέλεις να το αποφύγεις όπως έναν εφιάλτη όμως συνειδητοποιείς ότι ο Μυϊκός Εξαναγκασμός βρίσκεται μέσα στο σπίτι σου σε μια ρεαλιστική γνώριμη μορφή.. είναι η μορφή του συντρόφου σου που κοιτά με ματαιοδοξία τον εαυτό του στον καθρέπτη !

Στο άρθρο μου θα κατανοήσεις τι συμβαίνει θα συνειδητοποιήσεις για ποιο λόγο συμβαίνουν όλα αυτά και ποιοι τα επιβάλουν θα αναλογιστείς πόσο θέλεις να προσπαθήσεις να το παλέψεις για τον σύντροφο σου και την σχέση σας. Η έλξη σου για αυτόν ίσως σε καταστήσει αδύναμη με αποτέλεσμα να σε απορροφήσει στην καταστροφική του δίνη.

Επιστροφή στο παρελθόν

Για πάνω από 20 είκοσι χρόνια συνάντησα ανθρώπους όπου το σώμα ήταν το ελιξίριο το εισιτήριο της κοινωνικοποίησης. Ένα γυμνασμένο σώμα προκαλεί δίνει πιθανότητες προσεγγίσεως και επιτυχίας .
Οι Άνθρωποι που επένδυσαν σε αυτό τα έδωσαν όλα για να το πετύχουν ..στόχος η προσέκλυση συντρόφου η περιστασιακή ερωτική επαφή η κοινωνική αναγνώριση το υποβοήθημα σε εργασιακούς χώρους life style, ουσιαστικά το εργαλείο για επιτυχία. Όλα αυτά σε εποχές που το οικονομικό status βοήθησε και επιζητούσε την σάρκα ως παιχνίδι απόλαυσης. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είχαν έναν κοινό χαρακτηριστικό στην διάρκεια της προσπάθειας τους. Για να επιτύχουν την ιδανική μυϊκή εικόνα είχαν ως απόλυτη προτεραιότητα μόνο την εικόνα τους. Ακόμη και εάν στην αρχή δεν ήταν αντιληπτό η εξάρτηση από την εικόνα τους εκδηλωνόταν ως προβληματική σχέση με τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους αλλά πάνω από όλα εξελισσόταν σε μια προβληματική αντιμετώπιση με τον ίδιο τους τον εαυτό.
Εδώ θα σου δώσω μια κατεύθυνση διότι αργότερα θα σου χρειαστεί ώστε να κατανοήσεις αυτά που θα διαβάσεις. [quote]Ο Macho σκληρός άντρας είναι αυτός που γονιδιακά και ιεραρχικά υπερέχει στο διαδικτυακό περιβάλλον, άποψη διαχρονική παρά την τεχνολογική εξέλιξη.[/quote]
Έχεις αγόρι συζείτε μαζί , έναν σύντροφο που μοιράζετε την ζωή σας, ένα σύζυγο. ΟΚ εδώ είμαστε! Σου αρέσει που γυμνάζεται , που προσέχει την διατροφή του πού επιδιώκει την υγεία του; Ως εδώ όλα καλά παρατήρησες κάτι άλλο ; Το πρόβλημα σε όλες τις προκλήσεις της ζωής δεν είναι να γνωρίζεις τι θα αντιμετωπίσεις αλλά τι δεν γνωρίζεις όπου όταν συνειδητοποιείς που έχεις εμπλακεί σε τρομάζει και σε απογοητεύει, κυρίως εάν έχεις δεθεί ψυχικά με κάποιον σε μια στρεβλή προβληματική κατάσταση.

Τα σημάδια- παραδείγματα
Παρακάτω παραθέτω με διαφορετικό τρόπο τα σημάδια που ως γνωρίσματα αφορούν το σύντροφο σου που έχει εμπλακεί στο αρρωστημένο παιχνίδι της μυϊκής εικόνας . Δημιούργησα δυο κατατοπιστικούς πινάκες όπου άμεσα θα βγάλεις συμπεράσματα. Αριστερά είναι τα άψυχα αντικείμενα που πρέπει να υποψιαστείς και δεξιά η συμπεριφορά του.

         Πίνακας -Αντικείμενα                  Πίνακας- Συμπεριφορά
1.Πλαστικό κουτάκι ώστε να χωρά μικρά χαπάκια όπως οι ασπιρίνες σε μέγεθος η και πιο μικρά πολύχρωμα η και λευκά χαπάκια


1.Αυξανομένη τάση αυτοπροβολής του στον καθρέπτη σε τυχόν παρατήρηση σου αντιδρά με εκνευρισμό


2.Σύριγγα – βαμβάκι – τσιρότα οι σύριγγες έρχονται και εξαφανίζονται κατά περιόδους


2.Επιδιώκει να ζυγίζεται σχεδόν καθημερινά χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει εμφανής λόγος


3.Μικρά γυάλινα φιαλίδια η γυάλινες αμπούλες μιας χρήσης.


3.Ξαφνική Υπερένταση ενώ είσαστε σε   κατάσταση ηρεμίας


4.Χαρτί όπου αναγράφονται σε μορφή συνταγής άγνωστα στοιχεία σκευασμάτων σε ποσότητες δοσολογίας mg συνήθως το χαρτί συνταγή είναι σε προσιτό σημείο.


4.Εκνευρίζεται απέναντι σου διότι δεν είναι ευχαριστημένος με την Μυϊκή του εικόνα.


5.Δερματική αλοιφή η ειδικό σαπούνι με κύριο γνώρισμα τους η αντιμετώπιση για τα σπυράκια , αυτό αφορά κυρίως τους νέους συντρόφους που ξαφνικά απέκτησαν δερματολογικά προβλήματα   σε συνδυασμό με τα προαναφερόμενα.


5.Εκνευρίζεται διότι βρέθηκε στον ίδιο χώρο με άλλον άντρα πιο μυώδη από αυτόν εάν είσαι μαζί του ίσως δεν θα σου το αναφέρει αλλά θα το καταλάβεις από τις κινήσεις του σώματος του.


6.Σιρόπι που προτείνεται σε ανθρώπους με άσθμα χωρίς ο σύντροφος σου να έχει αναπνευστικό πρόβλημα.


 

6.Αδιαφορεί για την καθημερινότητα σας και ολοένα προσανατολίζεται στο τρόπο ζωής των σκληρά ασκουμένων επαγγελματιών αθλητών με αποτέλεσμα την ψυχοσωματική του απομάκρυνση.


7.Βάζο με γλυκό η σοκολάτες τα οποία δεν τρώει αλλά τα έχει εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακούγεται ανόητο αλλά έχει σημασία είναι εκεί σε περίπτωση υπογλυκαιμικού σοκ ώστε εάν πάθει κάτι να το καταναλώσει για να μην πεθάνει


7.Συναναστρέφεται συχνότατα με συγκεκριμένα άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με τον ίδιο δεν διστάζει να επικοινωνεί μαζί τους ακόμη και σε ακατάλληλες ώρες   πολύ διαχυτικά χρησιμοποιώντας αργκό ορολογίες που δεν κατανοείς.


8.Μεγαλύτερος αριθμός αποσμητικών και αυτό προβάλλεται ως γελοίο αλλά πολλοί χρήστες στεροειδών φαρμάκων μυρίζουν έντονα και προσπαθούν να το καλύψουν


8.Η ερωτική σας επαφή σε συνδυασμό με τα παράξενα χαπάκια που ίσως παρατήρησες είναι λιγότερο πλουραλιστική και περισσότερο καταναγκαστική δεν υπάρχει η αρχική φαντασία εάν κάποια στιγμή έχει πρόβλημα ερωτικής έλξης απέναντι σου τότε αρχίζει το πρόβλημα να οξύνεται.


[quote]οι καθοδηγητές έχουν πρόσφορο πεδίο επηρεασμού διαδικτυακά προβάλουν την κουλτούρα της Μυϊκής κυριαρχίας ως την εποχή της ferae Natura[/quote]

Οι καθοδηγητές ποιοι επηρεάζουν τον σύντροφο σου

Η κυρίαρχη ιδεολογία συνοψίζεται ως έξης : Τα μέλη την κοινότητας (Μυϊκής εν προκειμένω) και η ιδιαίτερα εκείνη η τάξη της κοινότητας, η οποία καθορίζει τους κανόνες γούστου (Μυϊκός πρωτογονισμός), είναι προικισμένα μ΄αυτό το πλαίσιο ροπών σε ικανοποιητικό βαθμό, ώστε να κάνει την απουσία –τους στους άλλους να γίνεται αισθητή σαν μειονέκτημα (εν προκειμένω μυϊκή μειονεξία ) και να κάνει την κατοχή- τους να εκτιμάται σ΄ εξαιρετικό βαθμό σαν ιδιότητα ανώτερης τάξης.

4433095102_9cef75bab0_z

Οι ανάγκες της γλώσσας εκφράζονται ευκολότερα με την παρουσία του Μυϊκού Μοντέλου η γλώσσα του σώματος προδίδει και την κουλτούρα την οποία διαμορφώνει ο καθοδηγητής.

Οι Καθοδηγητές

Στο τωρινή κοινωνία με το κυβερνητικό μοντέλο της πληροφορίας οι καθοδηγητές έχουν πρόσφορο πεδίο επηρεασμού διαδικτυακά, είναι οι εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής που σπονσοράρουν Χημικά υπερτροφικά μοντέλα ανδρών , προπονητές γυμναστήριων που ωθούν τον Μυϊκό πρωτογονισμό ιδιοκτήτες γυμναστήριων και καταστημάτων συμπληρωμάτων διατροφής που προβάλουν την κουλτούρα της Μυϊκής κυριαρχίας ως την εποχή της ferae Natura.

Η φαινομενική υγεία ως πρότυπο ζωής

Το ανδρικό Μυϊκό πρότυπο πρέπει να κυριαρχήσει στα μάτια των παιδιών – εφήβων και αργότερα νέων ανδρών ώστε να διαμορφώσει καταναλωτές που υποθετικά θα ανήκουν σε μια Μυϊκή ελίτ. Η προπαγάνδα μπορεί να ξεκινήσει από το ανδροκρατούμενο περιβάλλον και να εξελιχτεί στις σχολικές και πανεπιστημιακές συναναστροφές. Ο Macho σκληρός άντρας είναι αυτός που γονιδιακά και ιεραρχικά υπερέχει στο διαδικτυακό περιβάλλον, άποψη διαχρονική παρά την τεχνολογική εξέλιξη. Εδώ παρεμβαίνει ο καθοδηγητής φίλος, γυμναστής , προπονητής ,Dealer επιδιώκει να επηρεάσει και να καθοδηγήσει.

Παρακάτω παραθέτω σε δυο πίνακες .ποιες αναγκαιότητες ωθούν τον σύντροφο σου να εξαρτηθεί από τις χημικές ουσίες βελτίωσης αλλά και παραδείγματα προσεγγίσεως και τρόπους επηρεασμού .

Πινάκας 1α. αναγκαιότητες που ωθούν τον σύντροφο σου να εξαρτηθεί από τις χημικές ουσίες βελτίωσης


 

 Πινάκας 1β. προσεγγίσεις και τρόποι επηρεασμού.



Αυτοεπιβεβαίωση ανήκει σε μια Μυϊκή ελίτ ως αποτέλεσμα η σταδιακά επαυξανόμενη ενασχόληση του με άτομα και συνήθειες που επιβραβεύουν την προσπάθεια του. Η πράξη του αυτή είναι συνειδητή


 

Προσπάθεια επηρεασμού του με προβολή της ματαιότητας τη συμβατικής φυσικής προσπάθειας ο μονός τρόπος για να επιτύχει η ταύτιση με την χημική βελτίωση που θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε σύντομο χρόνο .


 

Αυτοπροβολή στόχος και σκοπός η προβολή της Μυϊκής του εικόνας σε ένα ευρύτερο σύνολο ανθρώπων μια πράξη που εμπεριέχει την αναγκαιότητα της επικοινωνίας.


Κλονισμός των αξίων και του έως τώρα κοινωνικού μοντέλου ζωής του με πρόταση για έναν νέο τρόπο ζωής που μόνο τα χημικά μέσα μπορούν να βελτιώσουν . Ουσιαστικά ένα χτύπημα στο Υπερεγώ του συντρόφου σου.


Κυριαρχία επιβολή εξουσίας που αποκτάται από τον ορθολογιστικό τρόπο εκγύμνασης και διατροφής προβάλλοντας ως δυναμικό μοντέλο συμπεριφοράς και κυριαρχίας στην ομάδα (κοινωνικό σύνολο)


Προβολή της ευχαρίστησης και της καταξίωσης στόχος οι ενστικτώδεις ενορμήσεις του συντρόφου σου (κυριαρχία, ηδονή , επιβολή )κ.λπ. τι καλύτερο να τα καταφέρει όλα αυτά και ο μόνος τρόπος η φαρμακευτική ακολουθία που προτείνει ο φίλος , προπονητής , steroids dealer.


Hyung Seong Park  Hwang Chul Soon Fitness Model Bodybuilder Asian Muscle Group 1

Η παρέα στο γυμναστήριο η την καφετερία είναι μια ψυχαγωγία αλλά και ταυτόχρονα μια ομάδα επηρεασμού που εάν εμπνέεται από το ιδεατό Μυϊκό ίνδαλμα δύναται να απομακρύνει και να απορροφήσει τον σύντροφο σου σε ένα μοντέλο Μυϊκής προσπάθειας που στόχο έχει τον ανδρικό ανταγωνισμό και την αυτοβελτίωση με κάθε τίμημα . Αυτό σταδιακά εμφανίζεται και στην σχέση όπου ο τρόπος συμπεριφοράς αλλάζει κυριαρχεί ο εγωκεντρισμός και η ματαιοδοξία η δύναμη της επιβολής και της ταύτισης με την δική του ζωή. Όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν έαν απορροφηθείς στο δικό του μοντέλο ζωής και ακολουθείς την δική του νοοτροπία. Εάν δεν ακολουθήσεις αυτό το μοντέλο επέρχεται η σύγκρουση.

Η σύγκρουση

Η γοητευτική ανδρική εικόνα με το σκληρό Μυϊκό προφίλ τείνει να γίνει μια παρωδία, ολοένα  και περισσότερο, εκατομμύρια άνδρες στον πλανήτη το δημιουργούν εύκολα (υπάρχουν και εξαιρέσεις) αρκεί να ακολουθήσουν το χημικό δρόμο. Η πληθώρα των ανδρών που κάνει χημική χρήση έχει ταυτόχρονα και διαφορετική ανταπόδοση στον τρόπο συμπεριφοράς. Εραστές , σύντροφοι, σύζυγοι είναι οι πρώτοι που θα αντιμετωπίσουν την κρίση που προέρχεται από την φαρμακευτική χρήση.[quote]Δεν είναι η ζήλια ότι ο σύντροφος σου ελκύει βλέμματα γυναικών είναι η ανασφάλεια ότι η σάρκα κυριαρχεί στην σχέση σας.[/quote]

Ο οπαδός της ιδεατής μυϊκής εικόνας είναι ένας αποφασισμένος άνθρωπος που θέλει να επιτύχει το αποτέλεσμα που επιδιώκει. Λειτουργεί και συμπεριφέρεται με παρόμοιο τρόπο με τον εξαρτημένο από τις ναρκωτικές ουσίες η διαφορά είναι στην εικόνα, όπου ο εξαρτημένος από τα αναβολικά –στεροειδή παρουσιάζει μια φαινομενική εικόνα υγείας που παραπλάνα τους συνανθρώπους του. Η αντίδραση ομοιάζει στη περίπτωση που του ζητήσετε να διακόψει τις φαρμακευτικές ουσίες , τότε εμφανίζεται απέναντι σας οξύθυμος από αντίδραση. Εάν αποδεχτεί την εξάρτηση του και διακόψει την χρήση των στεροειδών φαρμάκων είναι δυνατόν να υποπέσει σε κατάθλιψη.

Μέσα σε όλα αυτά νιώθεις μόνη απέναντι σε ένα πρόβλημα που φαντάζει διαφορετικό σε μια ματαιοδοξία που ορίζεται από άλλους και επηρεάζει τον άνθρωπο σου σε βαθμό που δεν σε υπολογίζει παρά μόνο όταν τον συνεπικουρείς να ετοιμάζεις τα γεύματα του. Το επίπεδο της σχέση σας κυριαρχείται από ιδρώτα , γυμναστική φόρμες και κουτιά τροφών; Αλλιώς σου πρόβαλαν το γυμνασμένο αντρικό πρότυπο με τους κοιλιακούς και διαφορετική κατάσταση αντιμετωπίζεις. Δεν είναι η ζήλια ότι ο σύντροφος σου ελκύει βλέμματα γυναικών είναι η ανασφάλεια ότι η σάρκα κυριαρχεί στην σχέση σας.[quote]οι φαρμακευτικές ουσίες χτυπούν τα συστήματα που ρυθμίζουν τις ορμονικές αντιδράσεις και τις διατηρούν σε φυσιολογικά επίπεδα (feedback system)[/quote]

Πρέπει να γνωρίζεται ότι οι ενδοκρινείς αδένες και το νευρικό σύστημα βρίσκονται σε άμεση αλληλεξάρτηση. Η συνολική λειτουργιά του νευρικού συστήματος επηρεάζεται από τις ορμόνες. Η χρήση εξωγενών λαμβανομένων ορμονών ξεπερνά την φυσική εκκριτική δυνατότητα του οργανισμού του άνδρα διαταράσσοντας και το νευρικό σύστημα. Φυσικά χωρίς να παραβλέπουμε τις επιπτώσεις στο αναπαραγωγικό και καρδιοαγγειακό του σύστημα. Στην περίπτωση μας αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι οι φαρμακευτικές ουσίες χτυπούν τα συστήματα που ρυθμίζουν τις ορμονικές αντιδράσεις και τις διατηρούν σε φυσιολογικά επίπεδα (feedback system). Η ψυχική ισορροπία όπως αντιλαμβάνεσαι είναι κάτι σχετικό διότι φαινομενικά όλα λειτουργούν κανονικά, στην πραγματικότητα όμως βλέπεις ένα μοντέλο άντρα εξαρτημένου από την αδυναμία του όπου η συμπεριφορά του είναι δυνατόν να ρυθμίζεται από αυτή την φαρμακευτική τακτική. Η οποιοδήποτε ψυχική δέσμευση με οργανωτικό προγραμματισμό μακροχρόνιας σχέσης εμπεριέχει το ρίσκο της απρόβλεπτης συμπεριφοράς ίσως και βίαιης σε λεκτικό και πρακτικό επίπεδο διότι η ζωή του συντρόφου σου εμπεριέχει τα φάρμακα και εσένα μαζί!

Είναι επικίνδυνο που είμαι μαζί του;

Φαινομενικά τίποτα δεν προϊδεάζει, αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι τι ζητάς ως σύντροφος η σύζυγος από την συγκριμένη σχέση, ένα επιφανειακό Μυϊκό μοτίβο σε σαρκικά πλαίσια; η ουσιαστική σχέση με προοπτική; διότι αυτό που ίσως ζεις δεν έχει προοπτική είναι ένα αρρωστημένο life style. [quote]Ο Σύντροφος σου έχει ενοχές όπως όλοι οι χρηστές στεροειδών ουσιών που αποδέχονται την πάθηση τους.[/quote]Οι κανόνες στο μυαλό του συντρόφου σου έχουν οριοθετηθεί ο γοητευτικός τρόπος ζωής με τα προσεγμένα γεύματα την προπόνηση τα συμπληρώματα διατροφής και η ταυτόχρονη ακολουθία με την φαρμακευτική αγωγή που δεν σου την προβάλει φανερά το ποστάρισμα φωτογραφιών που αντιθέτως σου το προβάλει είναι αυτό που του επιβάλουν οι εξωγενείς παράγοντες  και ταυτόχρονα έμμεσα επιβάλουν και σε εσένα να το αποδεχτείς.

066b95d2ffe547de414409798ebabbc7

Ο Σύντροφος σου έχει ενοχές όπως όλοι οι χρηστές στεροειδών ουσιών που αποδέχονται την πάθηση τους. Συνήθως συνομιλούν για αυτό και ανταλλάσουν απόψεις στο πλαίσιο της παρέας –ομάδας όπου ανήκουν η στα forum του διαδικτύου. Τα πλαίσια αυτά είναι ασφαλή για αυτούς μακριά από την ηθική που έχει διαμορφωθεί από άλλους και δεν τους αφορά. Ο άνδρας παραμένει άνδρας για τον κύκλο του και η Χημική του μυικότητα το επιβεβαιώνει σε όλες τις εκφάνσεις θέασης, ο άνδρας Τηλεοπτικό Μοντέλο σε Πρωινό show , ο άνδρας φοιτητής που εκγυμνάζεται ,ο άνδρας ερασιτέχνης bodybuilder η και απλά ο άνδρας φίλος σου. Το σύνολο των χημικά εξαρτημένων πιστεύει ότι κάνει και πράττει κάτι ανώτερο από τον μέσο άνθρωπο , ζει μια ελιτιστική φαντασίωση όπου οι υπόλοιποι δεν έχουν την ικανότητα και την θέληση να πράξουν με την δυναμική που λειτούργει αυτός. Πρέπει να προσπαθήσεις να το συζητήσεις να προσπαθήσεις να τον δώσεις να κατανοήσει το ενδιαφέρον σου, εάν ανταποκριθεί θα τον έχεις πάρει πίσω μακριά από τον χημικό του κύκλο εάν δεν μπορέσεις να το κάνεις πρόσεξε να μην εμπλακείς σιωπηρά στο Μυϊκό καταστροφικό σπιράλ με την σιωπηρή σου αποδοχή.

Στο κάτω κάτω είναι μια σάρκα με ημερομηνία λήξης.

Δές ακόμη εδώ:Γυναικεία Μπράτσα – Ανδρικός φετιχισμός η Utilitarian Μυϊκή ιδεολογία

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής , καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα