Αρχική » Ο Άλλος Σβαρτσενέγκερ μια αντισυμβατική άποψη, ο εραστής, ο οικογενειάρχης ο διαζευγμένος Terminator!

Ο Άλλος Σβαρτσενέγκερ μια αντισυμβατική άποψη, ο εραστής, ο οικογενειάρχης ο διαζευγμένος Terminator!

by admin

Με αφορμή την νέα πρεμιέρα της ταινίας Terminator: Genisys όπου πρωταγωνιστεί ο 67χρονος Άρνολντ περιγράφω τον άλλο Σβαρτσενέγκερ.

Αυστρία 1947: 2 μίλια από το Graz (Γκρατς) υπάρχει ένα μικρό χωριό το Thal (Ταλ) η γενέτειρα του Σβαρτζενέγκερ. Σε αυτό το άσημο χωριό με την λίμνη και το κοντινό δάσος διαμορφώθηκε η πρώιμη ηλικία του μετέπειτα Bobybuilder. Σε ένα περιβάλλον που η κυριαρχική πατρική φιγούρα του Gustav (Γουστάβ )Σβαρτσενέγκερ επέβαλε την τάξη και την σκληρή πειθαρχία στα δυο του παιδιά τον Meinhard και τον Arnold.

254700

Ο πατέρας Gustav ήταν ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας ένα πρόσωπο με τοπική επιρροή και ταυτόχρονα με συγκεκριμένο ιδεολογικό προσανατολισμό στο παρελθόν όντας ενταγμένος από το 1938 στο Ναζιστικό Κόμμα.

Τα πρώτα παιδικά χρόνια αποτέλεσαν ένα συγκρίσιμο δοκιμαστήριο ψυχικής αντοχής για τον νεαρό Άρνολντ. Ο Πατέρας του είχε ιδιαίτερη προτίμηση στον Meinhard τον μεγαλύτερο αδελφό που τον θεωρούσε ικανότερο από τον Άρνολντ. Αυτό το καθεστώς ευνοιοκρατίας είχε ένα υπόβαθρο, συγκεκριμένα από την πεποίθηση του πατέρα ότι ο Άρνολντ δεν ήταν βιολογικό του παιδί! Μέσα σε αυτή την συντηρητική Ρωμαιοκαθολική οικογένεια με τα παραδοσιακά στερεότυπα η παρουσία της μητέρας ομοίαζε ως ένα τελευταίο καταφύγιο κατανόησης. Δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι ο Σβαρτζενέγκερ διατήρησε την επικοινωνία τους έως το θάνατο της το 1998. Αντίθετα δεν είχε παραστεί στην κηδεία του πατέρα του το 1972 όπως και στην κηδεία του αδελφού το 1971 που προήρθε από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Διαπαιδαγώγηση η Ενασχόληση με τον αθλητισμό.

143568

Στο σχολείο ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ ήταν ένας μέτριος μαθητής που προσπαθούσε να διατηρήσει τους βαθμούς του σε αποδεκτό επίπεδο σκεπτόμενος τον εκρηκτικό χαρακτήρα του πατέρα του. ‘’Και οι δυο γονείς ήταν αυστηροί αλλά εάν ο πατέρας διαπίστωνε ότι τους παρακούγαμε δεν διάστιζε να χρησιμοποιήσει την ξύλινη ράβδο’’.

Η γοητεία της ενασχόλησης με τον αθλητισμό έγκειται και στην εξωτερίκευση των απωθημένων του ανθρώπου με συμβατό και αποδεκτό τρόπο αντίθετα με την επιλογή των συμπεριφορών που παρεκκλίνουν (εγκληματικότητα, επιθετική συμπεριφορά) Ως πρώτη γοητευτική ενασχόληση το ποδόσφαιρο, εδώ η προσωπικότητα του πατέρα επηρέασε και ήταν το έναυσμα για την ενασχόληση με διαφορετικά αθλήματα

Για πρώτη φορά παράκουσε τον πατέρα του που τον ωθούσε να γίνει αστυνομικός και την μητέρα του που τον παρακινούσε να ασχοληθεί με το εμπόριο

Η πρωταρχική ενασχόληση με τα βάρη ξεκίνησε όταν η ποδοσφαιρική ομάδα επισκέφτηκε ένα τοπικό γυμναστήριο, αυτό ήταν! τα βάρη καθήλωσαν το βλέμμα του και ταυτόχρονα αιχμαλώτισαν την σκέψη του. Ήταν η απόδραση από την άρνηση του πατέρα να τον κατανοήσει ήταν η ευκαιρία να ενδυναμώσει ψυχοσωματικά. Η γνωριμία του με τον προπονητή Dan Farmer τον ώθησε στην δυναμική προπόνηση από την ηλικία των 14 ετών ταυτόχρονα ασχολήθηκε και με το άθλημα της άρσης βαρών όπου αργότερα κατάφερε να νικήσει σε δυο τοπικούς αγώνες. Οι σπουδές ήταν απλά μια τυπική εξέλιξη έδωσε κυρίως έμφαση στην μελέτη της ψυχολογίας με μαθήματα που τον βοήθησαν να κατανοήσει τον έλεγχο της νόησης επάνω στο σώμα. Για πρώτη φορά παράκουσε τον πατέρα του που τον ωθούσε να γίνει αστυνομικός και την μητέρα του που τον παρακινούσε να ασχοληθεί με το εμπόριο.

Arnie as a kid

 

Η νεότητα

Το 1965 στην ηλικία των 18 ετών είχε καταφέρει να αποκτήσει μια υπολογίσιμη μυϊκή ωρίμανση καταγόμενος στον στρατό συνέχισε να εκγυμνάζεται και δεν δίστασε να συμμετέχει σε διαγωνισμούς (νίκησε στον διαγωνισμό Junior Mr. Europe -Γερμανία) ακόμη και εάν αυτό επέσυρε την πειθαρχική του τιμωρία λόγο της συμμετοχής του.

0U2DP

Ήταν η περίοδος που διαμορφώθηκε η σκέψη της αμφισβήτησης, έγινε επαναστάτης πέρα από τον τοπικό κοινωνικό καθωσπρεπισμό, που επέβαλε τα όρια …δεν μπορείς να το κάνεις αυτό η δεν γίνεται αυτό! αυτή την περίοδο η Αυστρία έμοιαζε πολλή μικρή!

Αθλητική Καριέρα πρώτη περίοδος

Η περίοδος μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο δημιούργησε την αναγκαιότητα να σχηματοποιηθεί ένα νέο τεχνολογικό μοτίβο εξέλιξης που ώθησε την δυτικοευρωπαϊκή βιομηχανία σε δυναμική ανάπτυξη. Μηχανές και εργοστάσια απογειώθηκαν. Το ίδιο και η ιδεολογία του σώματος προέβαλε πιο δυναμική με εικόνες του συγχρόνου κινηματογραφικού Ηρακλή –Στήβ Ρίβς εμπορικού ήρωα της Αμερικανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας στην δεκαετία του 1960.

Ήταν τα Πρωταρχικά ινδάλματα για τους Ευρωπαίους το ίδιο και για τον Σβαρτζενέγκερ που αντιλαμβάνονταν το νέο Macho Hero κινηματογραφικό μοντέλο ως το φυσικό πρότυπο των νέων ανδρών.

Το 1966 χρησιμοποιεί για πρώτη φορά το Αεροπλάνο αποφασίζοντας να ξεφύγει από τα πιεστικά συνοριακά όρια ήταν η περίοδος ορόσημο όταν συμμετέχει για πρώτη φορά σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό όπου καταλαμβάνει την δεύτερη θέση ως ερασιτέχνης. Ήταν το ξεκίνημα αφ εξής κάθε χρονιά από το 1967 και έπειτα θα συμμετάσχει σε αγώνες όπου θα διακριθεί ως μυϊκό φαινόμενο της εποχής.

Αθλητική Καριέρα δεύτερη περίοδος

Ο Joe weider ήταν ο επιχειρηματίας –προπονητής που διέγνωσε το Μυϊκό ταλέντο του νεαρού αυστριακού και ταυτόχρονα τον απαίδευτο τρόπο συμπεριφοράς με την βαριά Γερμανική προφορά και το Hulk ανδροπρεπές προφίλ. Ένα ακατέργαστο Μυϊκό Βουνό με θωρακικούς ως Μπαλόνια και μπράτσα ως εμβολα μηχανών.

Η γνωριμία με τον Μέντορα του και νονό του Fitness Joe Weider ήταν το γρήγορο αυτοκίνητο για να διασχίσει την λεωφόρο

Εάν την εποχή εκείνη το Bodybuilding ήταν η λεωφόρος που θα οδηγούσε το χωριατόπαιδο Άρνολντ  Σβαρτζενέγκερ στην αναγνώριση η γνωριμία με τον Μέντορα του και νονό του Fitness Joe Weider ήταν το γρήγορο αυτοκίνητο για να διασχίσει την λεωφόρο. Ήταν αυτός που δημιουργικά και εμπορικά είχε ξεκινήσει την νέα βιομηχανία του Fitness σε μια Αμερική που την περίοδο εκείνη ήθελε να αποδείξει ότι τεχνολογικά περνούσε τα όρια της ανθρώπινης αντοχής στέλνοντας τον υπεράνθρωπο έξω από τα γήινα όρια με την διαστημική αποστολή Απόλλων. Τώρα ένας αντίστοιχος Μυϊκός υπεράνθρωπος θα προβαλλόταν από τα περιοδικά του Muscle & Fitness και Flex ως η Αυστριακή Βελανιδιά.

38

O Weider θα μαζέψει μια ντουζίνα Muscle Boys και τον Σβαρτζενέγκερ και θα προβάλει το σύνθημα δες τους θέλεις να γίνεις και εσύ;

Gold’s Gym in Venice, Los Angeles, California

Η Καλιφόρνια το 1970 και το Venice ήταν η βάση εδώ επιδίωκαν όλοι και κυρίως οι Bodybuilders να ξεγυμνωθούν δημοσίως προβάλλοντας Μύες ήταν μια ανέμελη περίοδος που όλα ομοίαζαν ως μια χαρούμενη μυϊκή Κουλτούρα επίδειξης ένα φανταστικό αποτέλεσμα μια σύγχρονης Μεθόδου εκγύμνασης. Εδώ και συγκεκριμένα στο γυμναστήριο Gold’s Gym ο Weider θα μαζέψει μια ντουζίνα Muscle Boys και τον Σβαρτζενέγκερ και θα προβάλει το σύνθημα δες τους θέλεις να γίνεις και εσύ;

Η πρώτη καριέρα ως ηθοποιός

Ο Joe weider γνώριζε πως το Μυϊκό Βουνό θα μπορούσε να προκαλέσει τους άνδρες να γίνουν πιο Macho τις γυναίκες να δουν τον πιο Macho για αυτό δεν σταμάτησε στην προπαγανδιστική έντυπη Προώθηση. Γνωρίζοντας το παθός για προβολή που είχε ο Σβαρτζενέγκερ τον παρακίνησε να γυρίσει μια ταινία το 1970 ο ”Ηρακλής στη Νέα Υόρκη”  δηλαδή; Μια cult Μυϊκή εκδοχή ενός σύγχρονου Ηρακλή που περιφερόταν στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

hercules1

Η μετάδοση του μηνύματος δες αυτούς τους μύες, έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο!

Προφορά και τεχνική ηθοποιίας παραγκωνιστήκαν, το όνομα του νέου ηθοποιού Arnold Strong το Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ διαγράφτηκε διότι έσπαγες την γλώσσα σου. Πολλοί χαρακτήρισαν την ταινία ως κακόγουστη αισθητική που προσβάλει τον θεατή. Ο στόχος όμως δεν ήταν η αισθητική αλλά η ωμη παρουσίαση της Μυϊκότητας σε περισσότερο πληθυσμιακά κοινό με στόχο την μετάδοση του μηνύματος δες αυτούς τους μύες, έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο! Τελικά όλα μεγάλα Ουρανοξύστες , αυτοκίνητα, Super Μύες!

Ο Εραστής

Αυτή την περίοδο ο Σβαρτζενέγκερ ζούσε την ζωή του όσο πειθαρχημένος ήταν στην προπόνηση και την διατροφή του άλλο τόσο ζητούσε την ηδονική απόλαυση , σκέψου έναν τύπο από τα βουνά να βρεθεί στην περιοχή με τα Μαγιό, τις απελευθερωμένες γυναίκες το Σέρφ και το California Dream.

O ίδιος ο μέντορας Weider επιδίωκε να τον φωτογραφίζει με νεαρές γυναίκες που τον καβαλούσαν ως ιππεύτριες σε άλογο. 

Arnold-Schwarzenegger-05

O ίδιος ο μέντορας Weider επιδίωκε να τον φωτογραφίζει με νεαρές γυναίκες που τον καβαλούσαν ως ιππεύτριες σε άλογο. Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ επιδίωξε να εμφανίσει τoν εαυτό του ως μονογαμικό συνάπτοντας σχέση με την Barbara Outland Baker καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας μέχρι το 1974 παρ όλα αυτά δεν ακουγόταν ως νορμάλ σύντροφος , ουσιαστικά και ο ίδιος δήλωσε αργότερα πως η Barbara ήταν μια συνηθισμένη γυναίκα που ήθελε μια ήσυχη ζωή. Η Barbara δεν του χαρίστηκε διότι αργότερα τον χαρακτήρισε χαρισματικό τύπο αλλά και ταυτόχρονα έναν άνδρα ματαιόδοξο που πιστεύει πως κόσμος περιστρέφεται γύρω από αυτόν.

Οι ντροπαλές φωτογραφίες

Η Maria Shriver

Το να γνωρίσεις μια Κέννεντυ ήταν εκείνη την περίοδο λαχείο διότι γυναίκα , αδελφή ξαδέρφη ότι βαθμό συγγενείας και να είχε σε έβαζε στην οικογένεια. Το ζήτημα είναι ότι ο Άρνυ είχε σχέση με την κομμώτρια Sue Moray και ταυτόχρονα του άρεσε η Maria Shriver αυτό που λέγαμε για τους Κέννεντυ!

slide_286977_2234341_free

Η Maria ήταν αυτό που ζητούσε Μορφωμένη από καταξιωμένη οικογένεια ήταν η πόρτα για την εξωραϊστική προβολή 

Την Maria την γνώρισε σε μια εκδήλωση στο Robert F. Kennedy Tennis Tournament τον Αύγουστο του 1977 και έως τον Αύγουστο του 1978 διατηρούσε σχέση και με τις δυο! Η Maria ήταν αυτό που ζητούσε Μορφωμένη από καταξιωμένη οικογένεια ήταν η πόρτα για την εξωραϊστική προβολή την αναγνώριση στην κοινωνία αν σκεφτείς ότι το 1968 ο Joe Weider τον έβαλε ως παράνομο μετανάστη στις ΗΠΑ το βήμα αυτό ήταν Very Big.

Το 1977 παρουσιάστηκε και η ταινία Pumping Iron μια ταινία Ντοκιμαντέρ όπου παρουσιαζόταν η προσπάθεια προετοιμασίας μιας ομάδας Bodybuilders να διαγνωστούν στον διαγωνισμό του Mr. Olympia. Μια προσπάθεια ρεαλιστικής περιγραφής της ζωής των Bodybuilder στο απαίδευτο Μυϊκά κοινό.

1410885366905_wps_61_26_Apr_1986_Hyannis_Port_

Ο γάμος τα παιδιά

Στις 26 του Απρίλη 1986, ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ παντρεύετε την Maria Shriver που είναι και τηλεοπτική δημοσιογράφος αλλά και η ανιψιά του Προέδρου John F. Kennedy. Αποκτούν τέσσερα παιδιά Κάθριν, Χριστίνα, Πάτρικ, και ο Κρίστοφερ ενώ έχει προηγηθεί και η κινηματογραφική επιτυχία Κόναν ο Βάρβαρος μια Μυϊκή Ωδή ένα Μυθολογικό έπος ανδρείας και Μάχης που καθιερώνει τον Σβαρτζενέγκερ ως Ηθοποιό ταινιών δράσης σε ένα κοινό που διψά για δράση.

Το κεράτωμα που φάνηκε αργότερα

Δες την Μαρία και πες μου τι βλέπεις , μια  γυναίκα που προσέχει την δημόσια εικόνα μια γυναίκα που παράλληλα της άρεσε το Macho Icon μήπως την πάτησε; δες και παρακάτω τι βλέπεις τα άλλα γούστα Latin καταστάσεις με αποτέλεσμα ένα παιδί με την υπηρέτρια τελικά αυτή φταίει; η υπηρέτρια Mildred Patricia «Patty» Baena.

Mildred Patricia «Patty» Baena

H Patty ήταν για δυο δεκαετίες υπηρέτρια στο σπίτι του ‘Αρνυ το ερωτικό σύμπλεγμα που δημιουργήθηκε μεταξύ τους εκείνη την περίοδο από ότι φαίνεται ήταν μεγάλης διάρκειας με αποτέλεσμα να προκύψει ένα παιδί με το όνομα Joseph Baena σε μια περίοδο που η νόμιμη σύζυγος κυοφορούσε το τέταρτο παιδί. Η Μαρία δεν είχε ιδέα τότε ότι η γυναίκα που  αγκάλιαζε τα παιδιά  είχε μια σχέση με τον σύζυγό της και είχε γεννήσει το παιδί του!

 

 

Οι ταινίες

Τα Studios και οι ταινίες που πρωταγωνίστησε του απέφεραν εκατομμύρια δολάρια, τόσα που δεν θα του απέφερε ποτέ το Bodybuilding, ήταν από τους πρώτους που επένδυσε στο σώμα του στην δημόσια προβολή, αυτή που τον οδήγησε στην πρόσκαιρη πολιτική καταξίωση αλλά και την απατηλή οικογενειακή ευτυχία.

Η πολιτική και κοινωνικό Image

Η Ενασχόληση με την πολιτική δημιουργεί την ανάγκη της αψεγάδιαστης εικόνας τα σκουπίδια συνήθως σπρώχνονται κάτω από το χαλί. Τον Αύγουστο του 2003 ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ανακοίνωσε την καμπάνια του για κυβερνήτης της Καλιφόρνια ένα νέο βήμα στον υψηλό βωμό της αμερικανικής πολιτικής, (The Tonight Show). Λίγο νωρίτερα, ο Σβαρτσενέγκερ συναντήθηκε με τον David Pecker, τον διευθύνων σύμβουλο της American Media, στου οποίου την εταιρεία ανήκε το National Enquirer , η Star. Αλλά και ένα πλήθος περιοδικών που αγοραστήκαν από τις εκδόσεις Weider όπως το Muscle & Fitness και Flex.

 

Ο David Pecker είχε αγοράσει μόλις τα κορυφαία περιοδικά bodybuilding και φυσικής κατάστασης στην Αμερική, και παράλληλα χρειαζόταν τον πιο γνωστό bodybuilder του κόσμου για να γίνει το κεντρικό πρόσωπο στα δημοσιεύματα του. Στην συνάντηση αυτή είχε οριστικοποιηθεί η σιωπή. Από εκείνη την ημέρα που Pecker έφυγε από το γραφείο του Άρνολντ ποτέ οι εφημερίδες δεν έγραψαν καμία άλλη λέξη για τη σεξουαλική ζωή του Άρνολντ, ταυτόχρονα η American Media πλήρωσε τουλάχιστον μία άλλη γυναίκα για τη σιωπή της.

Όσο για Arnold, θα μπορούσε τώρα να ασχοληθεί με την προεκλογική εκστρατεία ως ένας στοργικός αφοσιωμένος σύζυγος, χωρίς να φοβάται ότι θα πάρει τα παπούτσια στο χέρι .

Από εκεί και πέρα, ο Άρνολντ είχε μια συμφωνία που του υποσχέθηκαν τουλάχιστον ένα εκατομμύριο δολάρια το χρόνο για πέντε χρόνια, και ένα τοις εκατό ποσοστό στα περιοδικά.

Ο κυβερνήτης ή ο Terminator “Governator”

Αναφέρει ο δημοσιογράφος James Rainey: όταν κέρδισε, σκέφτηκα ότι αν ήταν πραγματικά να γίνει ένα νέο είδος κυβερνήτη σε μια δύσκολη νέα εποχή, θα έπρεπε να είχε μεταφερθεί με την οικογένειά του στο Σακραμέντο τα παιδιά του θα μπορούσαν να πάνε στο σχολείο με τα παιδιά της καθημερινότητας; Αυτός και η Μαρία θα μπορούσαν να βιώσουν την αληθινή ζωή του Καλιφορνέζου; Όταν ο Άρνολντ έτρεξε στο ράλι για το γραφείο, το έπραξε όχι σαν πολιτικός αλλά ως μια Μέγα – διασημότητα, διατηρώντας τις ανδρογενείς του μάζες, πίσω από τις γραμμές, αποκλεισμένος, αντιμετώπισε τους ανθρώπους της πολιτείας ως ένα άλλο κοινό , δεν ήταν σαν τους γείτονες και τους φίλους του, αλλά ακριβώς κάτι άλλο μια διασημότητα .

Schwarzenegger-Seven-Years-SC116

Έχω αναρωτηθεί γιατί τότε δεν έκανε το άλμα στο αυτοκίνητό του και να αρχίσει οδηγώντας μέσα στις καταστάσεις της καθημερινότητας να μιλά με τους ανθρώπους, να ακούει τις ανησυχίες τους και τις ελπίδες τους. Ποτέ δεν το έκανε, και ποτέ δεν άκουσε πραγματικά.

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ είχε ένα ισχυρό κίνητρο όρεξη για ζωή. Είχε την πείνα ενός ανθρώπου που είχε έρθει από το πουθενά

Η Μαρία ήταν μια αφελής νέα 21ετων που ποτέ δεν είχε γνωρίσει κανέναν σαν τον Arnold. Αλλά φυσικά δεν υπήρχε κανείς, όπως ο Arnold. Μεταξύ τους ήταν που αναπτύχτηκε μια άμεση σεξουαλική έλξη, κάτι που παραδοσιακά ήταν μια no-no πράξη για τις γυναίκες της οικογένειας Kennedy, των οποίων οι σύζυγοι αναζητούσαν τις αλλού απολαύσεις τους .Όλα αυτά ήταν μια δεκαετία πριν ο Arnold ζητήσει τελικά αργότερα από την Μαρία να τον παντρευτεί, και να αρχίσουν μια εξαιρετική ζωή στο Χόλυγουντ.

Έδωσαν ο ένας στον άλλον ότι το διαφορετικό τους έλειπε.

Η Μαρία είχε μια κλάση ως άνθρωπος . Είχε την εξυπνάδα τις πολιτικές και κοινωνικές δεξιότητες των Kennedy/ μέρος της κληρονομιάς αποτελούσε η Maria Shriver . Είχε την πεποίθηση ότι οι άνθρωποι που είχαν προνόμια είχαν την υποχρέωση να προσεγγίσουν τον κόσμο και να βοηθήσουν.

Jean-Claude-Van-Damme-Plastic-Surgery-Pics

Τόπος στα νιάτα!

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ είχε ένα ισχυρό κίνητρο όρεξη για ζωή. Είχε την πείνα ενός ανθρώπου που είχε έρθει από το πουθενά, από ένα μικρό χωριό της Αυστρίας, και σκεπτόταν ότι δεν θα μπορούσε να πάει πουθενά αλλού. Ήταν ένας άνθρωπος που απολάμβανε τη στιγμή, και ζούσε με πάθος και ευχαρίστηση. Ήταν άφοβος και δεν είχε καμία από τις αναστολές ενός κληρονόμου ( όπως Μαρία) ή την αίσθηση της εξουσίας.

Ο Άρνολντ  και η Μαρία ήταν θαυμάσια μαζί. Έστησαν μια οικογένεια και θέλησαν να βοηθήσουν τα παιδιά τους όσο γίνεται καλύτερα και οι δύο τους . Είναι σχεδόν αδύνατο να έμεναν αυθεντικοί στον κόσμο στον οποίο ζούσαν.

Ως κυβερνήτης και ως πρώτη κυρία, όπου κι αν πήγαιναν και αυτοί υποβλήθηκαν σε μια διαδικασία αδικαιολόγητου σεβασμού, ακόμα και από τους πιο στενούς τους φίλους .

Ο  Άρνολντ σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι περεταίρω, ακόμη και να γίνει πρόεδρος μετά από μια γρήγορη τμηματοποιημένη βελτίωση του Συντάγματος έτσι ώστε να γεννηθεί ο ξένος πολίτης που θα μπορούσε να εισέλθει και στο Λευκό Οίκο. Σύντομα θεώρησε ότι μπορεί να αλλάξει την πολιτεία του . Αλλά όταν οι μυς του στράφηκαν προς το ‘’λιπικό υπόστρωμα του Σακραμέντο στο τέλος άφησε το γραφείο του ως ένας ανυπόληπτος πολιτικός.

Αρχικά, η Μαρία δεν ήθελε να τρέξει στο ράλι της πολιτικής αλλά παγιδεύτηκε στην αίγλη και τον σεβασμό που εξέπεμπε ως πρώτη κυρία της ένδοξης Αμερικής. Νομίζω ότι θα μπορούσε να ήταν διαφορετική. Ήμουν στο Λος Άντζελες όπου ζουν εκ του σύνεγγυς , γράφοντας την βιογραφία του Αρνολντ, “Fantastic” .

Το 2011

Έληξαν όλα το 2011 η πλασματική ιστορία έλαβε τέλος. Ο πρώην Κυβερνήτης και σύζυγος κατέρρευσαν ουσιαστικά σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την δημοσιοποίηση των γεγονότων . Η επιβεβαίωση ήρθε αργότερα με την επίσημη λήξη του γάμου και την δικαστική αποζημίωση σε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια που αποδόθηκαν στην απατημένη σύζυγο. Ο Σβαρτζενέγκερ αποφάσισε να συνεχίσει την ζωή του δεν εγκατέλειψε τα παιδιά του διατήρησε επαφές με τα νόμιμα και το νόθο παιδί του με την πρώην νόμιμη και πρώην παράνομη σχέση του προσπαθώντας να γεφυρώσει ένα καλό κλίμα επικοινωνίας.

article-2546075-1AFA9B2400000578-298_634x417

2015 Σήμερα
Το σήμερα εδώ και λίγα χρόνια περιλαμβάνει μια επαναδραστηριοποίηση του εξολοθρευτή σε ταινίες αν και φαντάζουν παρωχημένες υποκριτικά όπως το Terminator: Genisys η το επερχόμενο “The Legend of Conan”ως ξαναζεσταμένο φαγητό μίας νοσταλγικής νεότητας. Μετά τον James Cameron και το πρώτο “The Terminator” το 1984 όπου ο ρόλος ήταν παραγγελία για αυτόν η αναγκαιότητα της ματαιόδοξης προβολής οδηγεί σε περιπέτειες τον 67χρονο Άρνολντ.

Ταυτόχρονα η διοργάνωση εκδηλώσεων σωματικής διάπλασης όπως τα Arnolnd Classic USA και Arnolnd Classic Europe είναι ένα γήπεδο που γνωρίζει καλά ο Σβαρτζενέγκερ και οι επισκέψεις ως Bodybuilding Symbol στην Ευρώπη και την Ασία είναι μία τακτική άμεσης κοινωνικής επαφής με τους πιστούς του οπαδούς. Μετά την πολιτική μια ολική επαναδραστηριοποίηση σε όλα τα επίπεδα όπου προωθείται η εικόνα του ηθοποιού του αθλητικού συμβόλου, του επιχειρηματία.

Παράλληλα η όποια περιστασιακή συναισθηματική υποστήριξη φαίνεται στα κατά καιρούς  gossip περιοδικά όπου διακρίνονται νεαρές φιγούρες που προσπαθούν να στηρίξουν τον Άρνυ και ταυτόχρονα να λάβουν λίγο από το φως του εξολοθρευτή.

Σήμερα στο Ταλ στο μικρό χωριό του ‘Αρνολντ- εξολοθρευτή θα διαπιστώσεις πως οι κάτοικοι έχουν να υπερηφανεύονται για το Μουσείο του ‘Αρνολντ- εξολοθρευτή, εκεί θα έχεις την ευκαιρία να θαυμάσεις το Αυστριακό πρότυπο που έκανε διάσημο το χωριό τους.

Hasta la vista, baby

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα