Αρχική » Athleta Summer Solstice 2015. Η California Fitness Fashion που εξυψώνει την γυναίκα!

Athleta Summer Solstice 2015. Η California Fitness Fashion που εξυψώνει την γυναίκα!

by admin

Ιούνιος 2015: Times Square η Μητροπολιτική πλατεία της Νέας Υόρκης,  το σταυροδρόμι των κόσμων όπως έχει οριοθετηθεί. Στις 21 Ιουνίου εορτάστηκε η International Day of Yoga,μια Ημέρα που έχει σηματοδοτηθεί ως Παγκόσμια Ημέρα της Γιόγκα από την Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Η  Athleta και η Times Square ”παίζουν” εδώ και 13 χρόνια στους  κεντρικούς ρόλους.

Athleta: Από το 1998 η Athleta δημιουργεί Fitness Active Wear Μόδα. Η φιλοσοφία της… να εμπνέει ένα δυναμικό τρόπο ζωής σε όλες τις γυναίκες που επιδιώκουν την υγιεινή δραστηριότητα.

athleta

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, αποτέλεσμα η συμμετοχή του κόσμου στην Fitness συγκέντρωση που διοργάνωσε η Athleta στην Times Square της Νέας Υόρκης την 21 Ιουνίου. Το Athleta Mind Over Madness Yoga 2015  επιβεβαίωσε την συμμετοχική γυμναστική κουλτούρα από ένα κοινό που δεν χαρίζεται εύκολα.

photos/patrick chan

pg3-solistice

Η κάθε Fitness Collection όπως τονίζει η Athleta δημιουργείται και δοκιμάζεται σε όλες τις συνθήκες της καθημερινότητας και της προπόνησης από την διαδικασία μιας περιπετειώδους Runner Training διαδρομής έως και τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργούνται από την πίεση που ασκεί η θερμοκρασία και το νερό επάνω στον αθλητικό ενδυματολογικό εξοπλισμό.
DSC_0523 Ανοικτό περιβάλλον, κλειστοί χώροι, Yoga, Pilates, All Training Methods τεστάρουν την Μόδα της Athleta. Έξυπνο οργανωτικό fitness marketing μιας εμπορικής φίρμας που προσελκύει το συμμετοχικό πνεύμα των Νεοϋορκέζων.Έδρα: Petaluma, California

DSC_09894

Επιδίωξη η τέλεια ισορροπία μεταξύ της απόδοσης και του Style.

[youtube width=”450″ height=”300″ video_id=”vVTOCtZkUmw”][quote]Summer Solstice 2015[/quote]

[pp_gallery gallery_id=”9397″ width=”100″ height=”100″]

[vimeo width=”450″ height=”300″ video_id=”102045839″]

POWER TO THE SHE

Η επιλογή μου να ασχοληθώ με τον εαυτό μου!

H Athleta όπως και αρκετές εταιρείες στην Καλιφόρνια έχουν εμβαθύνει στην Fitness ενδυματολογική Ιδεολογία προωθώντας το profile της σύγχρονης γυναίκας που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το περιβάλλον και την φυσική δραστηριότητα . Ένα Dress code Style απόλυτα ταυτόσημο με την ανεξάρτητη επιλογή.. Καιρός να ασχοληθώ με τον εαυτό μου!

f8c884dec6b14b6f338a60b12c35cec8

δες επίσης εδώ! : New York Yoga & Fitness Fashion 2015

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα