Αρχική » Η Φύση και οι εναλλακτικές θεραπείες στην υπηρεσία της ομορφιάς και του αδυνατίσματος.

Η Φύση και οι εναλλακτικές θεραπείες στην υπηρεσία της ομορφιάς και του αδυνατίσματος.

by admin

Η κυτταρίτιδα είναι μια δυσμορφία και δυσλειτουργία που παρουσιάζεται στους επιφανειακούς ιστούς του ανθρώπινου σώματος. Στην συγκεκριμένη κατάσταση συμβαίνουν μετατροπές στους λιπώδεις ιστούς επίσης στο μικροκυκλοφορικό που προέρχονται από το αίμα και το λεμφικό σύστημα κάτι που οδηγεί στην σκλήρυνση των ινών του συνδετικού ιστού.

[quote] Οι ολιστικές θεραπείες αντιμετωπίζουν την κάθε περίπτωση ως Μοναδική γιατί έτσι είναι.[/quote]

Πως δημιουργείται;
Από λανθασμένη διατροφή έλλειψη κίνησης, νικοτίνη, κατανάλωση καφέ , γλυκών σε υπερβολικό βαθμό. Πολλές φορές προέρχεται από ελλείψεις στοιχείων στον οργανισμό, βιταμινών, επίσης και μεταβολικούς, και ενδοκρινικούς παράγοντες. Η απώλεια βάρους και λίπους δεν είναι μια διαδικασία μόνο βιολογική άλλα επηρεάζεται σημαντικά και από ψυχολογικούς παράγοντες.

Όπως βλέπετε οι αιτίες ποικίλουν. Οι ολιστικές θεραπείες αντιμετωπίζουν την κάθε περίπτωση ως Μοναδική γιατί έτσι είναι. Η φιλοσοφία είναι να αναγνωρίσει την αιτία του προβλήματος και να δώσει λύση, και όχι να αντιμετωπίσει μόνο τα συμπτώματα. Οι θεραπείες είναι πολύπλευρες και συνδυαστικές ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου.

  • Η λεμφική αποστράγγιση
  • το μασάζ με βεντούζες
  •   η αρωματοθεραπεία
  • η βοτανοθεραπεία

είναι κάποιοι απ΄τους τρόπους που χρησιμοποιούνται (μεμονωμένα η συνδυαστικά ) με επιτυχία για τον σκοπό αυτό, με πολύ θεαματικά αποτελέσματα.

‘Είναι απόλυτα αληθές να πούμε πως το δέρμα μας είναι ο καθρέπτης της υγείας μας.’

Εναλλακτικές θεραπείες ΡΙΖΟΓΑΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Τηλ 6973540201

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα