Αρχική » Μουσική με πάρτι Μυών! Στην άλλη πλευρά του Πλανήτη

Μουσική με πάρτι Μυών! Στην άλλη πλευρά του Πλανήτη

by admin

Υπάρχει περίπτωση ένα μουσικό φεστιβάλ να είναι και ένα πάρτυ Μυών;

Πέμπτη ξημερώματα είχα πρόβλημα με τον server, τον υποστηρικτή μου στην DSP που είναι και φίλος τον είχα πρήξει να λύσει το πρόβλημα …μήπως έφταιγε αυτός; σίγουρα όχι απλά κάποιοι τύποι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού (ΗΠΑ) μπερδεύτηκαν και προσπαθούσαν .

Ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο

..ε Bill!

-Ποιος είναι; (άλλη σκοτούρα δεν είχα)

Εγώ ο Κώστας Μελβούρνη!

-Ωπ! τι έγινε ρε φίλε;

Καλά ανέβασες σελίδα; δεν βαρέθηκες;

-Τι να βαρεθώ για αυτό με πήρες;

Πλάκα ρε!.. ξύπνα!. Σε πεθύμησα ρε μαλ..κα

– Πως και έτσι !

Είδα γράφεις θεματάκια ,καλούτσικα..

-Το προσπαθώ.

Δεν μου λες το STEREOSONIC το σκέφτηκες;

STEREOSONIC; κάτι μου θύμισε ο τύπος…

 

STEREOSONIC Music Festival

Υπάρχει περίπτωση ένα μουσικό φεστιβάλ να είναι και ένα πάρτυ Μυών; μια subculture κατάσταση όπου ο καθένας θα ποζάρει όπως γουστάρει; Μαγκιά φίλε! Μουσική ,Ποτό και μπράτσα! Πόσοι παλαβοί Muscle Fans χωρούν εκεί..μάλλον σίγουρα κάποιοι εκατοντάδες μέσα σε χιλιάδες Music Fans. Καλή περίπτωση και άφησε τους δικού μας εδώ να ποντάρουν στο κέρδος των Μυϊκών διαγωνισμών.[quote]STEREOSONIC τόπος συνάντησης των Γραμμωμένων , το σημείο συνάντησης για τους καλυτέρα Μυϊκά προετοιμασμένους. Μέσα σε όλα νεαρές κύριες, γρήγορα αυτοκίνητα, δυνατή μουσική.[/quote]

Η Προετοιμασία

Κάποιοι τύποι στην Αυστραλία μάλλον χιλιάδες έχουν βάλει σκοπό να γυμνάζονται σκληρά και να τα παίρνουν χοντρά με στόχο το Stereosonic Music Festival η το Meredith Music Festival. Σκοπεύουν στην απόλαυση, στην στιγμή, στην εντύπωση που θα προκαλέσουν.[quote]όλα για την φιγούρα του σώματος ως μέσο ευχαρίστησης[/quote]

Κυρίαρχη ιδεολογία των διαδικτυακών απογόνων του Zyzz δεν είναι τίποτα άλλο από το γραμμωμένο Fit σώμα το καθαρό δέρμα και το Macho look σε συνάφεια με τον εκρηκτικό παρορμητισμό της νεότητας. Δεν υπάρχει συμβιβασμός όλα για την φιγούρα του σώματος ως μέσο ευχαρίστησης.

Από το 2011 ήξερα την διαμορφωμένη κουλτούρα τότε έγραψα..

Ως ένα Μουσικό Φεστιβάλ είναι ένας τόπος συνάντησης των Γραμμωμένων , το σημείο συνάντησης για τους καλυτέρα Μυϊκά προετοιμασμένους. Μέσα σε όλα νεαρές κύριες, γρήγορα αυτοκίνητα, δυνατή μουσική.

Πρόκειται για μια αυξανόμενη υποκουλτούρα είναι γνωστή ως οι shredders “καταστροφείς” –του Περθ πρόκειται για άνδρες που περνούν ώρες στο γυμναστήριο και στο πλαίσιο του τέλειου» σώματος για τον άνδρα. Οι νέοι, συχνά με τατουάζ, οι άνδρες συνήθως παρατηρείται με τα χέρια και το στήθος διογκωμένα μέσα από υπέρ-σφιχτά πουκάμισα η με ένα μπλουζάκι προβάλουν τους Μυς.
Tα επηρεασμένα μυαλά σε συνδυασμό με τα φουσκωμένα μπράτσα οδήγησαν από την επιδειξιομανία στο βρωμόξυλο!

Tο φεστιβάλ μουσικής Stereosonic στο Claremont Showgrounds, μια εκδήλωση που όλο και περισσότερο είχε τείνει να γίνει οι Ολυμπιακοί Αγώνες των shredders οι Γραμμωμένων. Περισσότεροι από 20.000 χρήστες του Facebook είχαν ενταχθεί στην ομάδα Going to the gym cause u wanna be shredded for stereosonic”Δηλαδή αυτοί που επιδίωκαν να πηγαίνουν στο γυμναστήριο θέλοντας να είναι Γραμμωμένοι για την εκδήλωση του stereosonic” για πολλούς ήταν στα πλανά τους να είναι σε τέλεια κατάσταση για την εκδήλωση της 28 Νοεμβρίου.

[quote]Ο διοργανωτής του φεστιβάλ Frank Cotela ‘s θέλει να πετάξει την ρετσινιά του “roid up bro’s muscle culture” προπαγάνδιζε εναντίον στον «πολιτισμό των μυών» που φέρνει την βία στο εθνικό φεστιβάλ χορευτικής μουσικής.[/quote]
stereosonic14a_1343

Σήμερα η εκδήλωση έχει ανταπόκριση και διοργανώνεται σε διαφορετικά μέρη ,για το 2015 ανακοινώθηκαν οι πόλεις :

Σάββατο 28 Νοέμβριος – Σίδνεϊ

Κυριακή 29 Νοέμβριος – Περθ

Σάββατο 5 Δεκέμβριος – Αδελαΐδα

Σάββατο 5 Δεκέμβριος – Μελβούρνη

Κυριακή 6 Δεκέμβριος – Μπρίσμπεϊν

“roid up bro’s muscle culture”

Ο διοργανωτής του φεστιβάλ Frank Cotela ‘s θέλει να πετάξει την ρετσινιά του “roid up bro’s muscle culture” προπαγάνδιζε εναντίον στον «πολιτισμό των μυών» που φέρνει την βία στο εθνικό φεστιβάλ χορευτικής μουσικής.

Ούτος η άλλως η κατάσταση ξέφυγε διότι τα επηρεασμένα μυαλά σε συνδυασμό με τα φουσκωμένα μπράτσα οδήγησαν από την επιδειξιομανία στο βρωμόξυλο μεταξύ των παρευρισκομένων! Μπουνιές και κλωτσιές σε όλους το μεγαλείο (μου φαίνεται κάπου το έχω ξαναδεί) όπου τα νεύρα τεντώνεται υπό την επήρεια της Τεστοστερόνης και του αλκοόλ . Χαμός στην πίστα!
stereosonic-750x400

Ωστόσο, επιδίωξη της «γράμμωσης για την τελειότητα », όπως φαίνεται, δεν είναι πάντα νόμιμες.

Ένας αυξανόμενος αριθμός, τουλάχιστον μη καταγεγραμμένων ατόμων αναφέρει πως η χρήση στεροειδών είναι μια τάση που ανησυχεί τους εμπειρογνώμονες των drugs. Η έκθεση των φαρμάκων -στεροειδών της Αυστραλιανής Επιτροπής Εγκλήματος αποκαλύπτει πως τα στεροειδή που ανιχνεύτηκαν στα Αυστραλιανά σύνορα (εισόδους -εξόδους του κράτους) αυξήθηκαν 74% τοις εκατό από την περίοδο 2009-10, τα περισσότερα για μια δεκαετία. Το 2010 ξεκίνησε το stereosonic και φέτος το 2015 γιορτάζει την πενταετία του με σουπερ εκδηλώσεις.

Είναι παντού, είχε πει τότε ο 38χρονος βετεράνος WA bodybuilder Billy McGee. “Νεαροί τύποι με βλέπουν έξω στην εργασία μου και με πλησιάζουν λέγοντας μου:« Ξέρετε πού μπορώ να πάρω λίγα “

Ο Mc Gee, ο οποίος δεν ήταν τότε μέρος της κουλτούρας shredder (ΓΡΑΜΜΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ), προπονείτο αρκετές ώρες την εβδομάδα τηρώντας και μια αυστηρή δίαιτα. Παραδέχτηκε ότι “έμπαινε και έβγαινε με ουσίες για 20 χρόνια” καλός και αυτός, αλλά δεν υποστήριζε την χρήση στεροειδών για ψυχαγωγία. Έλεγε “Αυτά τα νέα παιδιά κάνουν δίαιτα και κάνουν λήψη στεροειδών πριν το φεστιβάλ». “Αλλά με ενοχλεί και όταν οι άνθρωποι υποτιμούν τους bodybuilders. Τα Στεροειδή δεν είναι ένα μαγικό χάπι, δουλεύουμε σκληρά.” Μάλλον τον ενοχλούσε ότι τα πιτσιρίκια βρήκαν το δρόμο να γίνουν γρήγορα άνδρες άστα να πάνε!
boys girls

Music Muscle Festival Culture

Οι κίνδυνοι της χρήσης στεροειδών –φαρμάκων ξεκαθάρισε στην Αυστραλία όταν ένας νεαρός fitness -bodybuilder από το Σίδνεϊ και διασημότητα στο internet ο Aziz Shavershian έχασε τη ζωή του στην Ταϊλάνδη τον Αύγουστο του 2011. Από εκεί είχαν ξεκινήσει όλα και φτάσαμε έως σήμερα .Πιο γνωστοί ως “Zyzz”, οι αυτοαποκαλούμενοι «γιος του Δία και αδελφός του Ηρακλή” δημιούργησαν το δικό τους σήμα στο bodybuilding και ενέπνευσαν 120.000 χρήστες στο Facebook για να “κατακτήσουν την αισθητική του σώματος. Αυτό σήμερα δεν έχει καμία αξία τα πράγματα συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό οι ιδρυτές της Music Muscle Festival Culture έφυγαν, ο ένας έκανε παρέα τα ραδίκια η ιδεολογία τους παρά ταύτα παρέμεινε και εξελίχτηκε με νέους Fitness Fans.

Οι πουριτανοί και οι γιατροί

Στο Curtin University το Εθνικό ίδρυμα για τα φάρμακα και Ερευνητικό Ινστιτούτο ο διευθυντής Steve Allsop είχε δήλωσε ότι η αύξηση της χρήσης στεροειδών ήταν σαφής και ανησυχητική. “Εδώ αυτό που έχουμε είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία και την ευεξία και θέτουν την υγεία τους σε σοβαρό κίνδυνο”

Στο Πανεπιστήμιο WA ο ψυχολόγος και εμπειρογνώμον Neil McLean ειδικος στην εικόνα για το σώμα διαπίστωσε από τότε πως η cultura των (Stereosonic –Γραμμωμένων ) θα μπορούσε να οδηγήσει σε παθολογικές συμπεριφορές. “Σίγουρα όταν συνηθίσεις τα στεροειδή και παρεμφερής ουσίες, έχεις συνδέσει εξαρτημένα την εξάσκηση με αυτά χρησιμοποιώντας την ως παθολογική μέθοδο’’Σήμερα τους muscle fans στα music festival τους κυνηγούν όλοι οι νόμοι, η αστυνομία, η πυροσβεστική. Ιδεολογικά και επιστημονικά τα πανεπιστήμια στην Αυστραλία. Ειδικά αναφέρουν ότι είναι ένα φαινόμενο όπως η νευρική ανορεξία στην αντίθετη πλευρά δηλαδή Μυϊκή δυσμορφία την ονόμασαν όπου οι νέοι προσφάτως και οι νέες δεν αναγνωρίζουν την εικόνα των μυών τους και θέλουν όλο και μεγαλύτερους μύες.

                                                                           Δές ακόμη στο Dube Η Μπίζνα!

Προβλέψεις

Τα μη ρεαλιστικά πολιτιστικά πρότυπα φέρνουν και χειρότερα δηλώνουν οι επιστήμονες εκεί αναφερόμενοι σε 300.000 άνδρες στην Αυστραλίας που υπόκεινται σε διατροφική διαταραχή.

Είπαν: ”Για ορισμένους άνδρες, εντάθηκαν οι ανησυχίες ότι για να αποκτήσουν μυϊκή δύναμη μπορεί να γίνουν μέρος μια διατροφικής διαταραχής, που χαρακτηρίζεται από διαστρεβλωμένες αντιλήψεις για την μυϊκή μάζα ή και παραμορφωμένες διατροφικές συνήθειες για την βελτιστοποίηση στην άσκηση.” Αυτό δήλωσε ο CEO Christine Morgan του Butterfly Foundation και παράλληλα συνέστησε την προσοχή πως οι άνθρωποι μπορεί να εκδηλώσουν μετά την χρήση ψυχική και συναισθηματική δυσφορία ασθένεια που μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους να βλάψουν τον εαυτό τους.

Από ότι φαίνεται η επιστημονική κοινότητα στην Αυστραλία επικεντρώνεται σε κρίση πολιτιστικών προτύπων και κυρίως αναφέρεται σε αυτό, παράλληλα τα κέρδη που βγάζουν κάποιοι από την εξάπλωση της Μυϊκής τρέλας είναι τεράστια. Καλό σχέδιο να παίρνει ουσίες και η κουτσή Μαρία! τότε γίνεσαι πλουσιότερος.

Συμπέρασμα

Μετά του Μυς ήρθε το βρωμόξυλο μετά Μουσικής και οι διοργανωτές προσπαθούν να σώσουν την μουσική!

Α το φιλαράκι έκανε και πλάκα

Ρε Bill πως το βλέπεις για κανένα καλοκαιρινό, το Stereosonic festival εννοώ σε κανένα ελληνικό νησί?

Τι είπες ;

Δές ακόμη>Γυναίκα: Lunges/ Προβολές και βρήκα το μπελά μου!

Δές ακόμη> Άντρας: Πόσο Deadlifter είσαι? Η Μέση μου! ρε φίλε με τράβηξε …

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα