Αρχική » Οι αδελφοί Shavershian

Οι αδελφοί Shavershian

by admin

‘Ενα ενημερωτικό άρθρο μου από το παρελθόν για τον νέους Fans που ίσως σκέπτονται να περάσουν στην Dark Side.

Όταν στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια την δεκαετία το 1970 γυμναζόταν ο Arnold Schwarzenegger με τον Franco Columbu η άποψη για το σώμα ήταν διαφορετική.

Ογκώδη σώματα με έμφαση στον άνω κορμό δείγμα των Ισχυρών ανδρών.

Στα τέλη της δεκαετίας του 2000 μια νέα γενιά αφομοίωσε το BODYBUILDING στα δικά της ιδανικά μέτρα με κυρίαρχη εικόνα την Γράμμωση και την συνολική ομορφιά.

Ταυτόχρονα η ενσωμάτωση της ιδεολογίας του σώματος με την έντονη μουσική διασκέδαση των Party Festivals παγίωσε μια νέα τάση που επιζητούσε την ένταση στην ζωή με αρκετή δόση χορού, μουσικής, γυμναστικής και φυσικά drugs σε όλα τα επίπεδα.

Το πώς συνδυάζεται όλο αυτό με την υγεία είναι μια άλλη Ιστορία.

[quote]Στόχος να φτιάξει την εικόνα του και για το άλλο φύλο, τις γυναίκες [/quote]

 

Οι αδελφοί Shavershian

Οι αδελφοί Shavershian προέρχονταν από την Ρωσία από πατέρα Γιατρό με εξειδίκευση στην Καρδιολογία. Ο Μικρότερος από τα αδέλφια Aziz Shavershian γεννήθηκε το 1989 στην Ρωσία και στην ηλικία των 4 ετών μετακόμισε με την οικογένεια του στην Αυστραλία.

Εγκαταστάθηκαν στο Eastwood, της Νέας Νότιας Ουαλίας όπου αργότερα σπούδασε στο τοπικό καθολικό σχολειό το Marist College Eastwood.

Κατά την διάρκεια της φοίτησης του κατάφερε να διακριθεί στην ομάδα του σχολείου αν και πριν ασχοληθεί με το Bodybuilding περιγράφεται ως ένα αδύνατο παιδί που δεν εντυπωσίαζε με το σώμα του.

Ο Aziz Αυτή την περίοδο επηρεάστηκε από τον μεγαλύτερο αδελφό του Said Shavershian (γεννήθηκε το 1986 στην Ρωσία) ο Said  ξεκίνησε ως υπέρμαχος της επαγγελματικής πάλης WWF για την δημιουργία καλής φυσικής κατάστασης και δυνατού σώματος εμβάθυνε στην τακτική του Bodybuilding.
Zyzz                             Aziz (αριστερά) και δεξιά ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο Said Shavershian

Ο Said όπως και ο μικρότερος αδελφός του Aziz δεν χαρακτηριζόταν για την Μυϊκή του διάπλαση, μετά την αποφοίτηση του από το σχολείο του το Marist College στο Eastwood αποφάσισε να συγκεντρώσει χρήματα και να εγγραφεί στο γυμναστήριο της περιοχής, το Fitness First στο Carlingford, της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Εκεί ξεκίνησε την εμπλοκή του με το Bodybuilding έχοντας ως πρότυπο τους Arnold Schwarzenneger, Frank Zane, Lou Ferrigno, Serge Nubret και Tom Platz.

Η πορεία:

O Aziz ως πρώτο στόχο είχε να αναδειχτεί  μην αγνοούμε ότι καταγόταν από μια υποβαθμισμένη χώρα όπως ήταν η Ρωσία στις αρχές του 1990 με Ρωσο-Αρμενική καταγωγή δεν γέμιζε το μάτι των σκληρών Αυστραλών.Στόχος να φτιάξει την εικόνα του και για το άλλο φύλο, τις γυναίκες που πίστευε ότι τους αρέσουν οι νέοι γυμνασμένοι άντρες και αυτό φαινόταν έντονα στην χώρα του Σέρφ.

Σε χρονικό διάστημα 4 ετών κατάφερε να βελτιώσει το σώμα του με εμφανή Μυϊκότητα και Γραμμωση αποτέλεσμα προπόνησης και προσεκτικής διατροφής, παράλληλα δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά χρησιμοποιώντας το σώμα του ως ερασιτέχνης Bodybuilder ,προσωπικός προπονητής ,Μοντέλο, έως και stripper. Μέσα σε όλα ουσιαστικά σε ένα κύμα ενθουσιασμού και αυτοπεποίθησης, αποτέλεσμα της καλής φυσικής κατάστασης που του άλλαξε την ζωή.booklarge

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να εκδώσει βιβλίο με τις εμπειρίες του στην προπόνηση και διατροφή το “Zyzz’s Bodybuilding Bible”. Εμφανιζόταν με τον αδελφό του ως ο «γιος του Δία και αδελφός του Ηρακλή» δημιουργώντας και φόρμουλα πρωτεΐνης την “Protein of the Gods”, όπως ανέφερε.

“Μπορώ να πω ότι το κίνητρό μου για την προπόνηση υπερβαίνει κατά πολύ εκείνη του απλώς να εντυπωσιάζω τους ανθρώπους, αυτό προέρχεται από την αίσθηση που έχω να θέτω στόχους και να τους επιτυγχάνω εξωθώντας τον εαυτό μου στο γυμναστήριο.”

 

Η Εμπλοκή με τα στεροειδή

Στις 14 Ιουλίου 2011, ο μεγαλύτερος αδελφός του Aziz ο Said συνελήφθη για κατοχή αναβολικών στεροειδών σε άρθρο της εφημερίδας Sydney Morning Herald περιγράφει πως μετά από επιδρομή της αστυνομίας του Σίδνεϊ συνελήφθη ο Said με άλλα τέσσερα άτομα για κατοχή στεροειδών.

Μετά από 3 εβδομάδες έγινε η δίκη όπου διαπιστώθηκε η ενοχή του Said στον οποίο αποδόθηκε η χρήση διότι αισθανόταν μειονεκτικά για το μυοσκελετικό του σύστημα και η χρήση των φαρμάκων του προσέδιδε μια ανωτερότητα έναντι των υπολοίπων ανθρώπων.
steroid_injection1                                                                             Η στιγμή της χρήσης

Στην δημοσίευση της είδησης για κατοχή στεροειδών από τον Said αναρτήθηκε και μια φωτογραφία του Aziz Shavershian που τον ενόχλησε διότι θεώρησε ότι ταυτιζόταν με την είδηση και ταυτόχρονα ζημιωνόταν η εικόνα του στο διαδίκτυο έναντι των χιλιάδων φίλων –οπαδών του με ταυτόχρονη οικονομική ζημία στην πώληση της πρωτεϊνικής φόρμουλας και του βιβλίου του.

Ήταν ένα “αρνητικό φως», όπως πίστευε και η φωτογραφία δεν ήταν αναγκαία σε ένα άρθρο που είχε κυρίαρχη έμφαση στα αναβολικά στεροειδή.

[quote] η ενσωμάτωση της ιδεολογίας του σώματος με την έντονη μουσική διασκέδαση των Party Festivals παγίωσε μια νέα τάση που επιζητούσε την ένταση στην ζωή [/quote]

Το τέλος της πορείας

Η Ζωή είναι ωραία, την ζεις έντονα και σε όλες τις προκλήσεις , διασκέδαση, ουσίες, ήλιος , party’s όλα σε συνδυασμό με ένα γραμμένο σώμα ήταν το αφροδισιακό κοκτέιλ για τον Aziz Shavershian .
cats

Η Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης πρόσφερε πολλά σε όλα τα επίπεδα, για τον Aziz και τους φίλους του ήταν ένα από τα ιδανικά μέρη στον κόσμο για καλή ζωή.Η δημοσιότητα, η καταξίωση στα μάτια των νεαρών φίλων και οπαδών του στο δίκτυο, του έδινε δύναμη αισιοδοξίας για την συνέχεια.

Όλα τα είχε καταφέρει σε νεαρή ηλικία, όλα φαινόταν ιδανικά.

Επίλογος

Τελικά τι έχουμε ? έναν Μύθο η μια Ιστορία ρουτίνας?

Μύθος

Στα μάτια των Νεαρών φίλων – Οπαδών των αδελφών Shavershian έναν γοητευτικό Μύθο, η νεανική παρόρμηση να κατακτήσεις και να απολαύσεις πράγματα σε οδηγεί σε αυτό. Θέληση για προβολή ,αναγνώριση , δύναμη δίνουν το έναυσμα για να τα παίξουν όλα για όλα.
dde9e_ORIG-zyzz_8

Στην περίπτωση τους βγήκε γρήγορα το αποτέλεσμα διότι κατάφεραν με την ωραιοποίηση του εαυτού τους να προβάλουν και τον τρόπο ζωή τους σε διψασμένους έφηβους που γρήγορα επεδίωκαν την αρρενωπότητα και την δύναμη.

Ταυτόχρονα κατάφεραν να πουλήσουν και την ιδεολογία τους δημιουργώντας και της προϋποθέσεις της όποιας οικονομικής καταξίωσης.

Όμως η 5 Αυγούστου 2011 ήταν η μοιραία μέρα για τον Aziz Shavershian όπως φάνηκε σε μια επίσκεψη ρουτίνας σε σάουνα της Μπανγκόκ ήταν η τελευταία του απόλαυση. Ξαφνικά κατέρρευσε χωρίς σημάδια επαφής με την πραγματικότητα ,μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έγιναν προσπάθειες επαναφοράς στην ζωή χωρίς αποτέλεσμα. Το Σοκ για όλους ήταν Ισχυρό. Σε μια νέα ηλικία με καλή φυσική κατάσταση?

Όπως αποδόθηκε στην μεταθανάτια εξέταση ο Αζίζ έπασχε από αδιάγνωστες συγγενείς ανωμαλίες της καρδιάς ,είχε δείξει αρκετά ήπια συμπτώματα, λίγους μήνες πριν τον θάνατο του τον Αύγουστο, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής πίεσης του αίματος και περιστασιακή δυσκολία στην αναπνοή. Είχε, επίσης οικογενειακό ιστορικό καρδιακών προβλημάτων.

Τέλος

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα