Αρχική » Runner sneakers /Nike Flyknit Racer

Runner sneakers /Nike Flyknit Racer

by admin

To Nike Flyknit Racer είναι κατάλληλο για την εποχή, προπονήσεις και διαδρομές σε εξωτερικό περιβάλλον όπου η σταθερότητα και η θερμοκρασία του ποδιού είναι βασικοί παράγοντες επίδοσης.
NIKE-FLYKNIT-RACER

Καλή εξέλιξη στο μήκος του πέλματος σφίγγει το πόδι και εφαρμόζει καλά στην πίεση του δρόμου. Καλή επιλογή για τον δρόμο αντοχής όπου επιτρέπεται καλή κυκλοφορία αέρα στο πόδι , καλή πρόσφυση στο έδαφος και χαμηλό βάρος βοηθούν το πόδι. Προσοχή δεν είναι και για όλες τις καταστάσεις δηλαδή ανώμαλο δρόμο (πέτρες , κλαδιά ) ως ενιαίο σύνολο (δεν έχει επικαλυπτόμενα διαφορετικά μέρη) χωρίς ραφές επάνω μπορεί να σκιστεί εύκολα. Προσοχή χρειάζεται στην επαφή με το νερό (λακκούβες, μικρές λιμνούλες) .Τα Nike Flyknit Racer κυριαρχούν στην απόσταση με καλές συνθήκες.

  • Βάρος: 160 γραμμάρια

NIKE-FLYKNIT-RACER

 

Σημείωση: οι προτάσεις δεν έχουν εμπορικό όφελος παρουσιάζουν προϊόντα άθλησης για όλους με στόχο την ενημέρωση στο χώρο της άθλησης και του Body style.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα