Αρχική » Οι απίθανοι Μάγοι του Σώματος

Οι απίθανοι Μάγοι του Σώματος

by admin

Γειά σας!

Η αντισυμβατική ιδεολογία δημιουργεί αντιδράσεις , κανένα πρόβλημα ! Η φίμωση της αμφισβήτησης ως προϋπόθεση ελευθερίας είναι η κινητήρια δύναμη της επιστήμης και εδώ υπάρχει πρόβλημα.

Εδώ είμαι για να ακούσεις την αντισυμβατική άποψη..

Εάν δεν έχεις υποψιαστεί τους απίθανους Μάγους του Σώματος τότε θα συνεχίσεις να χάνεις χρήματα και υγεία. Ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα αλλά γνωρίζουν να υπόσχονται πως θα βελτιώσεις την υγεία σου ότι θα κάνεις καλύτερο σώμα ακόμη και ότι θα κάνεις καριέρα με το νέο σου σώμα.

Παραμύθια!

Καθοδηγητές –τσαρλατάνους όλων των ειδικοτήτων που έχουν αυτοπεποίθηση μπροστά σου αλλά όταν αποκαλυφθούν μπροστά στο νόμο ζητούν συγχώρεση.

Το ζήτημα είναι όμως ότι εσένα σε έχουν εκμεταλλευτεί και οι παρενέργειες της εκμετάλλευσης συνήθως είναι μη αναστρέψιμες.

Σε αυτή την προσπάθεια να ευχαριστήσω τον Νευρολόγο -Ψυχίατρο Dr. Παναγιώτη Γεωργακά τον sketcher Θανάση Τουμπίδη που αποφάσισε να αμφισβητήσει καθώς και όλους τους συνεργάτες μου.

INFORMATION RULE

Εργάστηκα από το 1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής , καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.

Βασίλης Χαλκιάς

EDITOR www.bodyandstyle.net
ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB
ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα