Αρχική » Η Ιστορία του αμετανόητου Ντίλερ που ελπίζει..

Η Ιστορία του αμετανόητου Ντίλερ που ελπίζει..

by admin

Δεν γίνεται steroid-Ντίλερ ένα παιδαρέλι! Πρέπει να προκαλεί σεβασμό και να τον υπολογίζουν. Πρέπει να αντέχει τα φάρμακα ώστε να επηρεάζει τους άλλους να βλέπουν την Μυϊκή του εικόνα και να την ποθούν! να επιζητούν να την αποκτήσουν. Παρακάτω το άρθρο απο την εμπειρία..

Πρόσωπο σκυθρωπό, το κορμί έχει χάσει την ζωντάνια του παρελθόντος, κινήσεις αργές, μηχανικές, το χέρι ψάχνει κάτι στο σώμα, το βρίσκει.. ένα πακέτο με τσιγάρα, ανάβει ένα, τραβά τον καπνό ως βάλσαμο στις σκέψεις της στιγμής, τίποτα δεν θυμίζει το παρελθόν.

Κάποτε μπορούσε, ήταν ο δυνατός στην περιοχή, ο φουσκωτός ο ζόρικος! ο γνώστης, ο γκουρού της ντόπιας, αυτός που γνώριζε πως να φτιαχτεί χωρίς να πάθει κάτι, αλλά και για τους άλλους πως να φτιαχτούν να γίνουν ζόρικοι, σκληροί στον ανταγωνισμό.
[quote]Ο steroid-Ντίλερ δεν δέχεται αμφισβήτηση, είναι ο γκουρού ή αυτοαποκαλείται γνώστης έχει δημιουργήσει τον μύθο του αργά και σταθερά[/quote]

Τώρα σκιά του παρελθόντος του συνεχίζει να προσπαθεί να πουλήσει φάρμακα έχοντας ως όπλο τις φωτογραφίες του παρελθόντος του, έχει χάσει την εικόνα του έχει προβλήματα υγείας αλλά συνεχίζει ..

Εσύ τον λυπάσαι?

Εάν έχεις ανθρωπισμό τον λυπάσαι, αλλά … όλους τους άλλους, δεκάδες εκατοντάδες,  χιλιάδες που όλα αυτά τα χρόνια τους πούλησε φάρμακα για να βγάλει βρώμικο χρήμα και τώρα πολλοί από αυτούς έχουν σακατευτεί, τους ανώνυμους που ντρέπονται να το πουν, που παρασυρθήκαν διότι δεν γνώριζαν ..

Εσύ ποιους λυπάσαι περισσότερο?

Η Ιστορία

Ο steroid-Ντίλερ δεν δέχεται αμφισβήτηση, είναι ο γκουρού η αυτοαποκαλείται γνώστης έχει δημιουργήσει τον μύθο του αργά και σταθερά, ο χρόνος είναι σύμμαχος του, αρκεί το συκώτι του, νεφρά, καρδιά να λειτουργούν σωστά. Πρέπει να αντέχει τα φάρμακα ώστε να επηρεάζει τους άλλους να βλέπουν την Μυϊκή του εικόνα και να την ποθούν! να επιζητούν να την αποκτήσουν.

Δεν γίνεται steroid Ντίλερ ένα παιδαρέλι! Πρέπει να προκαλείς σεβασμό και να σε υπολογίζουν. Δεν είναι παιχνίδι για πολλούς γιατί η πιάτσα γνωρίζει.

Ο steroid-Ντίλερ είναι ο καθοδηγητής, αυτός που ορίζει τους κανόνες για το πως θα φτιαχτείς, η μεθοδολογία που ακολουθεί ως τελικό στόχο έχει την μεγίστη εισπρακτική επιτυχία από το υποψήφιο θύμα.[quote]Ο steroid-Ντίλερ πρέπει να αντέχει τα φάρμακα ώστε να επηρεάζει τους άλλους [/quote]

steroid

Ο κυνηγός γνωρίζει να περιμένει το θήραμα του, δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε το θήραμα να εγκλωβιστεί, ορίζει τα περάσματα και τα μέρη και καιροφυλακτεί, το ίδιο κάνει και ο Ντίλερ. Γυμναστήρια, studios, παρασκήνια διαγωνισμών δύναμης και διαγωνισμών Bodybuilding αποτελούν πιάτσες εμπορίου. Αρχάριοι, προχωρημένοι ανάλογα με την περίπτωση είναι υποψήφιοι πελάτες. Ιδιαίτερη δυναμική έχουν χώροι όπου ανήκουν στον Ντίλερ όπως εάν έχει δικό του Γυμναστήριο, κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής, κλπ εκεί η ψυχολογική επιβολή είναι ισχυρότατη διότι η επαγγελματική ιδιότητα προσφέρεται για διαπραγμάτευση με το θύμα του.

[quote]Η οικονομική κρίση ωθεί στην ευρηματικότητα εάν δεν διαθέτεις αρκετά κεφάλαια να έχεις τον δικό σου χώρο για να ψαρέψεις τον πελάτη τότε ως δραστήριος Ντίλερ κινείσαι άμεσα σε γυμναστήρια [/quote]

Η Πραγματικότητα

Ο τόπος και ο χρόνος εάν συνδυάζονται βγάζουν εύκολα ψάρια, αυτό προϋποθέτει κίνηση, αναζήτηση, εμπειρία και γνώση. Η οικονομική κρίση ωθεί στην ευρηματικότητα έτσι ώστε εάν δεν διαθέτεις αρκετά κεφάλαια να έχεις τον δικό σου χώρο για να ψαρέψεις τον πελάτη τότε ως δραστήριος Ντίλερ κινείσαι άμεσα σε γυμναστήρια, εγγράφεσαι και έρχεσαι σε άμεση επαφή με το πελατολόγιο σου. Η διαδικτυακή τεχνολογία (facebook Twiter) κλπ δημιουργεί ένα δυναμικό προφίλ εικόνας όπου κυρίαρχη ιδεολογία είναι η εικόνα του σώματος. Φωτογραφίες του άνδρα Ντίλερ η της γυναίκας Ντίλερ μπροστά στον καθρέφτη, φωτογραφίες του από διαγωνισμούς σωματικής διάπλασης, φωτογραφίες με γνωστές φυσιογνωμίες από εκθέσεις αθλητικών ειδών η διαγωνισμούς σωματικής διάπλασης δημιουργούν την ψευδαίσθηση.

Η χρήση Αναβολικών στεροειδών Φαρμάκων έχει εκτιναχτεί σε πωλήσεις τα τελευταία 20 χρόνια περίπου διότι έχει ξεφύγει από το κλειστό πλαίσιο μιας ελίτ αθλητών και απευθύνεται στο πλήθος.
Η σωματική ρώμη και ευεξία αποτελούν μοδάτο κοινωνικό status εκεί είναι και το κλειδί.

Τα χρηματικά κέρδη θα ήταν λιγότερα εάν παρέμενε η στερεοτυπική εικόνα των bodybuilders που γυμνάζονται στο γυμναστήριο. Το έναυσμα δόθηκε από αυτούς ήδη από την δεκαετία των 70’s αλλά τώρα απευθύνετε σε όλους, σε αυτούς που θέλουν μεγίστη υπερπλασία μυών αλλά και σε εκατομμύρια ανθρώπους που επιθυμούν μυϊκότητα χωρίς υπερβολικό όγκο και για να το επιτύχουν αυτό γρήγορα τα στεροειδή ευνοούν την προσπάθεια τους. Λεκτικοί οροί γράμμωση, κοιλιακοί φέτες κλπ αποτελούν ουσιαστική φαρμακευτική διαφοροποίηση στον τομέα των πωλήσεων πράγμα που γνωρίζουν οι Ντίλερς και προωθούν Νέα σειρά φαρμάκων στο κοινό.

Οι steroids- Ντίλερς δεν ενδιαφέρονται για την υγεία, αποσκοπούν στο χρηματικό κέρδος, δεν είναι τυχαίο ότι εμπλέκονται :

  • Επαγγελματίες Bodybuilders
  • Ερασιτέχνες Bodybuilders
  • Fitness Idol
  • Γυμναστές
  • Έμποροι
  • Προπονητές
  • Φαρμακοποιοί

Το επάγγελμα η αυτόκλητη ιδιότητα προδίδει και την κοστολόγηση διότι ο Επαγγελματίας Bodybuilder έχει υψηλότερη αμοιβή από έναν ερασιτέχνη η έναν Γυμναστή. (Θυμήσου την υπόθεση Dennis James) Η εικόνα οι επαφές αληθινές και ψεύτικες βοηθούν στο promotion στην μεθοδολογία προβολής. (σε μια έκθεση αθλητικών ειδών με συμπληρώματα διατροφής και αξεσουάρ πολλοί επισκέπτες οι θαυμαστές βγαίνουν φωτογραφία με έναν επαγγελματία αθλητή, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και φίλοι στις δουλειές) Ο εδώ τοπικός Ντίλερ παίρνει τις φωτογραφίες και τις προβάλει εδώ με το style έχω γνωριμίες!

[quote]το γελοίο είναι ότι άτομα που έχουν κάνει εμπόριο και χρήση συνεχίζουν να τα πωλούν αν και οι ίδιοι εξαρτώμενοι έχουν προβλήματα υγείας αλλά δεν το αναφέρουν διότι θα χάσουν πωλήσεις![/quote]

Εάν ο Steroid- Ντίλερ γνώριζε ή ήθελε να βελτιώσει την φυσική κατάσταση δεν θα πρότεινε στεροειδή κυρίως σε άτομα που δεν γνωρίζουν τις παρενέργειες ή δεν τους ενδιαφέρει η επαγγελματική καταξίωση. Το κέρδος όμως ωθεί τον Ντίλερ να πουλήσει:

  • Στον Νέο άνδρα που επιζητεί φυσική κατάσταση (κοιλιακοί) στην παραλία
  • Στον Έφηβο, Νέο η Νέα που επιθυμεί να λάβει συμμέτοχη σε διαγωνισμό σώματος
  • Στον Ώριμο άνδρα για να βελτιώσει άμεσα την μυϊκότητα την δύναμη του και σε πολλές περιπτώσεις με την χρήση ανδρογόνων την ερωτική του ζωή.

[quote]σταδιακά αναπτύσσεται ένας ιδιότυπος ψυχικός δεσμός εξάρτησης όπου ο καθοδηγητής Ντίλερ επιβάλει[/quote]

boss 1

Συνθηματολογία – Τακτική- Σχέση

Στερεοτυπική συνθηματολογία είτε πρόκειται για διαγωνισμούς είτε για μυϊκή βελτίωση στο γυμναστήριο είναι: τα φάρμακα τα παίρνουν όλοι, χωρίς φάρμακα δεν φτιάχνεσαι .

Η χρήση φαρμακευτικών ουσιών έγινε ευρύτερα γνωστή τις τελευταίες δεκαετίες άρα και οι θάνατοι από χρήση στεροειδών φαρμάκων ή σοβαρά προβλήματα υγείας γίνονται τα τελευταία χρόνια γνωστοί. Έρευνα στην Ελλάδα δεν υπάρχει εκτός από αποσπασματική ειδησιογραφία, το γελοίο είναι ότι άτομα που έχουν κάνει εμπόριο και χρήση συνεχίζουν να τα πωλούν αν και οι ίδιοι εξαρτώμενοι έχουν προβλήματα υγείας αλλά δεν το αναφέρουν διότι θα χάσουν πωλήσεις!

Το πιο ευκολόπιστο κοινό είναι οι ηλικίες 16 – 24ετων άνδρες και γυναίκες που δεν γνωρίζουν τις επιπτώσεις, έχουν ασταθή ψυχική ισορροπία και είναι επιρρεπής στην επιβολή και την καθοδήγηση. Αυτός –η που εμπλέκεται με τον steroid -Ντίλερ υπακούει όπως λέμε τυφλά, αυτό βέβαια γίνεται σταδιακά διότι αναπτύσσεται ένας ιδιότυπος ψυχικός δεσμός εξάρτησης, όπου ο καθοδηγητής Ντίλερ επιβάλει:

  • Τροποδοσολογία  χρήσης των Φαρμάκων
  • Διατροφική Τακτική
  • Προπονητική Μέθοδο

Τρόπος συμπεριφοράς, εδω πρέπει να επισημάνω ότι σε αρκετές περιπτώσεις ο Ντίλερ καθοδηγητής επιδιώκει μια μορφή ιδεολογικού προσηλυτισμού με στοιχεία υπακοής, καθημερινής αναφοράς του τρόπου ζωής από το θύμα – πελάτη (πότε έφαγε, κοιμήθηκε, διασκέδασε) αυτό από τον πελάτη του εκλαμβάνεται ως ενδιαφέρον και επαγγελματική εμπειρία αλλά ουσιαστικά έχουμε μια αυξανόμενη μορφή ελέγχου όπου η υπακοή καταλήγει ώστε πολλές φορές να καθορίζεται και ο τρόπος συμπεριφοράς από τον steroid Ντίλερ –γκουρού στον πελάτη, συγκεκριμένα με ποιον θα μιλήσει και εάν μιλήσει, να μην αναφέρει τι χρησιμοποιεί από ουσίες, να μην αποσπάται η προσοχή του στο γυμναστήριο δήθεν για να επιτύχει αυτοσυγκέντρωση. Μια πλήρης στρατιωτικού τύπου πειθαρχία με στοιχεία ιδεολογικού ολοκληρωτισμού.

[quote]οι Ντίλερς, γνωρίζουν την τεχνική της επιβολής, κοινώς στην γλώσσα αργκό το ψηστήρι.[/quote]

Όπως προανέφερα η πλειονότητα των steroids Ντίλερς δεν γνωρίζει, δεν είναι ενδοκρινολόγοι, δεν είναι καρδιολόγοι, είναι πωλητές απαγορευμένων φαρμάκων για το κοινό. Τα φάρμακα που προτείνουν είναι συγκεκριμένα και προτείνονται ως Ράδιο αρβύλα σε όλους με μικρές διαφοροποιήσεις, ταυτόχρονα πολλές φορές για να μεγιστοποιήσουν το κέρδος πωλούν και fake φάρμακα η με λιγότερη δραστική ουσία. Οι περισσότεροι από τους steroids- Ντίλερς είναι άσχετοι, εάν γνώριζαν δεν θα αποκτούσαν αρκετοί από αυτούς προβλήματα υγείας, γνωρίζουν όμως την τεχνική της επιβολής κοινώς στην γλώσσα αργκό το ψηστήρι.

Η βελτίωση σώματος είναι μια διαρκής κατάσταση, μια ιδεολογική αναφορά με μελλοντική προοπτική βελτίωσης όσο διαρκεί η ζωή μας. Γυμναζόμαστε για την ζωή μας και δεν ακολουθούμε την πειραματική φαρμακολογία, κάθε σώμα είναι διαφορετικό και ακόμη και στα φάρμακα όπως και στην προπόνηση ο καθένας αντιδρά διαφορετικά να το θυμάσαι!

Τα λέμε στην επομένη Ιστορία

TAKE CARE ALL

Δές ακόμη εδώ το άρθρο > Ψυχολογικά προβλήματα και προστασία απο χρήση στεροειδών φαρμάκων

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής , καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα