Αρχική » Σβαρτσενέγκερ εξηγεί γιατί δεν έχουμε δει ακόμη τον νέο «Κόναν»

Σβαρτσενέγκερ εξηγεί γιατί δεν έχουμε δει ακόμη τον νέο «Κόναν»

by admin

Tη στιγμή που ο Ρόκι και ο Ράμπο συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν σε ταινίες στα 70 τους, το ίδιο και ο Εξολοθρευτής, πώς και δεν έχουμε δει ακόμη τον Κόναν τον Βάρβαρο να ξαναπαίρνει το σπαθί του στα γεράματα; Από το 2012 η Warner Bros έχει ανακοινώσει ότι ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ θα επιστρέψει στο ρόλο με την ταινία «Ο Θρύλος του Κόναν», αλλά τα χρόνια περνούν, η ταινία δεν γυρίζεται και ο Άρνι δεν γίνεται νεότερος… Τι συμβαίνει;

Arnold gave us an update on King Conan and Terminator: Dark Fate.  First Let’s talk Terminator. Schwarzenegger spoke with TheArnoldFans about the film and covered several topics.

Την εξήγηση την έδωσε ο ίδιος ο… Κόναν μιλώντας αποκλειστικά στην ιστοσελίδα The Arnold Fans (thearnoldfans. ). Ιδού τι είπε ο Σβαρτσενέγκερ:

«Το λυπηρό με όλη αυτή την κατάσταση είναι τι συμβαίνει όταν έχει κάποιος άλλος τα δικαιώματα. Οι κληρονόμοι του Ρόμπερτ Ε. Χάουαρντ (σ.σ. ο συγγραφέας που επινόησε τον ήρωα) έχουν το δικό τους όραμα για το τι πρέπει να γίνει και ο τύπος που έχει τα δικαιώματα είναι ένας νεαρός που προσπαθεί να κάνει το δικό του στο Χόλιγουντ και αυτό δεν είναι εύκολο… Υπάρχουν άνθρωποι που του λένε “Γιατί δεν αρχίζεις με μια τηλεοπτική σειρά;” και μετά εκείνος κάνει διαπραγματεύσεις για σειρά και το πράγμα χαλάει. Μετά πηγαίνει π.χ στο Netflix αλλά ούτε εκεί τα βρίσκουνε. Μετά σκέφτεται ίσως να κάνει μια ταινία…».

Arnold Sports Festival 2019

Κρίμα για όλο αυτό το μπέρδεμα, γιατί η ιδέα που έχει ο Σβαρτσενέγκερ για την ταινία  ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα:

«Προσπαθούμε να πείσουμε τον κάτοχο των δικαιωμάτων εδώ και χρόνια ότι ο σωστός τρόπος είναι να βρούμε έναν καταπληκτικό σκηνοθέτη και να κάνουμε άλλη μία ταινία Κόναν, και εγώ να παίξω τον βασιλιά Κόναν όταν είναι πια στα 70 του και δεν αντέχει άλλο να κάθεται στο θρόνο του και να είναι βασιλιάς, και μετά κάτι συμβαίνει. Δεν είμαστε μακριά από ένα τελειωμένο σενάριο. Αλλά ο μόνος που πρέπει να τραβήξει τη σκανδάλη είναι ο κάτοχος των δικαιωμάτων του Κόναν. Ας πάμε στο Netflix ή οπουδήποτε αλλού, ας προσλάβουμε έναν σκηνοθέτη που είναι δημιουργικός και μπορεί να ανυψώσει το πρότζεκτ, να το βγάλει νικητή».

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”0zoh0gQCu6k”]

πηγή: reader.gr

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Make sure to stop by the Conan the Barbarian merchandise booth at A110! We have comics, t-shirts, signed lithographs, and more!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arnold Sports Festival (@arnoldsports) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα