Αρχική » Roelly Winklaar απολογείται στους οπαδούς..έπαθα δηλητηρίαση!…

Roelly Winklaar απολογείται στους οπαδούς..έπαθα δηλητηρίαση!…

by admin

Ο Roelly Winklaar απολογείται στους οπαδούς  για την απογοητευτική του εμφάνιση στο Arnold Classic 2019 που διοργανώθηκε στις ΗΠΑ. Ο bodybuilder που κατάγεται από το Κουρασάο και γυμνάζεται στο Κουβέιτ στο γυμναστήριο του φιλεύσπλαχνου πατέρα bader boodai,  αναφέρει πως,.. η αγωνιστική του εμφάνισή δεν ήταν η καλύτερη! για αυτόν δεν είναι μια δικαιολογία, κυρίως όταν  δεσμεύεται  να διαγωνιστεί  στο Arnold Classic. Γυμνάζομαι  όσο καλύτερα μπορώ.! τονίζει ο bodybuilder, που παράλληλα εξηγεί ότι, στις αρχές του έτους υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στα γόνατά, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να κάνει  διάλειμμα από την προπόνηση των ποδιών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όταν  ξεκίνησε να γυμνάζει ξανά τα πόδια του να μην μπορεί να φτάσει στη κορύφωση, αλλά μόνο στο  85% της απόδοσης του. I did start back training legs I could only train at 85%.
Όμως το μεγαλύτερο χτύπημα για αυτόν ήταν το ταξίδι του στο Νεπάλ, όπου έπαθε δηλητηρίαση από μολυσμένη τροφή, και ήταν πολύ άρρωστος, μόλις δύο εβδομάδες πριν από τον Arnold Classic. Ο ίδιος ευχαριστεί τους ανθρώπους στο Νεπάλ που τον φρόντισαν πολύ καλά, όταν ήταν άρρωστος. 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα