Αρχική » Oμοσπονδίες με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση ένα Μπάχαλο!

Oμοσπονδίες με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση ένα Μπάχαλο!

by admin

Για τις ομοσπονδίες ο κ. Βασιλειάδης είπε: «Θα δεχόμουνα αλλαγή της διάταξης με το σκεπτικό του κ. Σεβαστή. Να υπάρχει για όλες τις ομοσπονδίες το 50%. Νομίζω ότι η διάταξη είναι σοφά διατυπωμένη. Σέβομαι τα οσα λέει ο κ. Σεβαστής. Σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές θα πρέπει να υπάρχει μισθολογικός έλεγχος» Για τις Ομοσπονδίες που δεν έχουν ειδική αθλητική αναγνώριση: «Σε γενικές γραμμές δεν πήρα κάποιες απαντήσεις από την Ολυμπιακή Επιτροπή. Γιατί έχασαν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση οι ομοσπονδίες; Ετσι του ήρθε του Ανδριανού ή του Κοντονή; Μέχρι να φτάσουμε να επαναφέρουμε την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση θα πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα. Δεν θέλω να κατηγορώ μόνο τους παράγοντες. Εχουν γίνει λάθη πολλά, κάποια από αυτά εγκληματικά, όμως πρέπει να βρούμε λύση. Γνωρίζετε ότι παρά τις όποιες ενστάσεις έχει να προβάλει ο καθένας, το πρόσημο είναι θετικό για το νέο νομοσχέδιο».

Νωρίτερα στις τοποθετήσεις τους οι φορείς τόνισαν:

Μανώλης Κολυμπάδης (γενικός γραμματέας ΕΟΕ)

«Ο ελληνικός ερασιτεχνικός αθλητισμός είχε και έχει ανάγκη από ένα νομοθετικό σχέδιο. Το αθλητικό κίνημα της χώρας περίμενε να ρυθμίσει και να λύσει επείγοντα προβλήματα. Στο νομοσχέδιο δεν διαβάσαμε για τις ομοσπονδίες Ολυμπιακών αθλημάτων που έχουν χάσει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση και έχουν υπαχθεί σε άλλα αθλήματα. Αυτό έχει δημιουργήσει προβλήματα. Μιλάμε για ομοσπονδίες όπως του Τριάθλου, Ράγκμπι, Χόκεϊ και δημιουργούνται προβλήματα, υπάρχουν εκκρεμοδικίες και δικαστικές διενέξεις. Τα μόνα θύματα αυτής της ανωμαλίας είναι οι αθλητές. Υπάρχει σχετική πρόταση της ΕΟΕ και σας παρακαλώ να γίνει δεκτή» τόνισε ο Μανώλης Κολυμπάδης και πρόσθεσε: «Το καταστατικό της ΕΟΕ που εγκρίθηκε από την ολομέλεια και το ενέκρινε η ΔΟΕ, παρά το γεγονός ότι συνέβη στις 27/8, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα. Η πίεση από τη ΔΟΕ είναι μεγάλη και θα έχουμε προβλήματα. Πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό».

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα