Αρχική » ΑΘΛΗΤΗΣ “ενώνεται” με τα Πρωτεινάδικα του Μαραγκάκη

ΑΘΛΗΤΗΣ “ενώνεται” με τα Πρωτεινάδικα του Μαραγκάκη

by admin

Στην σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα οι συνθήκες επιβίωσης των επιχειρήσεων είναι δυσμενείς. Οι δυνατότητες του αγοραστικού κοινού έχουν μειωθεί δραματικά, όπου σε συνδυασμό με τα νέα πρωτεινάδικα βιτρίνα (κύρια πώληση τους τα αναβολικά στεροειδή) δημιουργούν ένα δυσμενές περιβάλλον που το αποτελειώνει η φορολογία και οι ασφαλιστικές εισφορές, ενώ δεν πρέπει να αγνοηθεί και ο χρηματοπιστωτικός τομέας, όπου πολλοί πιέζονται από τις τράπεζες ως υποψήφιοι μελλοθάνατοι. Τέλος η  “ανάπτυξη” πάρα πολλών πρωτεινάδικων stores (ανταγωνίζονται σε αριθμό ψιλικατζίδικα stores και καπουτσίνο stores) δημιουργούν έναν ασφυκτικό ανταγωνισμό σε μια πτωχευμένη χώρα, όπου κυριαρχούν πολλά anabolic steroids – βαποράκια και ντίλερ. (τζίρος εκατομμυρίων) [quote]είδαμε στην πράξη, ότι δεν μπορεί να είναι κερδοφόρο [/quote]

Σύμφωνα με ανακοίνωση του καταστήματος ΑΘΛΗΤΗΣ αναγκάζεται λόγω του υψηλού κόστους συντήρησης να συνεννοηθεί με τα πρωτεινάδικα καταστήματα X-TREME  stores του Σπύρου Μαραγκάκη. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση …είδαμε στην πράξη, ότι δεν μπορεί να είναι κερδοφόρο σε συνάρτηση με την επένδυση. Αντιθέτως, τα X-TREME STORES με 53 καταστήματα στο δίκτυό τους, μπορούν να στηρίξουν όλες αυτές τις δαπάνες πολύ πιο εύκολα.

Εδώ η πλήρης ανακοίνωση

Με τον ερχομό του νέου έτους ανακοινώνουμε και την ένταξη του καταστήματος του ΑΘΛΗΤΗ στο δίκτυο καταστημάτων X-TREME STORES.

Συγκεκριμένα το κατάστημα θα παραμείνει στον ίδιο χώρο που βρίσκεται εδώ και δεκαετίες, ανακαινισμένο έτσι όπως το ξέρετε τα τελευταία χρόνια, έχοντας πλέον και τα δύο λογότυπα στις οριζόντιες ταμπέλες του, ΑΘΛΗΤΗΣ και X-TREME STORES. Το web-site του ΑΘΛΗΤΗ θα έχει πλέον την έννοια της ιστορικής παρουσίασης του καταστήματος, ενώ μπαίνοντας στο E-shop, ο χρήστης θα μπαίνει στο e-shop των X-TREME STORES.

Ο λόγος που προχωράμε σε αυτή την κίνηση είναι το υψηλό κόστος συντήρησης ενός σύγχρονου καταστήματος, όταν αυτό λειτουργεί ως ανεξάρτητο και όχι εντός ενός γνωστού δικτύου καταστημάτων. Ο ΑΘΛΗΤΗΣ είχε έως τώρα την δική του, υψηλή δαπάνη, για διαφήμιση στα social media, λογιστικό κόστος συντήρησης μίας ξεχωριστής εταιρίας, καθώς και κόστος συντήρησης ενός ξεχωριστού e-shop. Παρά την ανοδική του πορεία κατά τα τελευταία χρόνια, ως μεμονωμένο κατάστημα, είδαμε στην πράξη, ότι δεν μπορεί να είναι κερδοφόρο σε συνάρτηση με την επένδυση. Αντιθέτως, τα X-TREME STORES με 53 καταστήματα στο δίκτυό τους, μπορούν να στηρίξουν όλες αυτές τις δαπάνες πολύ πιο εύκολα, από κάθε άποψη. Έτσι ο ΑΘΛΗΤΗΣ θα μπορεί να διατηρηθεί και να αναπτυχθεί ως κατάστημα, μέλος πλέον ενός ισχυρού δικτύου.

www.athlitis.gr
Το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα, από το 1966.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα