Αρχική » Προστατεύστε τη νεολαία μας από τα στεροειδή κατηγορούν τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Προστατεύστε τη νεολαία μας από τα στεροειδή κατηγορούν τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

by admin

Ο Al Thompson εκδότης, συγγραφέας και ραδιοεκφωνητής  μαζί με το Protect Our Youth from Steroids (Προστατεύστε τη νεολαία μας από τα στεροειδή) κατηγορεί το Arnold CLassic αλλά και την  IFBB (Διεθνής Ομοσπονδία Bodybuilding και Fitness) ως τον οργανισμό που προωθεί τη χρήση στεροειδών ή ότι δεν κάνει τίποτα να εμποδίσει τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν στεροειδή!

Η οργάνωση Προστατεύστε τη νεολαία μας από τα στεροειδή υποστηρίζει ότι ο Schwarzenegger “δηλητηριάζει τα παιδιά με τα στεροειδή για δεκαετίες”

Near this date in 1989, @Schwarzenegger started “The Arnold,” the most steroid-infested event in USA. Condemned by PA govt, the @DispatchAlerts has helped this steroid event prosper through sponsorship and promotion. Deaths & illegal drug use have been intentionally unreported.

Με  άρθρο που δημοσιεύτηκε  στο Twitter, ο Al Thompson απαντά με αφίσες που υποδηλώνουν ότι ο Arnold Schwarzenegger είναι το Νο.1 πρόβλημα (ευθύνεται)  για τη χρήση στεροειδών στην Αμερική. Al Thompson replies with posters suggesting that Arnold Schwarzenegger is the No.1 problem for steroid use in America.

Αλλά δεν είναι  μόνο αυτό, ο Thompson υποστηρίζει πως το  Arnold Classic που διοργανώνεται στο Ohio  των ΗΠΑ έχει σχέση  με“Στεροειδή, πορνεία, αντιπρόσωπους φαρμάκων και θεραπείες στεροειδών”.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”ePiO7aVlJwM”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα