Αρχική » Ερωτύλοι Κριτές στο Bodybuilding το πιστεύεις;

Ερωτύλοι Κριτές στο Bodybuilding το πιστεύεις;

by admin

Κατά καιρούς  εμφανιζόταν η άποψη πως κάποιοι κριτές αγώνων και διαγωνισμών σώματος εκμεταλλεύτηκαν την θέση τους για να πλησιάζουν αθλήτριες που τους “γοήτευαν” με το σώμα τους. Τύποι που δεν θα είχαν την ευκαιρία στο ανοιχτό κοινωνικό γίγνεσθαι έβρισκαν πεδίο δραστηριοποίησης στο κλειστό – ελιτίστικο μυϊκό περιβάλλον, πίσω από τις κουρτίνες και τα backstage. Όμως η παρακάτω είδηση ξεπερνά την φαντασία.[quote]Ο Lee Priest είπε ότι “οι κριτές συνήθιζαν  να κοιμούνται! με τους διαγωνιζόμενους[/quote]

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος  Κέβιν Γκρέτ παρουσιάζει την συνέντευξη του βετεράνου bodybuilder Lee Priest  στην TV Muscle Asylum όπου αναφέρεται στον  Tony  Doherty promoter  – διοργανωτή διαγωνισμών στο NPC / Pro League και την IFBB. Εκεί ο Lee Priest  συζητά για την χρόνια διαμάχη του και απαγόρευση συμμετοχής του με την επαγγελματική λίγκα της IFBB. Όπως και στην πρόκληση να ξαναγυρίσει σε αυτήν το 2017 μετά από παρέμβαση του διοργανωτή και φίλου του Tony Doherty, εδώ να σημειωθεί πως ο  Lee Priest, δεν συμφωνούσε με συγκεκριμένους κανόνες και κανονισμούς από την IFBB και την Ομοσπονδία της IFBB στην Αυστραλία.

Αυτό όμως που συνταράσσει είναι η παρατήρηση του δημοσιογράφου πως ο Lee Priest προέβαλε δημόσια τη βρωμιά που συνέβαινε πίσω από τις σκηνές και στα shows του NPC / Pro League ενώ ήταν διαγωνιζόμενος.

Ο Lee Priest είπε ότι “οι κριτές συνήθιζαν  να κοιμούνται! με τους διαγωνιζόμενους ” αν και οι αξιωματούχοι της IFBB γνώριζαν γι ‘αυτό και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γι’ αυτό.

Lee did go on to expose the dirt that was happening behind the scenes at NPC/Pro League shows while he was a competitor. Lee said “judges used to sleep with competitors” and the officials knew about it and they could do nothing about it.

[vimeo width=”400″ height=”250″ video_id=”317783620″]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα