Αρχική » Μπρατσαράδες γιατροί χωρίς υπεροψία!

Μπρατσαράδες γιατροί χωρίς υπεροψία!

by admin

Μπρατσαράδες γιατροί! Είναι μια νέα τάση που διαπερνά την υποκουλτούρα χαρίζοντας της έναν επιστημονικό εξωραισμό. Επιτέλους συμφωνούν ή διαφωνούν με την ντόπα οι γιατροί φουσκώνουν τους μυώνες τους και γίνονται ένα με τον απλό λαό. [quote]Ο Νοσοκομειακός γιατρός είναι μάχιμος δεν στηρίζεται στην άνεση μιας δερμάτινης πολυθρόνας και στην υστεροφημία της αυθεντίας, κοινώς την υπεροψία της πάνσοφης γιατρουδάρας. [/quote]Ο Εμίλ ξεκίνησε την ιατρική του σταδιοδρομία στο Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ, όπου αποφοίτησε με MBBCh στην Ιατρική, επίσης  ολοκλήρωσε το πτυχίο του στον αθλητισμό και την επιστήμη της άσκησης.


Ο Εμίλ είναι ακόμη ένα παράδειγμα γιατρού που διαθέτει ανδροπρεπή ποντίκια τα οποία προβάλει ανταγωνιστικά όπως θα έκανε και ένα παιδί του λαού που η γοητεία των μυών του μοιάζει ως το εχέγγυο που του προσδίδει μια υπεροχή στην πραγμάτωση των ονείρων του.

Ο Νοσοκομειακός γιατρός είναι μάχιμος δεν στηρίζεται στην άνεση μιας δερμάτινης πολυθρόνας και στην υστεροφημία της αυθεντίας, κοινώς την υπεροψία της πάνσοφης γιατρουδάρας. Συνδυάζει τους θελκτικούς μυώνες με την μάχιμη άσκηση της ιατρικής επιστήμης χωρίς να προτείνει με άμεσο ή έμμεσο τρόπο τα αναβολικά στεροειδή στους ασθενείς του. Σε μια εποχή που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν ένα ρόλο να διαδραματίσουν δεδομένου ότι προβάλουν  μια εικόνα για το πως πρέπει να μοιάζει ένας άνδρας.

[accordion title=”Εδώ η απάντηση του Γιατί τόσοι πολλοί Βρετανοί αρχίζουν να παίρνουν στεροειδή” close=”0″]Why do so many British guys start taking steroids?

“Muscle gain is a process that takes years of consistent effort and it can be rapidly accelerated through the use of IPEDs.

“In our age of instant gratification, steroid use is seen as the equivalent, especially as the lack of information surrounding IPED use may make it seem like a safe thing to do.

“The media (and social media) also have a part to play in that they push an image of what a man should look like and guys can be bombarded by this all day, every day.

“Therefore, it is unsurprising that we want to look that way and immediately so (or at least for Ibiza in six weeks). Take reality TV shows such as Love Island, that play host to a team of muscular contestants.

“There is always constant pressure to look in shape and perfectly-toned.”[/accordion]

Ο Γιατρός είναι ισοροπημένος δεν στηρίζεται αποκλειστικά στο καταναγκαστικό χημικό πρόκριμα, αλλά στην ασκησιακή αξία της προοδευτικής υπερφόρτωσης. Στην προσπάθεια όπου η ένταση στην προπόνηση αυξάνεται σταδιακά και η διατροφή προσαρμόζεται στο προπονητικό μοτίβο, χωρίς εξάρσεις.

Ο Γιατρός επισημαίνει τους κινδύνους που υποκρύπτονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου δημιουργούνται ιδεατά σωματικά πρότυπα και όπου η συνεχής ενασχόληση με αυτά μειώνουν τις αξίες και προκαλούν αρνητικά συναισθήματα. Βγείτε με φίλους ακόμη και με αυτούς που δεν ασχολούνται με τα βάρη, αυτό προτείνει ο γιατρός, το ίδιο προτείνει και για την οικογένεια όπου η επαφή μας βοηθά.

Δείτε επίσης εδώ το παλαιότερο
αφιέρωμα σε έναν άλλο γιατρό

Paulo Muzy γοητευτικός
γιατρός για bodybuilders !

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα