Αρχική » To αφεντικό του bodybuilding κινδυνεύει από τον Μπέζο;

To αφεντικό του bodybuilding κινδυνεύει από τον Μπέζο;

by admin

Η μάχη στο bodybuilding μετά τον διαχωρισμό της IFBB δεν έχει να κάνει μόνο με τους διαγωνισμούς , αλλά και τις δημοσιογραφικές ίντριγκες, όπως για παράδειγμα το δημοσίευμα του evolutionofbodybuilding που αναφέρεται στην διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ιδρυτή της AMAZON Jeff Bezos και του διευθύνοντα συμβούλου της AMI – American Media Inc, David Pecker. Εδώ να σημειωθεί πως ο David Pecker επικεφαλής της ΑΜΙ ελέγχει τον κορυφαίο διαγωνισμό μυών στον πλανήτη το Mr. Olympia, το Olympia Weekend και μια σειρά περιοδικών για το bodybuilding και fitness μετά την εξαγορά τους από τους αδελφούς Weider.

AMI threatens Bezos

Το ζήτημα είναι πως ο David Pecker  φίλος του Πρόεδρου Donald Trump, ελέγχει και μέρος του σκανδαλοθηρικού τύπου – περιοδικό National Enquirer προβάλλοντας την προσωπική ζωή του Jeff Bezos που διαμαρτύρεται έντονα!
Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου κατήγγειλε ότι το περιοδικό τον απειλεί ότι θα δημοσιεύσει «άκρως προσωπικές» φωτογραφίες – σεξουαλικού περιεχομένου – που φέρεται ο ίδιος ο Μπέζος να έχει αποστείλει στη σύντροφό του, Λόρεν Σάντσεζ.
Βάση αυτού του γεγονότος το  evolutionofbodybuilding προσπαθεί να βγάλει λαυράκι, θεωρώντας πως διακυβεύεται το μέλλον του Mr. Olympia! Διότι ο ιδιοκτήτης του David Pecker είναι σε αντιπαράθεση με τον Jeff Bezos, κυρίως από την στιγμή που David Pecker, θα μπορούσε να χάσει τη συμφωνία ασυλίας του, καθώς οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς διερευνούν εάν η AMI παραβίασε τη συμφωνία μη δίωξης προσπαθώντας να εκβιάσει τον Jeff Bezos!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”iCdAJJIpgVI”]

Ο Jeff Bezos  κατηγόρησε την Πέμπτη, την AMI ότι προσπαθεί να τον εκβιάσει με την απειλή ότι θα δημοσιεύσει «προσωπικές φωτογραφίες» που ο Μπέζος φέρεται ότι έστειλε στη φιλενάδα του, αν ο δισεκατομμυριούχος δεν δηλώσει δημόσια ότι το ρεπορτάζ του σκανδαλοθηρικού εντύπου γι’ αυτόν δεν είχε πολιτικά κίνητρα.

Απάντησε η  American Media Inc 

Την παρασκευή η  American Media Inc ιδιοκτήτρια του σκανδαλοθηρικού περιοδικού National Enquirer, υποστήριξε  πως ενήργησε νόμιμα στα ρεπορτάζ της για τον  Jeff Bezos,  διευθύνοντα σύμβουλο και ιδρυτή της Amazon.com Inc, και ότι θα ερευνήσει εμπεριστατωμένα τις κατηγορίες του για εκβιασμό και θα λάβει όποιο μέτρο είναι απαραίτητο. Σημ: Ο Μπέζος και η πρώην πλέον σύζυγός του Μακένζι ανακοίνωσαν στις αρχές του 2019 ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από 25 χρόνια γάμου.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα