Αρχική » Δημήτρης Τριπολιτσιώτης Mεταμόρφωση !

Δημήτρης Τριπολιτσιώτης Mεταμόρφωση !

by admin

Ο bodybuilder Δημήτρης Τριπολιτσιώτης  προκαλεί την προσοχή των fans με τις αναρτήσεις του και  δηλώνει : 3 month’s transformation ή transformation Saturday όπως λένε.
Όχι εντάξει….
Υπάρχουν πολλοί που θεωρούσαν και έχουν εκφράσει σε προσωπικές συζητήσεις την πεποίθηση ότι πρέπει να ήμουν από πάντα μεγαλόσωμος ή γενικότερα προικισμένος γενετικά.
Νομίζω η παραπάνω φωτογραφία είναι η καλύτερη απάντηση…
Μεγάλα όνειρα, υπομονή, επιμονή και συνέπεια και κάποια από όλα αυτά τα στοιχεία να χασεις σε αυτό το ατελείωτο και αδιάκοπο ταξίδι της αυτοβελτιωσης να είσαι σίγουρος πως και αυτό είναι μέρος της δοκιμασίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

3 month’s transformation ή transformation Saturday όπως λένε. Όχι εντάξει…. Υπάρχουν πολλοί που θεωρούσαν και έχουν εκφράσει σε προσωπικές συζητήσεις την πεποίθηση ότι πρέπει να ήμουν από πάντα μεγαλόσωμος ή γενικότερα προικισμένος γενετικά. Νομίζω η παραπάνω φωτογραφία είναι η καλύτερη απάντηση… Μεγάλα όνειρα, υπομονή, επιμονή και συνέπεια και κάποια από όλα αυτά τα στοιχεία να χασεις σε αυτό το ατελείωτο και αδιάκοπο ταξίδι της αυτοβελτιωσης να είσαι σίγουρος πως και αυτό είναι μέρος της δοκιμασίας. #bodybuilding #bodybuilder #body #bodygoals #bodytransformation #ifbb #talent #fitness #quads #ripped #competition #competitor #motivation #huge #pumped #fitfam #trainhard #bodybuildingmotivation#bigtripo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Tripolitsiotis (@dimitris_tripolitsiotis) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα